Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben buna katılmıyorrum çünkü maymun muza ne kadar aşıksa erkeklerde kadınlara o kadar aşıktır....
sen istersen dünyanın en seksi kıyafetini giy karsıdan gelen mini etekli bacı daha çok ilgisini çekecektir.... çünkü onu daha keşfetmemiştir.. senin ise keşfedilmemiş noktan kalmamıştır ....işte bu yüzden erkekler kadınlara bakar ... ellerinde olmayan herşey onlara daha cazip gelir ... ben dünyada aldatılmamış bir kadın olduğuna inanmıyorum ...fiziken olmasa bile göz ile mutlaka aldatılmıştır
valla aynen ole nasıl olsa bız keşfedıldık dışardakıler daha tatlı gelır şimdı demı ya düşündukce sinir oluyorum ya nefret edıyorum
ben buna katılmıyorrum çünkü maymun muza ne kadar aşıksa erkeklerde kadınlara o kadar aşıktır....
sen istersen dünyanın en seksi kıyafetini giy karsıdan gelen mini etekli bacı daha çok ilgisini çekecektir.... çünkü onu daha keşfetmemiştir.. senin ise keşfedilmemiş noktan kalmamıştır ....işte bu yüzden erkekler kadınlara bakar ... ellerinde olmayan herşey onlara daha cazip gelir ... ben dünyada aldatılmamış bir kadın olduğuna inanmıyorum ...fiziken olmasa bile göz ile mutlaka aldatılmıştır
aynı durumda sende erkeklere bakarmısın ozmn. erkekler ve kadınlar ayrı diyebilirsin şimdide. adamların bakmasını yada aldatmasını normalmiş gibi gösteren hemcinslerimi kınıyorum.
[seviyesizleşme .... bana bu soruyu sorma hakkını sana vermiyorum .. suandan itibaren muhattabım değilsin ...
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
demiş Aşık Veysel.
Bende diyorum ki güzellik bakım para etse Hülya Avşar aldatılmazdı :))) Sadece bakıma, güzelliğe odaklanacağınıza , biraz da ruhuna hitap ediyor musunuz, etmiyor musunuz ona odaklanın bence.
valla artık bosverdım elin oglunun gözune perde tutamassın maskede takamassın yapsın bakalım yapsın ama o kadarda deger görur işte ayrıca ben ruhunada hıtap edıyorum her turlu fedakarlıgı yaptım maddı manevı bı canımı vermedıgım kalmadı onuda alsın bari
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
demiş Aşık Veysel.
Bende diyorum ki güzellik bakım para etse Hülya Avşar aldatılmazdı :))) Sadece bakıma, güzelliğe odaklanacağınıza , biraz da ruhuna hitap ediyor musunuz, etmiyor musunuz ona odaklanın bence.
valla artık bosverdım elin oglunun gözune perde tutamassın maskede takamassın yapsın bakalım yapsın ama o kadarda deger görur işte ayrıca ben ruhunada hıtap edıyorum her turlu fedakarlıgı yaptım maddı manevı bı canımı vermedıgım kalmadı onuda alsın bari
hakikaten yaa çok haklısın ben şimdi şunu merak ettim bu kocalarınızla sohbet konularınız nelerdir ne hakkında konuşursunuz ortak zevkiniz nelerdir ?
beraber ne yaparsınız?bir gününüz nasıl geçer?
ne tarz fedakarlıklar yaptın?
seni yargılamak için falan demiyorum sen ne yaptın adam nasıl anladı ?
yardım etmeye çalışalım diye soruyorum