• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

Acımaz.....Ayrıca kayganlastirici çok iyi fikir.....Evet kayganlastirici kullanın...Ya diyorum ya sana düşünsene sex müptelası olan kadınlar var bu dunyada...Acı veren bir şey olsa hiçbir kadin yapmak istemezdi, oysa sırf seks yapabilmek için tatile giden yabancı ülke gezen kadınlar var...Sahil bolgeleri o kızlardan dolu...Bak ,parayla yapanlardan bahsetmiyorum...Normal bi şekilde tatile gelip, barda diskoda kendine partner arayan kızlardan bahsediyorum...Demek ki bu kızlar onun zevkini almış ko peşinden koşuyorlar...Tam konuşamıyorum istersen ozelden konuşabiliriz...

Eşim ve doktorumda öyle söyledi kötü bişey olsa acısa bu kadar insan neden yapsın bu kadar bağımlı olsun dediler. Özelden konuşabiliriz tabi

Bak cnm bnde cokk korkuyodm ilk evlendgimz zamn 1 ay yapamadkk nerdeysee amaa korkulckk hiccc bisi yokk inan buna ömcelikle kendiniii cokk serbest birakcaksn korkackk bisi de yok yanii kndini esine birak derm ilk 3 sefer falan yapsan gerisi cocukk oyuncagii:KK33:

İlkini bi atlatsam gerisi gelir sanırım. Gerçekten çok zor bir durum bi denemeye başlasam belki cesaretim gelir

Ayni sorunu 4 yildan fazla yasadim. O kadar uzamasının nedeni ertelemekti,vede esimin cok anlayisli olmasiydi. 4 sene sinra ciddi anlamda denedigimizde inanilmaz aci cektim. Kizlik zari yirtilmadigi icin cok guvendigim kadın dogum dr.ma gittim. Zaten konuyu biliyordu. Zar zor musyene edince zarin kalin ve az geride olduğunu, kucuk bir operasyonla acabilecegini soyledi. Ertesi gun anesteziyle 10 dkda halletti. Cok buyuk yarari oldu cunku psikolojik olarak da cok rahatladim, beden olarak da... sonra hersey eskisi gibi zor olmadi.. psikoloji çok onemli gercekten. Yillarca ertelemeden caresine bakin...

Benim eşimde çok anlayışlı o yüzden de olmuyor biraz. Çocukta haklı ben aşırı tepki veren bir manyağım herşeye öyleyim ondan da çekiniyor biraz beni kırmak istemiyor bir kere soğursan korkarsan diğerlerine de yansır diyor. Sen istediğin zaman olur diyor. Bende diyorumki biraz üstele denediğimizde acıyor desemde devam et ki bitsin. Benim zarım ilişkiye engel değilmiş yarım ay şeklinde ve biraz kalın ama açıklık var dedi doktor. İnşallah çok acımadan olur biter denemeye başladıktan sonra olmazsa mutlaka doktor desteği alacağım

Olana kadar insan korkuyor ama olunca bu muymus diyceksin. Farkli pozisyon deneyin. Ozellikle yan yana. Bu korkunu hafifletir canim. Ama aklina kotu seyler getirme, hele vajinusmusu hic getirme. Daha kotu etkilenirsin. Kocan da o kadat anlayisli olmasin, ertelemeyin :p

Kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum da ben felaket tellalıyım her konuda:) vajinismusmuyum bilmiyorum da olmam herhalde diye kendimi teselli ediyorum. İnan ki kayganlaştırıcı kas gevşetici sakinleştirici hepsini aldım duruyor da bende tık yok. Yoksa işimi şansa bırakmamak için ne duyduysam aldım bi umut işte :( çok abartıyorum biliyorum ama psikolojimi bozdu bugün ortada bişey yokken eşimin koluna çok sert vurdum kendime inanamadım. Tamamen bu durumdan oluyor:( o biraz daha az anlayışlı olsa belki atlatmıştık

Yaşadığın şeylerin aynısını bende yaşadım titremekten , ağlamaktan ve en önemlisi çok acıcak korkusundan hiç bişey yapamadık. Vajinusmus olduğumu ögrendim ve tedavi gördüm. Hatta tedavim daha 1 hafta önce bitti. Tabi sonradan bu kadar kolaymıymış dedim.
kendine güven yaparım diye ama olmazsa da zaman kaybetmeden doktora git canim.

Eşin anlayışlı biriymiş. Bence ona güven. Sen bi kararını ver. Deneyelim de. Ama acı fikrine kapilma. Bi düşünsene en fazla ama en fazla ne kadar olabilir. Hiç mi elimizi kesmiyoruz iğne batmıyor. Ya da hiç arı sokmadı mi seni? Hangisinin acısı devamlı kaldı? Bu da öyle kendini korkuttugun kadar büyük bir acı değil. Kendini ne kadar birakirsan kasmazsan o kadar rahat olur. Hem eşin tamam devam etmeyelim dayanamıyorum ağrıya dediğinde ille de devam edecek bi tip gibi anlatmadin.

Bakın bu küçük büyük herkesin yaptığı ve keyif alınan bir şey. Bu korkuları yaşaman çok normal ama onları yenmek için kendiniz de bir şeyler yapmalısınız. Birazcık alkol, müzik, uzun önsevişme sizi birleşmeye hazırlar. Çok afedersiniz biraz açık olucak ama bence ondan önce eşinizin sizi elle biraz tatmin etmesi sizi bir nebze rahatlatır. Bundan çekiniyorsanız kendiniz yapın. Kendiniz dokunmaya korkarken böyle bişey yaşamak zor. İlk deneyimimde bugün bunu yapıcam ertelemicem dedim. Bizde giriş biraz uzun sürdü bi 20 dk uğraştık. Canım hiç yanmadı çok az kan geldi. Zamanla keşke daha erkenden yapsaymışsık kıvamına gelceksin. Rahatla ve sırnaş eşine. :KK19:

Sırnaşıyorum ön sevişme oluyor dokunmasına da izin veriyorum sadece dokunmasına tabi ama o kadar parmak oraya yaklaşsa kıyamet koparıyorum :( deneme boyutuna gelsem belkide olacak. Dediğiniz gibi bir ortam yaratıcam her yolu deneyeceğim bakalım.

Hiç alkol kullanmadım o yüzden korkuyorum nasıl etki eder bilmiyorum. Pasiflora içtim 5 6 kaşık bana mısın demedi :) Xanax mı içsem diye düşünüyorum bu ara
Bunları da denemiş biri olarak söylüyorum hiç bi işe yaramıyor malesef :)

Yaşadığın şeylerin aynısını bende yaşadım titremekten , ağlamaktan ve en önemlisi çok acıcak korkusundan hiç bişey yapamadık. Vajinusmus olduğumu ögrendim ve tedavi gördüm. Hatta tedavim daha 1 hafta önce bitti. Tabi sonradan bu kadar kolaymıymış dedim.
kendine güven yaparım diye ama olmazsa da zaman kaybetmeden doktora git canim.

Çok geçmiş olsun sevindim sizin adınıza darısı başıma inşallah. Ben deneme aşamasına gelemedimki :( deneme aşamasına gelsem yaparım belki yapamazsam mutlaka doktora gideceğim uzatırsam daha kötü olacak :(

Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık :( Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil:( Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım :( Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin :( Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu :( İki arada bir derede kaldım :(

Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba :mad: Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki :( Hepinize şimdiden teşekkür ederim.:KK200:
e bu korkulardir zaten vajinismus.. ozellikle bilincalti cok etkiliyor..
zari duvar gibi dusunme, ne hastanelik olmasi ne parcalanmasi.. bu algi yanlisligi vaji sebebi zaten.. kizlik zarindan dolayi iliskiye giremedigini sanip ameliyatla actiranlar da sonrasnda yine iliskiye giremeyebiliyo.. aci cekmenin onunla ilgisi yok yani.. en iyisi doktora gidip algiyi degistirmek..

Çok geçmiş olsun sevindim sizin adınıza darısı başıma inşallah. Ben deneme aşamasına gelemedimki :KK43: deneme aşamasına gelsem yaparım belki yapamazsam mutlaka doktora gideceğim uzatırsam daha kötü olacak :KK43:
Teşekkür ederim. Inşallah doktora gitmene gerek kalmadan yaparsın.

ne kadar kalın olursa olsun düşündüğün gibi parçalanmaz merak etme..
ön hazırlık aşamasında zaten yumuşar o korktugun gibi olmaz merak etme..
ne salak dr muş oda..resmen boşbogazca konuşmuş ama nelere yol açtıgını bilmiyor..
bu arada neden sürekli zar kontrolüne gidiyorsun onu da anlamadım.

Ilk gittiğin doktor saçmalamış ikincisi ise gayet mantıklı bir açıklama yapmış. Sizde hala ilk doktorun dediği etkisinde kalmış sınız. Hiiç birşey olmaz. Şimdi madem eşiniz bukadar iyi. Sizde bir kendi kendinize telkin verin. O ilk doktorun dediği Saçmalığı bir kenara koyun. Açıklık varmış ayrıca. Ben tamamen kapalı olan kişi tanıyorum. O bu yüzden operasyon gördü. Ama sizin böyle bir durumunuz yok. Belki kanama bile hiç olmayacak. Yani sadece sevginizi yaşamaya bakarsanız acı bile hissetmezsiniz. Ama aklınız hep orda olursa acıması muhtemel. Aradığınız doktor da haklı daha hiç denemeden vajinismus denebilirmi.

Kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum da ben felaket tellalıyım her konuda:) vajinismusmuyum bilmiyorum da olmam herhalde diye kendimi teselli ediyorum. İnan ki kayganlaştırıcı kas gevşetici sakinleştirici hepsini aldım duruyor da bende tık yok. Yoksa işimi şansa bırakmamak için ne duyduysam aldım bi umut işte :KK43: çok abartıyorum biliyorum ama psikolojimi bozdu bugün ortada bişey yokken eşimin koluna çok sert vurdum kendime inanamadım. Tamamen bu durumdan oluyor:KK43: o biraz daha az anlayışlı olsa belki atlatmıştık

Sadece esini dusunme, kendin icin de bunu yapcaksin, cinsellik keyifli bir sey, kendini bundan mahrum etme, gorev gibi sorumluluk gibi gorme. Simdi aklima bir ornek gelmedi ama mesela ben kupe takmayi cok severim, ama bir.zamanlar en ufak acida bayilirdim korkudan, kulagimi deldirdim ama canimdan can gitti, deldirdigimde takilan kupeyi cikartirken yine bayiliyordum, ama simdi ooh gelsin kupeler. Yani demem o ki sonunda sen de keyif.alcaksin, kendin icin yapmaya calis.

Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık :KK43: Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil:KK43: Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım :KK43: Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin :KK43: Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu :KK43: İki arada bir derede kaldım :KK43:

Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba :mad: Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki :KK43: Hepinize şimdiden teşekkür ederim.:KK200:
Canım bende ilk evlendiğimde ilişkiye giremedik üç dört ay bile geçmişti.Doktora gitmekte istemiyordum internetten araştırırken kk da bir grup kadınında aynı şeyleri yaşadığını ve deneyimlerini paylaşıp yendiklerini gördüm hemen üye oldum ve bir ay sonra bende yendim.İstersen orda yazarsan daha çok yardımcı olurlar tabi doktorada gidebilirsin.Ama biz kadınları en iyi anlayan yine biz kadınlarız üstelik aynı sorunu yaşayanlar daha iyi anlıyorlar.İnan kan felan bile gelmiyor yani bende olmadı.Doktorda saçmalamış bence neden öyle konuşmuşki hastanelik olursunuz falan yok öyle birşey.

Benim eşimde çok anlayışlı o yüzden de olmuyor biraz. Çocukta haklı ben aşırı tepki veren bir manyağım herşeye öyleyim ondan da çekiniyor biraz beni kırmak istemiyor bir kere soğursan korkarsan diğerlerine de yansır diyor. Sen istediğin zaman olur diyor. Bende diyorumki biraz üstele denediğimizde acıyor desemde devam et ki bitsin. Benim zarım ilişkiye engel değilmiş yarım ay şeklinde ve biraz kalın ama açıklık var dedi doktor. İnşallah çok acımadan olur biter denemeye başladıktan sonra olmazsa mutlaka doktor desteği alacağım
Bak hala acirsa diyorsun, ACİMA YOKKKKKKKKKKK diyoruz......Ne acisi ne ağrıdı hicbirse yok......

Herhangi bi ACIIIII YOKKKKKK......Eger cinsellik senin düşündüğün gibi acılı ağrılı birsey olsaydı hiçkimse "ERKEN BOSLMAYİ" sorun olarak gormezdi...Am biliyorsun birçok kadının muzdarip olduğu konulardan biri eşinin erken boşalması yani "İCIMDE YETERİ KADAR KALMIYOR" diyor kadinlar...Eger ağrılı olsaydı tüm kadınlar eşlerinin erken bosalmasindan memnun olurlardı.....Sen kendini sartlandirmissin ağrı ve acı olacak diye.....HİCBİRSEY olmuyor kesinlikle ne acı ne de ağrı....

Eşim erken boşalıyor diye ,birçok kadin mağdur olduğuna dair topicler açıyor buraya...Demek ki ağrılı birsey değilmiş ki bu arkadaşlarımız eşinin erken boşalmasını istemiyor....Bilmiyorum daha nasıl anlatabilirim...Belki biraz açık oldu mu , anlatmak zorundayım arkadaşımızı bu yanlış düşünceden kurtarmak için...Aklıma örnekler gelirse yazmaya devam edeceğim,günlük hayattan...

zari duvar gibi dusunme, ne hastanelik olmasi ne parcalanmasi.. bu algi yanlisligi vaji sebebi zaten.. kizlik zarindan dolayi iliskiye giremedigini sanip ameliyatla actiranlar da sonrasnda yine iliskiye giremeyebiliyo.. aci cekmenin onunla ilgisi yok yani.. en iyisi doktora gidip algiyi degistirmek..

Bende doktora öyle söyledim ilk defa yaşıyorum sonuçta çok korkuyorum dedim dene öyle gel her korkan vaji olmuyor dedi:KK43: denedikten sonra olmazsa mutlaka

Benim bilinçaltımı temizlemem gerekiyor:( kendime bir kaç gün verdim kafamı toplayıp deneyeceğim. Zaten şu an 1 hafta tek kalamayacağız o zamana kadar kafamı toplamam lazım

Eşim erken boşalıyor diye ,birçok kadin mağdur olduğuna dair topicler açıyor buraya...Demek ki ağrılı birsey değilmiş ki bu arkadaşlarımız eşinin erken boşalmasını istemiyor....Bilmiyorum daha nasıl anlatabilirim...Belki biraz açık oldu mu , anlatmak zorundayım arkadaşımızı bu yanlış düşünceden kurtarmak için...Aklıma örnekler gelirse yazmaya devam edeceğim,günlük hayattan...
Siz rahat olun lütfen istediğiniz gibi yazın bana iyi geliyor. Beni ilk doktor korkuttuğu için gözümde bu kadar büyüdü. Yarım ay şeklinde kızlık zarı ne demek mesela hiç kimse benimki öyleydi demedi :( evlenmeden 1 hafta önce gittiğim doktor ilişkiye engel yok biraz kalın ama kafanda büyütme dedi

Back