• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bi adam nıye başka kadına kıza bakar ki

• Konu Sahibi Konu Sahibi i_k_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cok saygısızca hemde utanmadan arkadasına anlatmıs ballandıra ballandıra hesap soruncada kıvırdı yok ben kendım ıcın deıl ya utanmadan demıs orda dull bı kadın vardı dar gımıs falan lıselı bı kız varmı bole bısey ya kafayı yedım kac gundur

ben buna katılmıyorrum çünkü maymun muza ne kadar aşıksa erkeklerde kadınlara o kadar aşıktır....
sen istersen dünyanın en seksi kıyafetini giy karsıdan gelen mini etekli bacı daha çok ilgisini çekecektir.... çünkü onu daha keşfetmemiştir.. senin ise keşfedilmemiş noktan kalmamıştır ....işte bu yüzden erkekler kadınlara bakar ... ellerinde olmayan herşey onlara daha cazip gelir ... ben dünyada aldatılmamış bir kadın olduğuna inanmıyorum ...fiziken olmasa bile göz ile mutlaka aldatılmıştır

valla aynen ole nasıl olsa bız keşfedıldık dışardakıler daha tatlı gelır şimdı demı ya düşündukce sinir oluyorum ya nefret edıyorum

valla aynen ole nasıl olsa bız keşfedıldık dışardakıler daha tatlı gelır şimdı demı ya düşündukce sinir oluyorum ya nefret edıyorum

valla cnm ben tanık oldukça soğuyorum ....
ara sıra sinirlenip bak bak senin karınada bakan cıkar diyorum ...BU SEFERDE üzERİMDEN GECİRMEDİK LAF KOYMUYO .. OMU GİYİNME BUNU YAPMA DEMEYE İYİ GELİYOR...
2 tane çocuğum var ama genelde bi gittiğim ortamda direk bekar öğrenci falan zannediyolar bunu duyunca hele deli oluyo ..olsun sümsük .. gencim güzelim hiç bakmam kocamı üzerim :)

cidden ben de anlamadim...

yaz geliyor bakim yapicam keneime catlaticam kocami nasil bi mantiktir?

insan en basta kendisi icin bakim yapar daha temiz daha hijyen daha saglikli daha rahat olmak icin.

butun kis evde g gobek buyutuo de yaz yaklastimi hooop haydi bakim yapayim...

yok oyle bisey..

eviniz cok mu soguk? yazin daha rahat giyinirim falan gibi bisey de yazmissiniz?

hayatta tasvip etmedigim kadin turudur dizi cikmis pijamalar, tepeden sacmasapan toplanmis saclar, ustunde alalade bi tshirt.. olmaz yani.

insanin aliskanlik haline getirmesi gereken seyler vardir. allahin her gunu kalkarim dusumu akirim kahvaltimi hazirlamadan giyinirim oyle paspal paspal degil, duzgun modern sIk. evimin ici en ozel yer. en ozgur oldugum yer disarida giymeyecegim kiyafetleri de giyerim evde miniler straplezler vs... makyajimi yapar sacima fonumu ceker oyle giderim kocami kaldirmaya..

insan alismazsa kulfet gibi gelir ama aliskanlik haline getirince insan da kendini daha guzel daha bakilasi daha hissediyor.

yaz gelince kendime bakayim giyinip susleneyim kocam catlasin mantigi cok sacma ve saygisizca. cunku bu demek oluyorki... ben kendime de kocama da degil disardaki erkekler baksin diye susleniyorum kocam kiskansin diye...

uzun ve karmasik yazdim umarim anlasilirnolmustur

sizin eşiniz niyeti bozduysa istersen cindy crowford ol bir işe yaramaz .ya arkadaşım ne güzel kadınlar aldatılıyor yapmayın ya .bu işin bakımlı vs ile alaksı yok.sen bakımlı olmak zorundasın zaten sen bir kadınsın çünkü .bakımlı olmak demek suratına badana yapmak demek değil .gidersin kuaförüne ayda bir saçlarını boya ,kestirirsin .ağdanı yaparsın düzenli .her gün duşunu alırsın ,tırnağını yaptıırsın ,güzel hoş parfumler sürersin ,yediğine içtiğine dikkat dersin ,cildini temiz tutarsın al sana işte bakımlı kadın .ben zaten azcık tüyüm çıksa rahatız oluyorum kaldı ki ben bekarım yani .kendini salma nasıl oluyor anlamıyorum .bu temizlik ya temzilik yani .insan kendi rahatsız olur .kocam beni beğensin diye olmaz bu içten gelen birşey .
onu çatlatıcam şöle yapıcam böle yapıcam bu hırslarıda anlamıyorum karşınızdaki sizin düşmanınız mı yani.eşinizin kadınlar hakkında söyledikleri çok talihsiz yani .birşey demek istemiyorum burdan .

ben buna katılmıyorrum çünkü maymun muza ne kadar aşıksa erkeklerde kadınlara o kadar aşıktır....
sen istersen dünyanın en seksi kıyafetini giy karsıdan gelen mini etekli bacı daha çok ilgisini çekecektir.... çünkü onu daha keşfetmemiştir.. senin ise keşfedilmemiş noktan kalmamıştır ....işte bu yüzden erkekler kadınlara bakar ... ellerinde olmayan herşey onlara daha cazip gelir ... ben dünyada aldatılmamış bir kadın olduğuna inanmıyorum ...fiziken olmasa bile göz ile mutlaka aldatılmıştır

aynı durumda sende erkeklere bakarmısın ozmn. erkekler ve kadınlar ayrı diyebilirsin şimdide. adamların bakmasını yada aldatmasını normalmiş gibi gösteren hemcinslerimi kınıyorum.

aynı durumda sende erkeklere bakarmısın ozmn. erkekler ve kadınlar ayrı diyebilirsin şimdide. adamların bakmasını yada aldatmasını normalmiş gibi gösteren hemcinslerimi kınıyorum.
[seviyesizleşme .... bana bu soruyu sorma hakkını sana vermiyorum .. suandan itibaren muhattabım değilsin ...

bacım kendine baksan değilya ne yaparsan yap adamın içinde varsa bişey yapamazsın. ayrıca babanda olsa güvenmeyeceksin kaldı ki kocana hiç güvenmeyeceksin! burda tecrübe konuşuyo valla ben bişey biliyorum da söylüyorum keşke bilmez olaydıııııııııııım:))

Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa

demiş Aşık Veysel.

Bende diyorum ki güzellik bakım para etse Hülya Avşar aldatılmazdı :))) Sadece bakıma, güzelliğe odaklanacağınıza , biraz da ruhuna hitap ediyor musunuz, etmiyor musunuz ona odaklanın bence.

Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa

demiş Aşık Veysel.

Bende diyorum ki güzellik bakım para etse Hülya Avşar aldatılmazdı :))) Sadece bakıma, güzelliğe odaklanacağınıza , biraz da ruhuna hitap ediyor musunuz, etmiyor musunuz ona odaklanın bence.

onlarda iki göz yüzde yüz de dolu doluya nefis olduktan sonra ruhuna tüküreyim ben bu işin

valla artık bosverdım elin oglunun gözune perde tutamassın maskede takamassın yapsın bakalım yapsın ama o kadarda deger görur işte ayrıca ben ruhunada hıtap edıyorum her turlu fedakarlıgı yaptım maddı manevı bı canımı vermedıgım kalmadı onuda alsın bari

sunu untmayın ki türk toplumun ne kadar erkek bakar yapar aldatır kabul edilsede ... allahın gözünde kadında erkekte birdir elbet hesabını önce allaha c.c sonra bana verecek hakkımı aldatılmışlığımın hesabını soracam

valla artık bosverdım elin oglunun gözune perde tutamassın maskede takamassın yapsın bakalım yapsın ama o kadarda deger görur işte ayrıca ben ruhunada hıtap edıyorum her turlu fedakarlıgı yaptım maddı manevı bı canımı vermedıgım kalmadı onuda alsın bari

bu işte verdiği kadar değer görsün, bu kadar eminseniz kendinizden, niye onun için artı birşeyler yapmaya uğraşacaksınız ki ?

Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa

demiş Aşık Veysel.

hakikaten yaa çok haklısın ben şimdi şunu merak ettim bu kocalarınızla sohbet konularınız nelerdir ne hakkında konuşursunuz ortak zevkiniz nelerdir ?
beraber ne yaparsınız?bir gününüz nasıl geçer?

ne tarz fedakarlıklar yaptın?
seni yargılamak için falan demiyorum sen ne yaptın adam nasıl anladı ?

yardım etmeye çalışalım diye soruyorum

hakikaten yaa çok haklısın ben şimdi şunu merak ettim bu kocalarınızla sohbet konularınız nelerdir ne hakkında konuşursunuz ortak zevkiniz nelerdir ?
beraber ne yaparsınız?bir gününüz nasıl geçer?

Benden alıntı olduğuna göre ilk ben yazayım.

Biz aynı takımın taraftarı olmakla beraber, farklı siyasi fikirlere sahibiz :)) Al işte 2 sonsuz konu , birde çocuk olunca etti mi 3. sonsuz konu.

Mesela ben dipdibe yaşamdan hoşlanmam , haftasonu geldi eşimle şuraya gideyim, bunu yapayım hiç demem , tabiki olur ama çok sık değil. İkimizde birbirimizin yaşam alanına saygı duyarız. Arkadaşlarımla olmak istiyorsam olurum (gece yada gündüz ev yada dışarısı farketmez) o olmak istiyorsa olur. Böylecede daha çok sohbet konumuz oluşur.

Maça gideriz, pikniğe gideriz vs. Ama alışverişe gitmem, alışverişi tek severim yanımda birtek minik böceğim olur.

ne tarz fedakarlıklar yaptın?
seni yargılamak için falan demiyorum sen ne yaptın adam nasıl anladı ?

yardım etmeye çalışalım diye soruyorum

borcları vardı benımde sakladıgım param cıkardım verdım son kurusuna kadar işsizim dedı işi oldu dahada özgur rahat bı yerdeyız su an hepsı benım sayemde aşksa sevgıyse verdım verıyorum ısteklerını yerıne getırıyorum sorunu oldugunda dınlıoorum çözum bulmaya calısıyorum daha baska ne yapabılırımkı ben kadın halımde

Back
X