- 17 Şubat 2022
- 11
- -4
-
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
Babalık davası açarsa, DNA testi yapılır ve çocuğun babası olduğu ortaya çıkarsa nafaka da verir mirastan da yararlanır diye biliyorum.Arkadaşlar doğursa babadan nafaka alabilir mi evli olmasa bile?? Kanun koruyor mu? Bilen varsa yardımcı olabilir
Yaşın küçük malesef ve hayat sana acı bir tecrübe yaşatmış. Hem kendi hayatını hemde bebeğin hayatını mahvetme. İstersen ben sevgiyle aile ortamında buyutebilirim. Yasal olarak kız bebek evlat edinmek istiyorum.
Aileler arasi evlat edinmek de yasaldir hanımefendi. Merak etmeyin bu konuda ben çok daha hassasım..söz konusu bir evlat.yine forumda konu konu gezip çocuk almaya mı çalışıyorsunuz. Allah aşkına gidin yasal yollarla yapın şu işi
yine forumda konu konu gezip çocuk almaya mı çalışıyorsunuz. Allah aşkına gidin yasal yollarla yapın şu işi
Yasal yol dediğin kuruma başvuru heralde ama biraz zor oluyor o iş, koruyucu ailelik için bile epeyce bekliyorsun yılı bulabiliyor, kolaya kaçıyorlar herhal.yine forumda konu konu gezip çocuk almaya mı çalışıyorsunuz. Allah aşkına gidin yasal yollarla yapın şu işi
Yasal yol dediğin kuruma başvuru heralde ama biraz zor oluyor o iş, koruyucu ailelik için bile epeyce bekliyorsun yılı bulabiliyor, kolaya kaçıyorlar herhal.
Aileler arasi evlat edinmek de yasaldir hanımefendi. Merak etmeyin bu konuda ben çok daha hassasım..söz konusu bir evlat.
Konudaki tek bebek Mermad'ın Barbieleri olabilir dnrnrnAynen öyle. Bir de özel isteği var mutlaka kız çocuğu olmalı. Böyle evlilik dışı hamilelik konularına yazıyor. Ya da çocuğunu istemeyen ailelere. Kartal gibi atlıyor üzerlerine. İnsanlar çaresizlikten konu açıyor ama onun çözümü "bebeği bana verin"
Ahh be güzelim senin kabusun benim hayallerim. Evlat sahibi olmak için senelerdir uğraştım, olmadı. Şimdi de aileler arasi yasal olarak evlat edinmek için kız bebek arıyorum.
Hasretle bekleyen, sevgiyle büyütecek bir aileye evlat edindirebilirsin, yasal olarak. Hemde dua alırsın. Başka yollara sakın yeltenme. Hele ki aldırmaya asla. Kendi canını da tehlikeye atma.. guneskizimibekliyorum bana ulasabilirsin
Kalpsiz duygusuz biri değilimdir, evlat hasreti çekmek nedir empati kurabilirim çünkü kadınım ve anneyim.Yaşın küçük malesef ve hayat sana acı bir tecrübe yaşatmış. Hem kendi hayatını hemde bebeğin hayatını mahvetme. İstersen ben sevgiyle aile ortamında buyutebilirim. Yasal olarak kız bebek evlat edinmek istiyorum.