Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız tarafına takılanalar dügünde kızın ailesine mi kalır diye sordumSoruda taki olayini tam anlayamadim yani dugununuzde takiyi size degilde sizin taraf ornegin annene verebilirmi diye mi soruyosun?
Esya olayina gelince kim neye gucu yetiyosa onu alsin beyaz esyayi siz mobilyalari erkek tarafi gibi..
Hayır kalmazKız tarafına takılanalar dügünde kızın ailesine mi kalır diye sordum
Doğru söylüyorsunuz ölesi daha mantıklıDüğün takıları gelin ile damada kalır...
İyi ozaman gelinkini kız tarafı sıyırsın
Erkeğinkini erkek tarafı sıyırsın
Eeee gelinle damadın düğün hediyeleri ne ???
Gelenlerin ettiği sözlü el sıkışmalı bir yastıkta kocayın mı ?
Şahsen benim ailem dahi bana verilen hediyeye göz dikse küserdim ...
Benim en mutlu günümü hediyelerimi kâr kapısı mı görecekler daha neler pes!!!
Onlar yeni bir hayata başlayan genç ve tecrübesiz çiftin varsa borçlarını kolaylstmak yoksa da gelecekleri ve yaşadığı günleri için dilediğince harcamaları veya saklamalrı için takılıyor
Tamam teşekkürler doğrusunu öğrenmiş oldumHayır kalmaz
Anladim.. bazi yorelerde dugunde kiza takilan kiz tarafina erkege takilan erkek tarafina kaliyo evet fakat bizde oyle bisey olmadi banada esime de ne takildiysa bizde kaldi sonrasinda bankada ortak kasaya koyduk..Kız tarafına takılanalar dügünde kızın ailesine mi kalır diye sordum
Hala böyle şeyler varmı ciddenya, takılar tabiki evlenen çiftte kalır eşya içinde aileler aralarında anlaşabilir. 10 yıl önce evlendim herşeyimizi eşimle ikimiz yaptık yani biz böyle istedik tabiİyi geceler hanımlar size bisey sormak istiyorum düğündeki takılar kız tarafındakiler aileye verilir mi ? Ve eşya alımları nasıl paylaşılır ?
Her ailede farklıdır. Bizim düğün takısınada parasınada kimse dokunmadı hepsi bizde. Eşya olarakta yatak odası mobilyasını perde halı ve mutfağı buzdolabı hariç biz yaptık. Ama dediğim gibi aileden aileye değişir bi kuralı yok.İyi geceler hanımlar size bisey sormak istiyorum düğündeki takılar kız tarafındakiler aileye verilir mi ? Ve eşya alımları nasıl paylaşılır ?