• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

ne kadar kalın olursa olsun düşündüğün gibi parçalanmaz merak etme..
ön hazırlık aşamasında zaten yumuşar o korktugun gibi olmaz merak etme..
ne salak dr muş oda..resmen boşbogazca konuşmuş ama nelere yol açtıgını bilmiyor..
bu arada neden sürekli zar kontrolüne gidiyorsun onu da anlamadım.

Ben kendimi anlatamadım galiba bir kaç kere yazdım açıkladım ama önceki sayfalarda kaldı bir kez daha açıklayayım. İlk gittiğim doktora zar kontrolüne gitmedim zaten 18 falandı yaşım. Denize girdiğim bir gün inanılmaz yanma hissettim gözlerim doldu o derece. Sonra doktora gittim yanma çok diye doktorda mantardır dedi dışardan baktı birşey yok. Sonra bana korkma dedi içeriye bakıcam kenarlardan tutup içerde mi birşey var diye. Baktı ve kızlık zarının etrafı kızarmış ya havludan ya havuzdan kapmışsın dedi ve sonra da senin kızlık zarın ne kadar kalın zor bozulur çok kanaman olur hastanelik olursun dedi. Yıllarca aklıma yer etti bilinçaltımda kaldı. Evlenmeden önce eşimle başka bir doktora gittim ona zara baktırmaya gittim evet. O da baktı ve zarın kalın ama açıklık var ilişkiye engel yok dedi. Her doktora açıp zarıma baktırmıyorum yani. 2. Gittiğim doktor çok konuştu sağolsun ama yinede bilinçaltm işte parçalanmayacak biliorm ama beynime söz geçmiyor

Sadece esini dusunme, kendin icin de bunu yapcaksin, cinsellik keyifli bir sey, kendini bundan mahrum etme, gorev gibi sorumluluk gibi gorme. Simdi aklima bir ornek gelmedi ama mesela ben kupe takmayi cok severim, ama bir.zamanlar en ufak acida bayilirdim korkudan, kulagimi deldirdim ama canimdan can gitti, deldirdigimde takilan kupeyi cikartirken yine bayiliyordum, ama simdi ooh gelsin kupeler. Yani demem o ki sonunda sen de keyif.alcaksin, kendin icin yapmaya calis.

Belki bu durumu aşıp alışırsam zevk alacağım yoksa bu kadar insan neden yapsın hepsi de seve seve yapıyor. İlk ilişki için bilinçaltımı silmem lazım:(

Canım bende ilk evlendiğimde ilişkiye giremedik üç dört ay bile geçmişti.Doktora gitmekte istemiyordum internetten araştırırken kk da bir grup kadınında aynı şeyleri yaşadığını ve deneyimlerini paylaşıp yendiklerini gördüm hemen üye oldum ve bir ay sonra bende yendim.İstersen orda yazarsan daha çok yardımcı olurlar tabi doktorada gidebilirsin.Ama biz kadınları en iyi anlayan yine biz kadınlarız üstelik aynı sorunu yaşayanlar daha iyi anlıyorlar.İnan kan felan bile gelmiyor yani bende olmadı.Doktorda saçmalamış bence neden öyle konuşmuşki hastanelik olursunuz falan yok öyle birşey.

Nereye yazAcağım link atar mısınız? O yüzden kk ya yazdım gerçekten destekleri için bütün bayanlara teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım. İşte her doktor bir değil keşke bana öyle söylemeseydi:( inşallah bende sizin gibi yenerim bu durumu

Yaa var ya ne manyak millet insanları boşa korkutuyorlar.

Arkadaşım o çok kanamadan hastanelik olursun dedikleri en fazla yoğun bir adet gibidir.
Ne hastaneliği yaa!

Benim kardeşimin öyle oldu bir kaç gün adet şeklinde ne olmuş ölmedi yani.

Benim hele peçeteye geldi ancak çarşafa bile gelmedi.

Acı mı? Hiç abartılacak bir şey yok.
İlk an bir kaç saniyelik bir acı duyuyorsun sadece.

İşini bilen bir adamla ( tecrübe şart değil acele etmesin yeter anladınız siz onu :) )

Bu kadar basit bu olay evet..

Konu sahibi git eşinin kucağına otur ve sen başlat.
Ne kadar istekli olursan o kadar kolay olacak inan bana.

Hiç bir şey yok yaa. Hep abartı..

Yaa var ya ne manyak millet insanları boşa korkutuyorlar.

Arkadaşım o çok kanamadan hastanelik olursun dedikleri en fazla yoğun bir adet gibidir.
Ne hastaneliği yaa!

Benim kardeşimin öyle oldu bir kaç gün adet şeklinde ne olmuş ölmedi yani.

Benim hele peçeteye geldi ancak çarşafa bile gelmedi.

Acı mı? Hiç abartılacak bir şey yok.
İlk an bir kaç saniyelik bir acı duyuyorsun sadece.

İşini bilen bir adamla ( tecrübe şart değil acele etmesin yeter anladınız siz onu :) )

Bu kadar basit bu olay evet..

Konu sahibi git eşinin kucağına otur ve sen başlat.
Ne kadar istekli olursan o kadar kolay olacak inan bana.

Hiç bir şey yok yaa. Hep abartı..

Ve beni en çok korkutan da doktor oldu işin kötü kısmı o :( ama gerçekten burada yazılanları okudukca bende rahatlıyorum. Eşim de çok anlayışlı geçen gün söyledim ani şeyler yapma ama ben itsemde ısrarcı ol diye. İnşallah atlatacağız kanamadan korkmuyorum hastanelik olursun durmaz diyince korktum:(

Ve beni en çok korkutan da doktor oldu işin kötü kısmı o :KK43: ama gerçekten burada yazılanları okudukca bende rahatlıyorum. Eşim de çok anlayışlı geçen gün söyledim ani şeyler yapma ama ben itsemde ısrarcı ol diye. İnşallah atlatacağız kanamadan korkmuyorum hastanelik olursun durmaz diyince korktum:KK43:

Çok net saçmalamış.
Olmaz öyle bir şey.
Bugüne kadar en yoğunu bir kaç gün süren adet şeklinde kanama duydum.
Hastanelik nedir ya.
Gerçekten abartıyorlar, çok basit bir olay bu muymuş diyeceksin.

Çok net saçmalamış.
Olmaz öyle bir şey.
Bugüne kadar en yoğunu bir kaç gün süren adet şeklinde kanama duydum.
Hastanelik nedir ya.
Gerçekten abartıyorlar, çok basit bir olay bu muymuş diyeceksin.

Ben hastanelik olan 1 2 kişi duydum ama eşleriyle alakalıdır dediler. Hazır değilken zorlamışsa olabilir dediler yada zar çok kalın kapalı denecek kadar kalınsa. Bana 2. Gittiğim doktor ilişkiye engel durum yok açıklık var korkma demişti kayganlaştırıcı falan sürsem birşey olmaz sanırım :( hep bu toplum baskısı yüzünden biliçaltımıza yerleşiyor sonra da biz çekiyoruz işte:(

Nereye yazAcağım link atar mısınız? O yüzden kk ya yazdım gerçekten destekleri için bütün bayanlara teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım. İşte her doktor bir değil keşke bana öyle söylemeseydi:KK43: inşallah bende sizin gibi yenerim bu durumu
Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim diye bir formdu yazarsan çıkar orda çok yardımcı oluyorlar.Bir aya kalmaz yenersin inşallah

Ben kendimi anlatamadım galiba bir kaç kere yazdım açıkladım ama önceki sayfalarda kaldı bir kez daha açıklayayım. İlk gittiğim doktora zar kontrolüne gitmedim zaten 18 falandı yaşım. Denize girdiğim bir gün inanılmaz yanma hissettim gözlerim doldu o derece. Sonra doktora gittim yanma çok diye doktorda mantardır dedi dışardan baktı birşey yok. Sonra bana korkma dedi içeriye bakıcam kenarlardan tutup içerde mi birşey var diye. Baktı ve kızlık zarının etrafı kızarmış ya havludan ya havuzdan kapmışsın dedi ve sonra da senin kızlık zarın ne kadar kalın zor bozulur çok kanaman olur hastanelik olursun dedi. Yıllarca aklıma yer etti bilinçaltımda kaldı. Evlenmeden önce eşimle başka bir doktora gittim ona zara baktırmaya gittim evet. O da baktı ve zarın kalın ama açıklık var ilişkiye engel yok dedi. Her doktora açıp zarıma baktırmıyorum yani. 2. Gittiğim doktor çok konuştu sağolsun ama yinede bilinçaltm işte parçalanmayacak biliorm ama beynime söz geçmiyor
valla cnm bütün yorumlar okumadım.. konuyu editlersen bu sorunda olmaz... muhtemelen yorum yazan birçok kişi sayfaları okumadan yazacaktır..

üfff saçmalama yaaaa hemen damgalamışın kendini vajinusmuyum die korkma sakın bak benimde dizlerim titredi oturup ağladım eşimde benle oturup ağladı istersen bi kaç gün ara verelim dedi ama hayır bugün olacak bu dedim hatta 2. gündü yane kendini biraz rahat bırak biraz acıyacak doğru kanamanda olacak ama öyle bi yerlerini doğruyorlarmış yada bişeylerin parçalanacakmış gibi bi acı değil kendini bi eşinin kollarına bırakkkk bi rahatlaaaaa şimdi olacak die kendini sabitleme korkma hiçbişey olmaz :KK51:

üfff saçmalama yaaaa hemen damgalamışın kendini vajinusmuyum die korkma sakın bak benimde dizlerim titredi oturup ağladım eşimde benle oturup ağladı istersen bi kaç gün ara verelim dedi ama hayır bugün olacak bu dedim hatta 2. gündü yane kendini biraz rahat bırak biraz acıyacak doğru kanamanda olacak ama öyle bi yerlerini doğruyorlarmış yada bişeylerin parçalanacakmış gibi bi acı değil kendini bi eşinin kollarına bırakkkk bi rahatlaaaaa şimdi olacak die kendini sabitleme korkma hiçbişey olmaz :KK51:

İşte aradığım doktor da kendini öyle şartlama bir dene bakalım hemen vajinismusu düşünme her korkan olmuyor dedi. Keşke o gün eşim ısrarcı olsaydı da yapsaydık :( Ben ağlamaya başlayınca o da bana sarıldı tamam yapmayız sen ağlama sıkıntı yapma istediğin zaman olur dedi bak 3 hafta bitti hala olmadı ben yanaşamadım korkudan:( Biraz acısa dayanırım canım çok tatlı değil ama ben aşırı acıyacak parçalanacak diye yer etmişim beynimde. Gerçi 3 4 gün önceki benle bugünkü ben arasında fark var burdaki yorumlar sayesinde daha iyiyim. Peki kendini kasmadın mı hiç? Kasma acımaz diyorlar ama bilmediğim birşey yaşayacağım nasıl kasmam bilmiyorum

İşte aradığım doktor da kendini öyle şartlama bir dene bakalım hemen vajinismusu düşünme her korkan olmuyor dedi. Keşke o gün eşim ısrarcı olsaydı da yapsaydık :KK43: Ben ağlamaya başlayınca o da bana sarıldı tamam yapmayız sen ağlama sıkıntı yapma istediğin zaman olur dedi bak 3 hafta bitti hala olmadı ben yanaşamadım korkudan:KK43: Biraz acısa dayanırım canım çok tatlı değil ama ben aşırı acıyacak parçalanacak diye yer etmişim beynimde. Gerçi 3 4 gün önceki benle bugünkü ben arasında fark var burdaki yorumlar sayesinde daha iyiyim. Peki kendini kasmadın mı hiç? Kasma acımaz diyorlar ama bilmediğim birşey yaşayacağım nasıl kasmam bilmiyorum
şöyle söyleyim canım kastığın ölçüde zorlaşıo olay ilk olduğu günden sonra gene rahatlamadım doktoru aradım çok acıo yapamıorum die parmak olayını tavsiye etti parmaktansa kendimi buna alıştırcam dedim ve hep kasmadan kendimi bıraktım rahatlayınca kendiliğinden düzeldi zaten çok şükür

şöyle söyleyim canım kastığın ölçüde zorlaşıo olay ilk olduğu günden sonra gene rahatlamadım doktoru aradım çok acıo yapamıorum die parmak olayını tavsiye etti parmaktansa kendimi buna alıştırcam dedim ve hep kasmadan kendimi bıraktım rahatlayınca kendiliğinden düzeldi zaten çok şükür

Bende parmak yapamam hiç istemiyorum. Zamanla öğrenirim bende kasmamayı tabi ama ilk başlarda kasmamak önemli :(

Bunu destek alarak aşın ..
İstemek başarmanın yarısıdır. .
Korkmayın. .
Kötü bir şey olsa kimse evlenmezdi. .

Bunu destek alarak aşın ..
İstemek başarmanın yarısıdır. .
Korkmayın. .
Kötü bir şey olsa kimse evlenmezdi. .

Destek almak istedim ama denemelisin önce dedi doktor :( Bende olayı kafamda bitirmeye çalışıyorum çünkü ilişkiye engel bir durumun yok dedi doktor. İleride çok seveceğin birşey için günlerini zehir etme diyorlar ama nasıl birşey olduğunu bilmediğim için korkmam normal :( İnşallah aşarım

Destek almak istedim ama denemelisin önce dedi doktor :KK43: Bende olayı kafamda bitirmeye çalışıyorum çünkü ilişkiye engel bir durumun yok dedi doktor. İleride çok seveceğin birşey için günlerini zehir etme diyorlar ama nasıl birşey olduğunu bilmediğim için korkmam normal :KK43: İnşallah aşarım

Gercekten korkma. .
Mutlu ol ..

Gercekten korkma. .
Mutlu ol ..

Çok teşekkür ederim ne güzel insanlarsınız siz gerçekten birazda olsun rahatladım burdaki yorumlar sayesinde. Desteğiniz ve her söylediğiniz kelime benim için inanın çok değerli. İnşallah en kısa zamanda atlatırımda burada sevinçli sevinçli yazarım. Bana çok dua edin :(

Çok teşekkür ederim ne güzel insanlarsınız siz gerçekten birazda olsun rahatladım burdaki yorumlar sayesinde. Desteğiniz ve her söylediğiniz kelime benim için inanın çok değerli. İnşallah en kısa zamanda atlatırımda burada sevinçli sevinçli yazarım. Bana çok dua edin :KK43:

Yeterki kendine, eşine , Yuvana , aşkına inan ..
Mutluluklar dileriz. .

kayganlastirici kullan....hicbiseycik olmaz...aci yokkkkk duyiruz ya

Back