- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
ne kadar kalın olursa olsun düşündüğün gibi parçalanmaz merak etme..
ön hazırlık aşamasında zaten yumuşar o korktugun gibi olmaz merak etme..
ne salak dr muş oda..resmen boşbogazca konuşmuş ama nelere yol açtıgını bilmiyor..
bu arada neden sürekli zar kontrolüne gidiyorsun onu da anlamadım.
Ben kendimi anlatamadım galiba bir kaç kere yazdım açıkladım ama önceki sayfalarda kaldı bir kez daha açıklayayım. İlk gittiğim doktora zar kontrolüne gitmedim zaten 18 falandı yaşım. Denize girdiğim bir gün inanılmaz yanma hissettim gözlerim doldu o derece. Sonra doktora gittim yanma çok diye doktorda mantardır dedi dışardan baktı birşey yok. Sonra bana korkma dedi içeriye bakıcam kenarlardan tutup içerde mi birşey var diye. Baktı ve kızlık zarının etrafı kızarmış ya havludan ya havuzdan kapmışsın dedi ve sonra da senin kızlık zarın ne kadar kalın zor bozulur çok kanaman olur hastanelik olursun dedi. Yıllarca aklıma yer etti bilinçaltımda kaldı. Evlenmeden önce eşimle başka bir doktora gittim ona zara baktırmaya gittim evet. O da baktı ve zarın kalın ama açıklık var ilişkiye engel yok dedi. Her doktora açıp zarıma baktırmıyorum yani. 2. Gittiğim doktor çok konuştu sağolsun ama yinede bilinçaltm işte parçalanmayacak biliorm ama beynime söz geçmiyor