evli bi adam nıye başka kadına kıza bakar ki

• Konu Sahibi Konu Sahibi i_k_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet elinden geleni yapmışsın bence

peki o senin için neler yaptı ? fedakarlık olarak? tek taraflı mıydı hep..

bişeyde yapmadı valla hep kazık attı işte boyle aılesıde kendıde cocuk ıstıyordu oda oldu sımdı herhalde hıc dusunmuyor cocugunu benı gelecegımızı elın kadınları daha ıyı herhalde

bende öyle olmasınndan yanayım özgür bırak ki boğulmasın...farklı ilgi alanları konuşacak konular kendini geliştirmeye çalışman bir hobinin olması kitap okuyor olman haberlerden haberinin olması...

birşey hakkında bir fikrinin olması...

yoksa yemeğini yaptım çamaşırını yıkadım moduyla kocaya 2. bir anne olunuyor bir eş bir arkadaş değil...

ki bir kadının eğlenceli ve komik bir kadın olması çok önemli bence...

ha bu saydıklarım tabii ki tek taraflı olmaması gereken şeyler ama ben kadın forumu olduğu için sadece kadın tarafını yazdım...

bazı kadınlar evliliği evcilik oynamak gibi görüyorlar yemedim yedirdim giymedim giydirdim daha ne yapayım bu bence eksik kalan bir düşünce...

gerçi bunlardan anlaması içinde hakikaten iyi bir kocaya sahip olmak lazım yoksa bir odunsa koca, ne yaparsan yap anlamaz...

ben sunu anlamadım karısını gercekten sevmeyen bı ınsanın onu kaybetme korkusuda olmaz ve o zman herseyı yapar özgurmüş gıbı

ben sunu anlamadım karısını gercekten sevmeyen bı ınsanın onu kaybetme korkusuda olmaz ve o zman herseyı yapar özgurmüş gıbı

doğru söylüyorsun...

kaybetme korkusu olması lazım onun için her nekadar evlensende bazı sınırlarının olduğunu ve kocanın herşeyine eyvallah etmeyeceğini bilmesi gerekir...sen nasıl ki kocandan başka birisine baksan kocanın seni affetmeyeceğini kestirebiliyorsan kocanında aynı şeyi senin için düşünmesi lazım...

mesela diyorsun ki gizli birikmişim vardı verdim...
vermemeliydin bana göre..
çünkü o onun sorumluluk alması için, elini taşa koyması için bir fırsattı ama sen ona kolaylık sağladın...adam kendi kendine dedi ki ben ne yaparsam yapayım karım arkamı topluyor o zaman ben ona rahat rahat sırtımı dayarım..

valla aynen oyle olmus cok ıyı yorumladın..ben onu o kadar cok sevıyorum kı bende aşırı derecede bı kaybetme korkusu var mesela kendıde dıyor zaten işte arada sevgı olmasa bende bole bısey olurmu olmaz demekkı onda bole bı baglılık bole bı korku yokkı rahat onun içn eger oyleysede vallaha helal olsun ne deyım baska bız kadınlar enayıyız

Bence yapi meselesi. Böyle adamlar degismez, bir örnek verim kendi dedem , seksene merdiven dayadi gözü halen kadinlarda
Rahmetli babannem cok güzeldi , herkes türkan soraya benzetirdi, hatta babannemin gözleri renkliydi kadindan daha güzeldi, ama dedem nisanliyken bile baslamis capkinlik islerine. Adamin tabiati yani ne sikayetler geldi bize bi bilseniz Birde babannem öldükten sonra bahanesi de oldu, evlenmek istiyormus. sanki tüm dul kadinlar bunun es adayi tevbe yarebbim

Allahtan babamlar cekmemis

bakmaktan kastın ne canım.eğer art niyetli baktığını düşünüyorsan kızmakta haklısın ama gözü kayıyorsa bakıp geçiyorsa üstünde durma.güzele bende bakıyorum çok dikkat çekici giyinmişse bir kadın ben bakıyorsam erkek de bakar.önemli olan içine düşürcesine art niyetli bakmasın.eşini en iyi sen biliyorsun eğer art niyetli bakıyorsa ciddi bir şekilde onu uyarmalısın

Canlar bakimdan tam olarak kastiniz ne? Mesela ben hafta ici hep makyajliyimdir ama pazar günleri evden disari cikmadikca makyajsizimdir evde.
Birgün esimle güzel bir aksam gecirecektik, dur makyaj yapayim dedim, haydaa delirdinmi askim evin icinde ne geregi var dedi. Daha hos gözükeyim dedim, basti kahkahayi,
sen her halinle güzelsin bosver simdi makyaji dedi. Yani bende merak ediyorum neler yapiyorsunuz baska bakim olarak (agda, parfüm vs genel temizlik seylerin disinda)?

şimdi birileri çıkacak erkektir yapar diyecek belki de demişlerdir bile okumadım

çok aşırı bakımlı sporcu fitliğinde çok yakın bir arkadaşım var ultra güzel olmasa da hoş kızdır şirindir vs
yine çok yakın arkadaşım olan sevgilisi kızın omzuna kolunu atmışken bile benim dekolteme bakayım diye uğraşıyorsa
demek ki bu iş bakımlı =kimselere bakmaz demek değildir.
ha çok bakımsızsan adam bıkabilir o konuda bazı arkadaşlara katılıyorum ne yazık ki
erkek de kadın da bakımlı olmalı ki karşı tarafın aşkı devam edebilsin
yok artık öyle ben evlendim deyip kılı tüyü almayı bırakma
erkeklerde de göbeği salma devri bitti devir görsellik devri
sevgi böyle şeylerden etkilenmez ama aşk etkilenir
bence alın konuşun yaptığı çok çirkin madem baktın bir de muhabbetini niye yaparsın bekar erkeklerde bile katlanamam bu muhabbetlere ben
ben sizin yerinizde olsam bundan sonra pür bakımlı gezerdim (önce kendi özgüvenim için)
sonra açardım spartacusü aa aşkım hadi izleyelim çok güzel dizi derdim gör bakalım kim deliriyor

canım bence makyaj=bakım değildir
bence bakım vücudunu formunu korumak, temiz kalmak (kıl tüy genel temizlik anlamında), cilt bakımını manikürünü her zaman tam tutmak, evde bile olsa paspal şeyler giymektense yakışan hoş bişeyler giymektir

bakımla falan alakası yok, sen nekadar bakımlı olursan ol o yine bakar ,genelde her erkek bakar göze sınır koyamazsınki bakmada sıkıntı yok da iş icraata gelirse o kötü

evet ne bakımla nede güzellikle bi ilgisi yok...amaaaan hepsi bakıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…