slm arkadaşlar günlerdr içim içimi yıyor çok düşündum ve bı yol buldum sonunda...EŞİMDEN hiç şüphe duymuyordum başka kadınlara bakar eder dıye ama cok yanılmısım gecen gün bişeyını yakaladım... gözum acıldı bende guzel hos bı kadınım ama bazı nedenlerden dolayı kendımı bıraz ihmal edıyordum bakım falan yapamıyordum ama eşimin isteklerıne azda olsa cevap verıyodum yapmaya calısıyordum elımden geldıgı kadarıyla ama ogrendımkı o kadına kıza bakıyor utanmadan bırde ınkar ettı ama bakıyor emınım ben onu o kadar cok sevıyorum kı hayatı onunla dolu dolu yaşamak ıstıyorum ondan başka kımseyı gozum gormez kısacası ben eşime aşıgım ama son hareketınden dolayı cok sogudum su an unutmus gıbı yapıyorum ama hala aklımda ... gecen cok düşündum dedım kendı kendıme artık yaz gelıyor ben kendıme guzel bı bakım yapıyım gıyımıme özen gosterıyım bakalım ne olacak ve yapacamda bunu çatlatacam onu görecek.... intıkam almk ıstıyorum artık güzellıgımle bakımımla gözunu ayıramasın ıstıyorum ve yapıcamda nasıl olsa yazda geldı ... sımdı sıze soruyorum aceba unuttugum yapmam gereken unuttugum baska bı sey olabılırmı yorumlarınızı beklıyorum
3 gün önce aynı içerikte bir konu açmıştınız zaten,
yeni konu açacağınıza oradan devam edebilirdiniz..
slm arkadaşlar günlerdr içim içimi yıyor çok düşündum ve bı yol buldum sonunda...EŞİMDEN hiç şüphe duymuyordum başka kadınlara bakar eder dıye ama cok yanılmısım gecen gün bişeyını yakaladım... gözum acıldı bende guzel hos bı kadınım ama bazı nedenlerden dolayı kendımı bıraz ihmal edıyordum bakım falan yapamıyordum ama eşimin isteklerıne azda olsa cevap verıyodum yapmaya calısıyordum elımden geldıgı kadarıyla ama ogrendımkı o kadına kıza bakıyor utanmadan bırde ınkar ettı ama bakıyor emınım ben onu o kadar cok sevıyorum kı hayatı onunla dolu dolu yaşamak ıstıyorum ondan başka kımseyı gozum gormez kısacası ben eşime aşıgım ama son hareketınden dolayı cok sogudum su an unutmus gıbı yapıyorum ama hala aklımda ... gecen cok düşündum dedım kendı kendıme artık yaz gelıyor ben kendıme guzel bı bakım yapıyım gıyımıme özen gosterıyım bakalım ne olacak ve yapacamda bunu çatlatacam onu görecek.... intıkam almk ıstıyorum artık güzellıgımle bakımımla gözunu ayıramasın ıstıyorum ve yapıcamda nasıl olsa yazda geldı ... sımdı sıze soruyorum aceba unuttugum yapmam gereken unuttugum baska bı sey olabılırmı yorumlarınızı beklıyorum
rahatsız olduysan okuma arkadasım bu benım ıcın cok onemlı bı konu careler arıyorum nıyetım burda ılgı cekmek deıl caresızım care arıyorum
rahatsız olduysan okuma arkadasım bu benım ıcın cok onemlı bı konu careler arıyorum nıyetım burda ılgı cekmek deıl caresızım care arıyorum
ömrümde duyduğum en garip şey bu...
sen ki evli bir kadınsın bakım dediğin şey kiişisel bakım kocan seni herzaman her yerde çıplak görebilir ama sen kocan için değil de yaz gelecek diye bakım yapayım diyorsun
yani arkadaşım senin kocan yerden göğe kadar haklı
seni aldatmadığına şükret
silkelen ve kendine gel
herzaman temiz pirupak olup bakımlı olmalısın ne demek yaz geliyor kendime bakım yapayım...daha neler yaa..
sonra kocam beni aldattı böhü diye bakakalırsın arkasından...
hayatı onunla dolu dolu yaşamak istiyorsun ama yaz gelecek hadi bakım yapayım...
isteklerine AZ da olsa cevap verirsen geri kalanını başkasından temin etmeye çalışır ki bence de haksız sayılmaz
az da olsa ne demek?
sonra gelip soruyorsun evli adam neden bakar ?
işte senin gibi karısı olursa bakar yani ne gücen ne darıl...
yaşım 13-14 iken bir kurumda staj yapıyordum. orada çalışan bir adam, arkadaşıma çok garip şekilde bakmış ve bana "aa kucukpisi neden arkadaşınla tanıştırmadın" gibi birşeyler söylemişti. hatta aynı adam güzel bir kız geçerken Kalorifer peteğinin üstünden kıza bakmaya bile çıkmıştı. bende eşinin çirkin olduğunu hayal ediyordum. günlerden bir gün eşi geldi. ve kadının güzelliği halen hafızamda. sapsarı saçları , renki gözlü, ayrıca upuzun boyu vardı. fiziğide son derece düzgündü. ozaman anladım ki bakacak adam, karısı çok güzel olsada bakar. adamın içinde olursa aldatırda zaten.
bazı arkadaslar konuyu dıkkatlı okumamıs herhalde dıyokı yaz gelınce bakım yapacan kusura bakmada ben yaz gelınce elaleme gorunmek ıcın bakım yapmıcam ama yaz gelınce evde daha rahat seyler gıyebılırım daha ıyı bakım yaparım eşimın belkı ole ılgısını cekerım dıyorum o zman bıseyler duzelır aslında sımdıde duzgun hersey ama gecen bı kadın cok acık gıymıs benım esımde bakmıs ve bı arkadasına anlatmıs zoruma gıttı demekkı benımde evde kendımı ole acmam lazım dıye dusundum yanlıslık varmı bunda
ben buna katılmıyorrum çünkü maymun muza ne kadar aşıksa erkeklerde kadınlara o kadar aşıktır....diğer konundan okudum. eşinin yaptığı çok saygısızca birşey. sen kendine bak herzaman. evde de düzgün kıyafetli ol. ama eşim yapmaz artık diye düşünme. bazı erkekler nefislerine hakim olamıyor malesef. kendisine dikkat etmesi için uyar. düzgünce konuşmayı da dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?