Evli bir adamın başkasını sevdiği nasıl anlaşılır?

KIRIK_KALP90

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
150
25
13
31
Eşimin yakın çevremizde olan birinden etkilendiğini düşünüyorum.... Nasıl emin olabilirim evli erkek nasıl kur yapar ona göre kıyaslama yapıcam...

Emin olmak , somut detaylarla anlasilacak bir sey degil midir ?
Oturup konusmayi deneseniz ? Gelecek cevaplarlada hareket edersiniz :)

Bakislarindan kendini ele verir ve o kadini gordugunde heyecanlaniyorsa kesin biseyler vardir. Facebook instagram o kisiyi aratiyorsa kesindir. Bir de esi olarak siz ne hissediyorsaniz ne supheniz varsa dogru cikar malesef

Hatırladım sizi, evet olabilir. Takibi iyi yapın ama sessizce. Siz de çaktırmayın

Eşimin yakın çevremizde olan birinden etkilendiğini düşünüyorum.... Nasıl emin olabilirim evli erkek nasıl kur yapar ona göre kıyaslama yapıcam...

Hatirladim sizi demek ki paylasimlarina son surat devam ediyor :) ama sizin verdiginiz detay samanlikta igne aramaya benziyor.

O kıyaslamayla olacak iş değil bence
Evli olduğu ve kadının yakın çevreden olduğunu göz önüne alırsak somut kanıtlar gerekir
Yoksa hiç ortalığı karıştırmamak lazım sonu b.ka sarar

Bence çevreye daha örtük mesajlar vererek bunu yapıyorlar, yani her duruma uyabilecek, öyle çok belirgin olmayan şeylerle. Ayrıca sosyal medyada sürekli kendine dair, ruh haline dair paylaşımlar olabilir. Genelde de mağdur, kurban rolü oynayacak mesajlar veriyorlar bence:işsiz:Tüm bunların dışında yakın çevrenizde olan biri olduğunu söylemişsiniz, gayet gözlemleyebilirsiniz bunu, belli bir kalıbı yok insan farkeder bir şekilde.

Eşim hiç başkasına kur yapmaz ama aklımda şüphe olsa benimle sevgili olurken nasıl davrandıysa onu baz alırdım galiba.. :KK64:

Bakışlardan, o kişiyle konuşma şeklinden, ne kadar sıklıkla görüşmeye çalışmasından, adı geçerse tepkilerinden vs..

Üç şey saklanmaz derler. Para, duman, aşk :ıslık:

Onlardan konu açın ilgi alaka gösteriyormu.Erkekler kadın muhabbetini sevmez ama siz kadınla ilgili kötü bir sey anlatın ve yarıda kesin baska bir işle ugraşın devamini sorgularsa sorarken ilgilenmiyormuş gibi ses tonu degisik sorarsa şüphenizde haklisinizdir.Ondan sonrada aynisini ona yapin diycem ama onun seviyesine dusmeyin ona yapiyormus gibi davranin.Milletin karisina aşik olacağina evdekini kaybedecegim diye korksun o zaman milletin karisi aklina gelmez.Ne diyeyim Allah islah etsin biyle erkekleri.

diyelim ki öyle. bu durum ortaya çıkarsa siz ne yapacağınızı düşünün bu süreçte. yakalamak zor somut delillerle. Ama size davranışı değişir diye düşünüyorum. sizi beğenmemeye başlar . yada beğendiği kişinin fiziksel , karakter özelliklerini örnek gösterir.
ayrıca arkadaşının eşine yani hem evli bir kadın hem de arkadaşının karısı yuh be . Allahım bu durum gerçek değil bir hüsnü kuruntudur umarım . yoksa ahlak sınırı bu denli gevşek bir koca ile aile olmak çok zor olur.

ama bence en doğrusu eşinizi karşınıza alın ve konuşun . çocuklarınız var ise sizin onlara örnek olduğunuzu Baba ve aile reisliği kavramının önemini anlatın. davranışlarını bu sorumluluğun bilincinde olarak yönlendirmesini , aldatma yada ahlaksızca hareketlerin evliliklere verdiği zararı konuşun.

sonra bir süre gözlemleyin ve devam ederse şüpheleriniz açıkça şu kişi ie ilgili ne düşünüyorsun diye sorun. aldığınız cevapları iyi yorumlayın ve sonra yeniden bir gözlem süresine girin. yine değişiklik olmazsa o kişide gözü olduğu düşüncesinde olduğunuzu bunun sadece sizi üzmesi değil ahlaken de topluma aykırı olduğunu böyle bir hissi var ise sonuçlarını kendisi yaşarken sizin ve varsa çocuklarınızın da hayatında deprem etkisi yaratacağını , bu yüzden derhal vaz geçmesini söylersiniz.

ama lütfen ve lütfen tüm kadınlar adına sizden rica ediyorum , aldatılmak hiç bir insanın haketmediği bir durum . aldatılırsanız affetmeyin ki hep söylerim kimse affedemez zaten içine atar o canavar içinde büyür büyür sonra yine aldatana saldırır.
çevremde çok örnek var erkekler aldattığında affedilince , başka konularda kadın içindeki yarayı hep erkeğe zamanında yapmıştın diye temcit pilavı gibi sürüyor. erkek ise o zaman affetmeseydin diyor.

ayağıyla yeri eşer..sonra burnundan şiddetli hırıltılar çıkarır..amuda da kalkabilir. aklıma gelenler bunlar

Back
X