İ.K siz hamile değilmiydiniz
borcları vardı benımde sakladıgım param cıkardım verdım son kurusuna kadar işsizim dedı işi oldu dahada özgur rahat bı yerdeyız su an hepsı benım sayemde aşksa sevgıyse verdım verıyorum ısteklerını yerıne getırıyorum sorunu oldugunda dınlıoorum çözum bulmaya calısıyorum daha baska ne yapabılırımkı ben kadın halımde
Benden alıntı olduğuna göre ilk ben yazayım.
Biz aynı takımın taraftarı olmakla beraber, farklı siyasi fikirlere sahibiz :)) Al işte 2 sonsuz konu , birde çocuk olunca etti mi 3. sonsuz konu.
Mesela ben dipdibe yaşamdan hoşlanmam , haftasonu geldi eşimle şuraya gideyim, bunu yapayım hiç demem , tabiki olur ama çok sık değil. İkimizde birbirimizin yaşam alanına saygı duyarız. Arkadaşlarımla olmak istiyorsam olurum (gece yada gündüz ev yada dışarısı farketmez) o olmak istiyorsa olur. Böylecede daha çok sohbet konumuz oluşur.
Maça gideriz, pikniğe gideriz vs. Ama alışverişe gitmem, alışverişi tek severim yanımda birtek minik böceğim olur.
ben sunu anlamadım karısını gercekten sevmeyen bı ınsanın onu kaybetme korkusuda olmaz ve o zman herseyı yapar özgurmüş gıbı
doğru söylüyorsun...
kaybetme korkusu olması lazım onun için her nekadar evlensende bazı sınırlarının olduğunu ve kocanın herşeyine eyvallah etmeyeceğini bilmesi gerekir...sen nasıl ki kocandan başka birisine baksan kocanın seni affetmeyeceğini kestirebiliyorsan kocanında aynı şeyi senin için düşünmesi lazım...
mesela diyorsun ki gizli birikmişim vardı verdim...
vermemeliydin bana göre..
çünkü o onun sorumluluk alması için, elini taşa koyması için bir fırsattı ama sen ona kolaylık sağladın...adam kendi kendine dedi ki ben ne yaparsam yapayım karım arkamı topluyor o zaman ben ona rahat rahat sırtımı dayarım..
ben sunu anlamadım karısını gercekten sevmeyen bı ınsanın onu kaybetme korkusuda olmaz ve o zman herseyı yapar özgurmüş gıbı
Canlar bakimdan tam olarak kastiniz ne? Mesela ben hafta ici hep makyajliyimdir ama pazar günleri evden disari cikmadikca makyajsizimdir evde.
Birgün esimle güzel bir aksam gecirecektik, dur makyaj yapayim dedim, haydaa delirdinmi askim evin icinde ne geregi var dedi. Daha hos gözükeyim dedim, basti kahkahayi,
sen her halinle güzelsin bosver simdi makyaji dedi. Yani bende merak ediyorum neler yapiyorsunuz baska bakim olarak (agda, parfüm vs genel temizlik seylerin disinda)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?