- 27 Ekim 2018
- 150
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
Eşimin yakın çevremizde olan birinden etkilendiğini düşünüyorum.... Nasıl emin olabilirim evli erkek nasıl kur yapar ona göre kıyaslama yapıcam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin yakın çevremizde olan birinden etkilendiğini düşünüyorum.... Nasıl emin olabilirim evli erkek nasıl kur yapar ona göre kıyaslama yapıcam...
Eşim arkadaşının eşine bakıyor gibi geldi bana ama emin olamıyorumHayırdır bacım,biraz anlatsan...
Günah kız. Sana oyle gelmis olabilir. Nasil bakiyor. Mesela dekoltesine mi bakıyor ya da muhabbet mi ediyor boyle gunaha girmemek lazim...Eşim arkadaşının eşine bakıyor gibi geldi bana ama emin olamıyorum
Eşim arkadaşının eşine bakıyor gibi geldi bana ama emin olamıyorum
sık sık bi araya getirip gözlemleyin bence.Eşim arkadaşının eşine bakıyor gibi geldi bana ama emin olamıyorum
ayağıyla yeri eşer..sonra burnundan şiddetli hırıltılar çıkarır..amuda da kalkabilir. aklıma gelenler bunlarEşimin yakın çevremizde olan birinden etkilendiğini düşünüyorum.... Nasıl emin olabilirim evli erkek nasıl kur yapar ona göre kıyaslama yapıcam...