• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

Tabi canm anca bu sekilde olur.bizdede boyle olmustu.insanin cani yandiginda tabiki istem disi bile olsa geri ceker kendini.
Bende esime sen beni dinleme yoksa olmucak demistim.
İlk seferde alistirmakla baslayin.yavas yavas.
İslaklikta oluyomus daha ne.
Eger olmazsa kayganlastirici tarzi bisey kullanin fayda gorursun.
Yine diyorum yuzde 80 esinde bitiyo is

Hee bu arada bak ben 7 senelik evliyim hala gorev gibi gorursem cinselligi bizimde olmuyo.
Bazen diyorumki sanki ilk gecem.
Yani hersey kafada bitiyo bunu sende anlamissin.
Bence dra gideceksen eger kadin doguma degil pskiyatriye git.
Ama bence ona bile gerek yok.
Cesaretli ol sabirli ol.
Zamn uzadikca daha cok stres yaparsin.
Bugun bu is olacak olecek degilimya diye gir yataga.

Kendi evimde değilim şu an bulunduğum ev de kalabalık evimin tadilat işleri var 1 hafta sonra deneyebilirim. O zaman deneyeceğim başka bahanem de kalmayacak. Bu işi bitireceğim inşallah hepinize de desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten biraz rahatladım.

sana şöyle bir tavsiye verebilirim; açık açık yazıyorum müsadenizle.

ben ilk geceyi bu şekilde atlattım.

1) öncelikle ön sevişme şart. ama olabildiğince uzun tutun. yani çamaşırın olabildiğince ıslanmalı. bu ilişkiyi kolaylaştırır. penisi kolay giriş yapar.
2) eğer içki kullanıyorsanız hafif çakır keyif olmanızı öneririm. içki dokunuyorsa meyveli likör süper olur. hem sekse alıştırır isteğinizi arttırır hem de cesaret verir.

korkmayın, alacağınız zevk çekeceğiniz acıdan milyonlarca kat daha fazla.

eşinizi ve kendinizi çok bekletmeyin :)

Biz önsevişme diye başlıyoruz uzun da sürüyor ama iş o noktaya gelince aşağıya değmesine bile izin vermeden kalkıyorum :( Alkolü deneyeceğim kaybedecek birşeyim yok umarım dediğiniz gibi olur da bende hallederim:(

Vajinismussun canim.
Tedaviye baslayinca asla oraya bir sey sokamam dusuncen geçecek, eger iyi bir doktora gidersen yuzde yuz tedavisi var ama tedaviye basla, arayi uzatma her gecen gun sizin aleyhinize... Bir an once tedavi ol kurtul.

Vajinismussun canim.
Tedaviye baslayinca asla oraya bir sey sokamam dusuncen geçecek, eger iyi bir doktora gidersen yuzde yuz tedavisi var ama tedaviye basla, arayi uzatma her gecen gun sizin aleyhinize... Bir an once tedavi ol kurtul.

Herkesin önerdiği bir doktoru aradım vajinismusta en iyisi diyorlar forumda da okumuştum. Randevu almak için aradım ama denemelisin denemeden olmaz dedi. Ben oraya birşey girmez diye düşünmüyorum kanamam durmaz ya yırtılırsa vs gibi şeyler var kafamda :( vajinismusta olabilirim tabi bilmiyorum:( Denemeden bilemem o yüzden önce bir kaç kere deneyeceğim olmazsa uzatmadan tedaviye başlayacağım.

Kendi evimde değilim şu an bulunduğum ev de kalabalık evimin tadilat işleri var 1 hafta sonra deneyebilirim. O zaman deneyeceğim başka bahanem de kalmayacak. Bu işi bitireceğim inşallah hepinize de desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten biraz rahatladım.

Biz önsevişme diye başlıyoruz uzun da sürüyor ama iş o noktaya gelince aşağıya değmesine bile izin vermeden kalkıyorum :KK43: Alkolü deneyeceğim kaybedecek birşeyim yok umarım dediğiniz gibi olur da bende hallederim:KK43:
Aşagi degmesine bile izin vermiyorum yazmişsin, bunu doktora da soyleseydin, cunku sana vajinismus degilsin derken neye gore tespit etti telefonla? Sen baya korkuyorsun, bir an once tedaviye basla bence.

Aşagi degmesine bile izin vermiyorum yazmişsin, bunu doktora da soyleseydin, cunku sana vajinismus degilsin derken neye gore tespit etti telefonla? Sen baya korkuyorsun, bir an once tedaviye basla bence.

Söyledim hepsini denemedik bile hiç değdirmeye korkuyorum dedim. Denemelisin belki değilsin hemen teşhis koyma her korku vajinismus değildir dene olmazsa tabiki gel mutlaka dedi :(

Ben de özleyeyim diyorum ama rahat bırakmıyorki beni hep yakınlaşmak istiyor özlem de olmuyor :) Ben hiç deneyemedim daha ilk denemeyi yakında yapıcam inşallah

dün aklıma geldi biliyomusunuz tecavüze uğrayanların yırtılmıyor benim nasıl yırtılsın diye :( herşey kafamda biliyorum bir atsam kafamdan

Bir yapsam zaten 2 3 gün ara vericem bi olsa :(
Alacaksın eşini karşına ve iki gün olsun oynaşmayıverelim de tatlım inam o iki günde iki hafta kadar özlem oluyo sorası hayırlısıyla olur inşallah

Söyledim hepsini denemedik bile hiç değdirmeye korkuyorum dedim. Denemelisin belki değilsin hemen teşhis koyma her korku vajinismus değildir dene olmazsa tabiki gel mutlaka dedi :(
Islaklık hissetikten sora zaten gevşemeye başlarsın bırak eşin yapsın parmak egzersizlerini sonuçta ondan eminsin senin istemediğin bişiyi yapıp ileri gitmez heralde

Alacaksın eşini karşına ve iki gün olsun oynaşmayıverelim de tatlım inam o iki günde iki hafta kadar özlem oluyo sorası hayırlısıyla olur inşallah

Evet bir kaç gün uzak kalsak belki özler yanaşırım. Söyleyeceğim:)

Islaklık hissetikten sora zaten gevşemeye başlarsın bırak eşin yapsın parmak egzersizlerini sonuçta ondan eminsin senin istemediğin bişiyi yapıp ileri gitmez heralde

Ben hiç denemediğim için parmakla denemek bana çok ürkütücü geliyor düşününce bile midem bulanıyor nedense :( Parmakla denerse kan gelirse vs diye düşünüyorum öyle olsun da istemiyorum:(

birincisi evli değilsen doktorlar vajinal muayene yapmıyorlar.bu kadar detaylar bir acayip geldi bana
ikincisi daha ilişkiye girmemişsin vajinismus olup olmadığın belli değil, belki sadece şiddetli bir korku.
üçüncüsü eşin şimdilik sabırlı davranıyor şanslısın, ya üzerine gelseydi, çünkü denememişsin bile ben olsam kızardım, denemeden vazgeçilr mi hiç?
cinsel ilişiki evlilikte çok mühimdir,ama bunu görev olarak görürsen işin zor.
evlilk kaymaklı ekmek kadayıfı ise, ilişki bunun kaymağıdır.
kendine zülm etme. bunu yenmek senin elinde.
belki de fiziksel bir sorundur o zaman doktorlara gidip sorunu çözersin ama bana psikolojik gibi geliyor.

Canım önce bu konuyu düşünmeyi bırak. O kadar çok odaklanıyorsunuz ki o yüzden başlamadan kasılıyorsunuz. Akışına bırak gitsin. Görev gibi algılamayı da unut. Kandan neden bu kadar korkuyorsun. Zaten her ay regl olmuyormusun. Bunun ne farkı var anlamadım. Hadi diyelimki günlerce kanayacak ne olmuş yani.
Vücudunu rahatlat biraz. Mesela güzel sexy bir müzik, eğer kullanıyorsan biraz alkol, çıldırmışlık hissi iyi gelir ;)
Hayatında hiç çılgınlık, delilik veya adrenalin dolu birşey yapmadınmı. Farzetki yine bir çılgınlık yapacaksın ;)

canim bende ayni seylerden gectim, esimde cok anlayisliydi..zamanla oluyor ama denemeyen baslaman lazim...bizdede ilk kez ve daha sonrasinda olmadi ama sonra birgün oluverdi..ben kendimi hep kasiyordum kasmamaya dikkat et kendini, ben hala kasiyorum ama iliski oluyor yavas yavas oluyor cidden...

Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık :KK43: Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil:KK43: Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım :KK43: Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin :KK43: Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu :KK43: İki arada bir derede kaldım :KK43:

Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba :mad: Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki :KK43: Hepinize şimdiden teşekkür ederim.:KK200:
hic korkma hicbirsey olmuyor.....eger senin söylediğin gibi korkunç birsey olsaydı neden kadınlar sevgili peşinden kosardi....cinsellik eşinle yasayabilecegin çok guzel birsey....ağrı vs onlar hep efsane...Ya düşünsene koca koca yaşlı kadınların genç jigolo aradıklarını....Orengim belki uygun kaçmadı ama öyle bir sektör varsa demek ki guzel birseymis....lütfen agriyacagini falan kafamdan a

birincisi evli değilsen doktorlar vajinal muayene yapmıyorlar.bu kadar detaylar bir acayip geldi bana
ikincisi daha ilişkiye girmemişsin vajinismus olup olmadığın belli değil, belki sadece şiddetli bir korku.
üçüncüsü eşin şimdilik sabırlı davranıyor şanslısın, ya üzerine gelseydi, çünkü denememişsin bile ben olsam kızardım, denemeden vazgeçilr mi hiç?
cinsel ilişiki evlilikte çok mühimdir,ama bunu görev olarak görürsen işin zor.
evlilk kaymaklı ekmek kadayıfı ise, ilişki bunun kaymağıdır.
kendine zülm etme. bunu yenmek senin elinde.
belki de fiziksel bir sorundur o zaman doktorlara gidip sorunu çözersin ama bana psikolojik gibi geliyor.

Sevgili michie,önceki sayfalarda bir arkadaş daha yazmıştı. Bazı doktorlar yapıyor vajinal muayene dediğin oraya birşey sokmadılar sadece mantar kapmıştım dışta değil kızlık zarının etrafını sarmıştı ve vajinanın kenarlarından tutup açıp baktı sonra da o yorumu yaptı kendi uydurduğum birşey değil yani. Detayları yazdımki insanlar neden korktuğumu anlasın diye acaip birşey yok yani. Ben vajinismusum demedim zaten korkuyorum ya olursam diye ilişkiye girmeyi bile deneyemedim çok korkuyorum normal değilki. Belkide ilk denememde olacak belki çok uğraşacağım. Eşim anlayışlı sabırlı ama onun anlayışı altında ben eziliyorum maalesef. Evlilikte cinsellik 1.planda biliyorum çok uzatmamam gerektiğinide biliyorum sizlerden destek alarak aşmak istiyorum. Başkalarıyla konuşmak iyi birşeyler duymak stresimi azaltıyor.Fiziksel değil dedi 2.gtittiğim doktor zarın kalın ama açıklık var ilişki gerçekleşebilir engel yok dedi.Benimki tamamen psikolojik beyinde bitirmem gerekiyor.

Agri vs tarzı şeyleri kafamdan at lütfen....Kesinlikle ve kesinlikle öyle birsey yok...

inanma oyle yok cok kanarmis yok aci verirmis..onlar sehir efsaneleri..kendini kastikca acir bu kadar basit.
kayganlastirici kremler oluyor onlardan kullanabilirsiniz esinle,nasil olup bittigini anlamazsin,rahat ol.

Canım önce bu konuyu düşünmeyi bırak. O kadar çok odaklanıyorsunuz ki o yüzden başlamadan kasılıyorsunuz. Akışına bırak gitsin. Görev gibi algılamayı da unut. Kandan neden bu kadar korkuyorsun. Zaten her ay regl olmuyormusun. Bunun ne farkı var anlamadım. Hadi diyelimki günlerce kanayacak ne olmuş yani.
Vücudunu rahatlat biraz. Mesela güzel sexy bir müzik, eğer kullanıyorsan biraz alkol, çıldırmışlık hissi iyi gelir :KK66:
Hayatında hiç çılgınlık, delilik veya adrenalin dolu birşey yapmadınmı. Farzetki yine bir çılgınlık yapacaksın :KK66:

Hayatımda onlarca çılgınlık yapmışımdır belki. Önceki sayfalarda da yazdım ya kimse benden asla beklemezdi böyle bir şey. Ama işte oluyor :( Bugün sizler sayesinde daha cesaretliyim ama inşallah atlatacağım. Görev gibi görmeyi bırakmam gerek tabi.

canim bende ayni seylerden gectim, esimde cok anlayisliydi..zamanla oluyor ama denemeyen baslaman lazim...bizdede ilk kez ve daha sonrasinda olmadi ama sonra birgün oluverdi..ben kendimi hep kasiyordum kasmamaya dikkat et kendini, ben hala kasiyorum ama iliski oluyor yavas yavas oluyor cidden...

Çok acırsa ve bir daha denemek istemezsem diye korkuyorum:( derin nefes alıp ver ve ıkın demişti doktor işe yararmı bilmiyorum ama deneyeceğim. Olay kasmamakta sanırım işte o da zor

hic korkma hicbirsey olmuyor.....eger senin söylediğin gibi korkunç birsey olsaydı neden kadınlar sevgili peşinden kosardi....cinsellik eşinle yasayabilecegin çok guzel birsey....ağrı vs onlar hep efsane...Ya düşünsene koca koca yaşlı kadınların genç jigolo aradıklarını....Orengim belki uygun kaçmadı ama öyle bir sektör varsa demek ki guzel birseymis....lütfen agriyacagini falan kafamdan a

Küçük çocuklar bile yapıyor ben nasıl yapamıyorum diyorum hep :( İnan söylediklerinin hepsini defalarca düşündüm. Ama bugün biraz daha iyiyim kafamdan atmaya başladım artık

inanma oyle yok cok kanarmis yok aci verirmis..onlar sehir efsaneleri..kendini kastikca acir bu kadar basit.
kayganlastirici kremler oluyor onlardan kullanabilirsiniz esinle,nasil olup bittigini anlamazsin,rahat ol.

Ben de bugün onu sordum eşime kayganlaştırıcı kullansak kayıp gitmez mi diye o da evet öyle olur acımaz dedi. Acımıyor mu o zaman sahi?

Merhaba ben de yeni evli sayılırım 3 ay oldu evleneli. İlk gece sizin gibi oldum ben de korkudan bacaklarım titriyordu ve çok ağladım deneyemedik. Ertesi gün eşimin benimle konuşması üzerine cesaretlendim ve oldu. 15 yaşında kızlar yapıyor dünyada kaç tane kadın bunu zevkle yapıyor ne zamana kadar erteleyecegiz hayatım diyerek ikna etmişti beni. Inanir misin boş yere korkmuşum hiç canım yanmadı. Aşırı kanama da olmadı. Lütfen kendini üzme kimse bu yüzden ölmemiş :) Kendine güvenip kendini rahat bırakırsan zor olacağını sanmıyorum.
Edit: Kayganlastirici büyük rahatlık belki de o yüzden canım yanmamış olabilir. Ve belinin altına ufak bir yastık koymayı deneyebilirsin. Ben bu şekilde hiç zorlanmadım.

Back