- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
Bu saydıklarınız bahane. İçten içe sizde evli olduğunu biliyorsunuz ancak yaptığınız yanlışın sorumluluğunu kabul etmeyip savunma mekanizmanızı devreye sokup bilmiyordum diyerek iç sesinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.İnstagram adresinde bile ekliydim evli olan biri bana göre instagramına çocuklarını ailesini koyar değil mi ama instagramında asla böyle bişey yoktu parmağında yüzük yoktu evine gittiğinde facetime aradığımda açıyordu geceleri bile mesaj atıyordu evden anlık atmışlığı bile var bazen telefonlarıma dönmüyordu sonrasında döndüğünde neden açmıyorsun demiştim iş güç canım kusura bakma diyordu şimdi ben böyle birinin evli olup olmadığını nasıl anlayabilirdim ? ben arkadaşının söylediklerine inanmamıştım gerçek asıl instagram hesabının bulduğumda inandım arkadaşının söylediklerine çünkü instagram profili ailesiyledyi ve beni o instagramından engellemiş arkadaşımıj instasından baktım onada
Hade bu söylediklerinizi de kabul edelim. herif 4 çocuk babası yaşı sizden baya büyük olmalı buradan da mı anlamadınız. Erkek arkadaşım 29 yaşında olmasına rağmen tanıştığımız da evli mi yoksa bekar mı ilk bunu araştırmıştım. bekar olduğundan emin olduktan sonra onu kabul ettim.