- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
Tabi canm anca bu sekilde olur.bizdede boyle olmustu.insanin cani yandiginda tabiki istem disi bile olsa geri ceker kendini.
Bende esime sen beni dinleme yoksa olmucak demistim.
İlk seferde alistirmakla baslayin.yavas yavas.
İslaklikta oluyomus daha ne.
Eger olmazsa kayganlastirici tarzi bisey kullanin fayda gorursun.
Yine diyorum yuzde 80 esinde bitiyo is
Hee bu arada bak ben 7 senelik evliyim hala gorev gibi gorursem cinselligi bizimde olmuyo.
Bazen diyorumki sanki ilk gecem.
Yani hersey kafada bitiyo bunu sende anlamissin.
Bence dra gideceksen eger kadin doguma degil pskiyatriye git.
Ama bence ona bile gerek yok.
Cesaretli ol sabirli ol.
Zamn uzadikca daha cok stres yaparsin.
Bugun bu is olacak olecek degilimya diye gir yataga.
Kendi evimde değilim şu an bulunduğum ev de kalabalık evimin tadilat işleri var 1 hafta sonra deneyebilirim. O zaman deneyeceğim başka bahanem de kalmayacak. Bu işi bitireceğim inşallah hepinize de desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten biraz rahatladım.
sana şöyle bir tavsiye verebilirim; açık açık yazıyorum müsadenizle.
ben ilk geceyi bu şekilde atlattım.
1) öncelikle ön sevişme şart. ama olabildiğince uzun tutun. yani çamaşırın olabildiğince ıslanmalı. bu ilişkiyi kolaylaştırır. penisi kolay giriş yapar.
2) eğer içki kullanıyorsanız hafif çakır keyif olmanızı öneririm. içki dokunuyorsa meyveli likör süper olur. hem sekse alıştırır isteğinizi arttırır hem de cesaret verir.
korkmayın, alacağınız zevk çekeceğiniz acıdan milyonlarca kat daha fazla.
eşinizi ve kendinizi çok bekletmeyin :)
Biz önsevişme diye başlıyoruz uzun da sürüyor ama iş o noktaya gelince aşağıya değmesine bile izin vermeden kalkıyorum Alkolü deneyeceğim kaybedecek birşeyim yok umarım dediğiniz gibi olur da bende hallederim