- 5 Aralık 2022
- 2.004
- 3.168
-
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
Tamam kendinizi savunup durmayin, evli olmasi sizin sorununuz değil onun sorunu.yemin ederim evli olduğu aklımın ucundan bile geçmedi çünkü çok güzel rol yapmış bana karısınıda anlayamıyorum bu adam evindeyken benimle facetime konuşuyordu bunu nasıl yapabilir aklım almıyor eve gittiğinde benimle tonla mesajlaşıyordu eşinin yanında bunları nasıl yapabilir
ben dedim. dna testiyle babası olduğu kesinleştiğinde nüfusuna alıp bakmak zorundababalık davası demiş birisi bu babalık davasını kazanabilir miyim ? babalık davası sonucu haklarım neler olabilir
Dört çocuk diyorsunuz en ufağı bir yaşında olsa ikişer yaş olsa büyük olan en az 8 yaşında. 25te erken evlense hemen çpcuk yapsa bile bu adam en az 35 yaşında. 19 yaşındasın, 35i geçmiş adamı nereden buldun ve hiç şüphelenmedin.yemin ederim evli olduğu aklımın ucundan bile geçmedi çünkü çok güzel rol yapmış bana karısınıda anlayamıyorum bu adam evindeyken benimle facetime konuşuyordu bunu nasıl yapabilir aklım almıyor eve gittiğinde benimle tonla mesajlaşıyordu eşinin yanında bunları nasıl yapabilir
konu sahibesi, olan olmuş, yasa dışı kürtaj vs bulaşma sakın bu işlere, tek başına halletmemen gereken bi konu bu, adamı bul ve anlat durumu, yok öyle ben bakamam vs durumları, mecburen bakacak evini tutacak, sonrasında da bebeğin bakım desteğini de sağlamak zorunda. şimdi zor gibi görünüyor ama belki ilerde senin can yoldaşın olur o bebek, sen sahipsiz bırakma çocuğunu.
fakesin yaa bence deSezeryan yöntemi ile alınamaz mı ?
Tamda bu yüzden mantikli olmak zorunda yoksa karnindakide kimsesiz olacak. Ayni sekilde kimbilir ne şartlarda ne zorluklar yasayacak. Kimin buna hakki var. 19 yas kucuk bir yas ama bu yasta anne olan binlerce kadin var. Cahiliye döneminde değiliz. Mevcut imkanlari bi degerlendirsin bi baksin kimse okulunu birak yada adam evlide olsa devam et demiyor zaten ona. Kendi ayaklari ustunde durana kadar devletten yardim alsin sonra cocuguna baksin bunu diyor insanlar.bu kız 19 yaşında ve kimsesiz.
Bekar evi,tanıştığı kızları attığı ev vardır ordan konuşmuştur ya da eşini ailesinin yanına postalamıştır evinden konuşmuştur.yemin ederim evli olduğu aklımın ucundan bile geçmedi çünkü çok güzel rol yapmış bana karısınıda anlayamıyorum bu adam evindeyken benimle facetime konuşuyordu bunu nasıl yapabilir aklım almıyor eve gittiğinde benimle tonla mesajlaşıyordu eşinin yanında bunları nasıl yapabilir
o karakterde biri mi sen daha iyi bilirsin, korkuyorsan direkt doğum sonrası babalık davası açarsın ama asıl zorlanacağın dönem bu dönem değil mi senin?o karaktersizin durumu çok iyi baya zengin onu biliyorum söylesem ne yapacak bilmiyorum beni böyle vicdansızda kandıran biri ailesi duyacak korkusuyla beni öldürür mü sizce gerçekten korkuyorum
fakesin yaa bence de
o bebek halk dili ile canlı yani neredeyse tüm organları gelişmiş
sezeryanla doğurtup kendi halinde bırakılıp ölmesini mi isteyeceksin
eğer gerçeksen bu nasıl bir vicdan?
ve o çocuğu doğurursan ver esirgeme kurumuna.. yoksa mazallah bu düşünce ile sokağa bırakırsın sen
Evet kazanabilirsin. Babalık davası dna testine bakar sonucunda nafaka talep edebilirsinbabalık davası demiş birisi bu babalık davasını kazanabilir miyim ? babalık davası sonucu haklarım neler olabilir
Bekar evi,tanıştığı kızları attığı ev vardır ordan konuşmuştur ya da eşini ailesinin yanına postalamıştır evinden konuşmuştur.
Bazen bana iş güç diye bahaneler uyduruyorsun demişsin.
Böyle şüpheli durumlarda bakacağınız ilk şey kimliği olsun.İşyerine gelmek istiyorum falan de en basiti.
Sahte hesaplar,facetime falan yanıltır.
E tamam işte bazı şeyleri görmezden geldin. Zengin adam dedin hamile kalırsam evlenir dedin belki de.o karaktersizin durumu çok iyi baya zengin onu biliyorum söylesem ne yapacak bilmiyorum beni böyle vicdansızda kandıran biri ailesi duyacak korkusuyla beni öldürür mü sizce gerçekten korkuyorum
19 yaşında, aile görmemiş akrabalarının yanında öylesine büyümüş bir çocuktan bahsediyorsunuz..Dört ayda hiç bir değişim olmadı yani. Siz anlamazdınız bu durumda
Cinsel anlamda aktif insan mutlaka gecikmede en azından idrar testi yapmalı.
Ben korunuyorum mesela ama yine de evde mutlaka test kiti tutarım. Aman evliyim zaten ne olacak demiyorum. Gecikmede korunduğum halde bakıyorum.
Üniversitede okuyan genç bir kadın da koskoca dört ayda bir zahmet bunu aklı etmeli.
Baştan sona konu sahibi ihmalkâr. Adet düzensizliği var tedavi de edebilirdi hapla, sevgilisi olmaz dedi diye sorgulamadan kabul ediyor. Koskoca dört ay regl olmuyor ve güya anlamıyor.
Ben inanmıyorum. Bir kadın ilk ay olmasa bile ikinci üçüncü ayda anlardı.
19 yaş epey küçük ama işte kızlarımız aşk lafına hemen kanıyor bu evlat verme süreci nasıl işliyor bilen yok sen nasıl hareket edeceksin aklın karışık
Kime başvuracaksın nereye gideceksin zorlu bir süreç,kim den bilgi alacaksın
Nasılda böyle aşk uğruna gözün kapalı ,korkusuz kandın böyle bir ilişkide hamile olma oranı yüksek gördün mü adam toz oldu, ve seni tanımadığı söylemiş
o çocuk doğacak çaresi yok...hanfendi siz benim neler yaşadığımı biliyo musunuz bebeğin babasının ne yalanlar söylediğini biliyo musunuz ? bebek dediğimiz şey iki kişinin istemiyle yapılır bizim öyle bir isteğimiz yoktuistem dışı olan bir bebeği doğurmamak istemem normal değil mi
ve maalesef süresi geçmiş bebek kürtajlarında dediğim yöntem uygulanıyor bunlar genelde tecavğz sonuvuoluyor hap verip bebek ölüyor ve suni sancı ile doğım oluyor
E tamam işte bazı şeyleri görmezden geldin. Zengin adam dedin hamile kalırsam evlenir dedin belki de.
Neyse adam zengin diyorsan doğurursun babalık davası açarsın nafaka alırsın. En fazla yapacağın bu olur. Ha bu yolu şarkıcı Emrah da yaptılar çpcuk için kötü bir hayat yoluydu. Yani peri
Masalı fa bekleme