- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
İnşaallah. darısıda isteyipte olmayanların başına :)cok tesekkur ederıızz
ısteyen herkese nasıp olsun ınsallah
Ben göze alamıyorum ama:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah. darısıda isteyipte olmayanların başına :)cok tesekkur ederıızz
ısteyen herkese nasıp olsun ınsallah
Kızlık zarın kalın olsa da akacak kan ne kadar çok olabilir ki canım, adetliyken akan kan gibi düşünme, hani normalde 10 damlaysa sen de olsun 20 damla. Bu da öyle abartılacak birşey değil.
O eski doktor gerçekten saçmalamış, bir kadına böyle birşey denir mi Allah aşkına?
Ben de 3 ay yaşadım bu sorunu sonunda kendime kızdım bumuymuş, bu yüzden mi hayatımı zindan etmişim diye. Eski korkularımız bizi hayattan soğutuyor.
Ama sen hiç denemeden bu sıkıntıyı yaşamışsın, o yüzden bence vajinismustan ziyade bu eski doktorunun sözlerindne ötürü psikolojik bir durum oluşmuş. Bence bunu aş, adetliyken akan kandan farkı yok de. Cidden de yok yani..
ilk günden harbi kötüsüne denk gelmişsiniz.
Herkes kendi tecrübesi kadar biliyor işte.
Ben kadın doktor tercih etmiştim, çok da yumuşaktı.
Hem cesaret verdi, hem de bilgi verdi.
Cahillik hiç demedi de yanlış bilinçlenme dedi :))))
Benim de problemim şuydu. Çok acıyor acaba bir problem mi var demiştim. Çünkü ondan önce bir jinekolojik muayene deneyimim yoktu. Doktorum da acır o normal demişti
Vajina çok esnektir içi; bebek geçiyor ordan düşünün. Öyle yırtma patlama tamamen sizin bilinç altınızda. Yazınızı okurken aklıma sünnet olacak çocukları korkutan teyzeler amcalar geldi; baltayla kesecekler makasla kesecekler of çok fena acıyacak vs düyorlarmış ya çocuklara... aynen onun gibi bir şey sizinki de. İnsanların dediklerini unutun; saçma sapan sırf hikaye olsun diye anlatıyorlar işte. Çok acıdığı yok ki bu zaten o anın heyecanıyla çok da odaklanmayacağınız ikinci planda bir şey olacak. Vajinanız esnektir, yeterince ıslanıp kayganlaştırıcı da kullanıyorsanız eşiniz de anlayışlıysa hiç sorun olacak bir şey değil. Bahsettiğiniz yırtıklar kadın hazır değilken erkeğin zorlamasıyla olan şeylerdir. Kayganlık ve genişleme sağlandığında bu şekilde bir sorununuz olmaz. Kaç milyon insan günde kaç defa yapıyor hatta yurt dışında ufacık kızlar bile ne hallerde... Bu kadar korkulacak bie şey olabilir mi Allah aşkına :) Bence tadını çıkarın, eşinize sevginize odaklanın; gerisi gelir.
Evet ama acıyı çok geç yendim
Dünyada kaç kadın yapıyor bunu sen neden yapamayasın ki?
Kasma kendini ve dr un dediklerini unut.
Bu kadar zevkli birşeyi zehir etme eşine de kendine de canım.
benimde aynen bacaklarım titremişti, eşim korkup bırakmıştı.ilerki zamanda yapmak için can atacağın bişey için bu kadar stres yapcak kendi kascak ne var ki :)
öncelikle bunu bir görev gibi görmemen lazım. biz evlendik sevişmek zorundayız ancak o zaman karı koca olabiliriz diye düşünme.çok şanslısın ki eşin çok anlayışlıymış. bende ilk 20 gün yapamadım. aynı senin gibi çok geriliyordum bir türlü olmadı.olmadıkça ben daha çok strese girdim. en sonunda bir sabah ablamı aradım ağlaya ağlaya ben vajinismusum galiba dedim ablamda bana işin inceliklerini anlattı sağolsun.ilk ilişkiyi yaşadığımızda evde bir bayram havası esti :) çok şükür rahatlamıştım :) ama senin küçüklüğünden kalma korkuların var onlar yer edinmiş olabilir bilinçaltında. eğer kendini çok çaresiz hissediyorsan bir psikoloğa gidebilirsin canım. Allah başka dert vermesin çözümü olmayan bir şey değil sonuçta. ufak tefek bir iki tavsiyem olacak. ön sevişmeyi uzun tutun,ve eczaneden bir kayganlaştırıcı alın. kendini gerdiğin için ıslanma olmayacak ve canın acıyacak bu sefer. evde bebe yağı varsa oda işinizi çok kolaylaştıracaktır. hiç merak etme gözünde büyütme biraz eşine bırak kendini.
alkol alacaksan 2 kadeh vodka vişne ayakalrınıı yerden keser :) içmesi biraz sıkıntı ama çok rahatlatır.
bir şey daha geldi aklıma. demişsin parmak egzersizi yapamam diye ama eşin yapabilir mesela :) önce küçük parmak sonra yavaş yavaş kalın parmaklar.
Aynı evde yaşayıp bir kadına yaklaşmayan yaklaşamayan erkeğin halini düşündüm de hiç kolay değil ileri de farklı sorun ortaya çıkabilir.
Kendinizi kastığınız için bacaklarınız titriyor vajinusmus ne bilmiyorum biraz yada bu konular hakkında cahil olabilirim ama bence eşinizi de bu şekilde isteksiz hale getirirsiniz 21 gün bilmiyorum ama az bir süre değil.
Kendinizi kasmayın bilinçaltında olumsuz düşünceler var öncelikle onları yenmelisiniz.
Kızlık zarı kalın olsa ne kadar kaç mm kalın olabilir ki atın bu korkuları doktorlar hep içinde olduğu için söylemiş olabilir yani bence büyütülecek bir şey yok.
Eşinizin size yardımcı olması lazım korkularınızı yenmeniz gerekiyor
Alkol almanı tavsiye etmem zira alkol alsan da bu psikolojik bir durum olduğu için, iş o noktaya gelince cin gibi olursun, gevşeme falan hikaye olur. tavsiyem parmak egzersizi yapmayı dene. önce sen kendine yap, sonra eşin yapsın. egzersiz yapamıyorsan bile o bölgene dokunmayı dene, eşinin dokunmasına izin ver ilk etapta. sonra parmak egzersizini deneyin. benim de başıma geldi 2.5 ayda yendim ben bunu. acımıyor inan bana. kendini kasarsan acıma oluyor. kendini kasmazsan hissetmiyorsun bile şıp diye olup bitiyor ve bu muydu diyorsun. önce acımayacağına kendini inandır ve gerçekten inan bana acımıyor.
Hiç deneyemedim evet. Çok acırsa bir daha cesaret edemem diye Ama olsun bitsin diyorum artık psikolojim iyice bozulmadan Siz nasıl atlattınız?
Arkadaşım da benim gibiydi 4 ay yapamadı. O deniyordu tabi çok acıdığı için yapamıyordu. Ona da alkol demişler içmiş ama rezil etmiş kendini heryeri birbirine katmış sabaha kadar da istifra etmiş. ben de öyle olursam diye korkuyorum ama deneyeceğim yinede :) belki olur pasiflora içtim yarım şişe banamısın demedi ya o gece uyumadım stresten:) En sonunda akışına bırakıcam olsun bitsin dicem acırsada katlanıcam
Ben doktora gitmedim açıkçası. İşte arkadaşlarımla ablalarımla konuştum, beni telkin ettiler. Bak biz de ilk geceyi yaşadık, bişey olmadı. Sorun yapma, herkes bunu yaşıyor, kendi kendini korkutma falan. Konuşma ile aştım. Sonra netten yazılar okudum. İşte 1 hafta böyle böyle beynimde bitirdim işi.
Çok zordu, kendimi yarım bir kadın gibi hissettim. Allah kimseye vermesin.
Sonradan üzüldüm 3 ay neden hayatımı zindan ettim diye. Oysa ki Allah kadın anatomisini buna uygun yaratıyor. Korkacak birşey yokki... Acı olmaması gerekirken beynimiz kasılmalara sebep olup acı çekmemeize sebep oluyor. Oysa beynimizi idare etsek acı almadan işin keyfini çıkarabilirz...
Bende alkol kullanmayan biriydim bu vajinusmus başıma gelince içiyim rahatlarım dedim 2 kau sayede deh şarap içtim. kendimi rezil falan etmedim gevşeme, sarhoşluk falan oldu ama o işi yapmaya gelince ayıldım hemen kusma kendimi rezil etme falan olmadı ama işte dediğim gibi o işe gelince pat diye kendime geldim cin gibi oldum hemen. o yüzden çözümü bence o değil. çözüm kafanda. kendini kasmazsan gerçekten acımıyor. acı hissediyorsan sebebi kendini kasman. bunu yene bilmek için, inanman içinde parmak egzersizini tavsiye ederim. çünkü bu sayede acımadığını göreceksin kendini kasmamayı öğreneceksin ve inanacaksın. lütfen burdaki kadınlara inan hepimiz yaşadık ve acımadığını söylüyoruz. sana söyleyen doktor kadınmıydı bilmiyorum ama ilişki yaşayan bu kadar kadın yalan söylemiyor değil mi. tekrar ediyorum kazmassan acımaz.
Saçmalama bu ilaçlar öyle ha deyince kullanılacak ilaçlar değiller bi kas gevşetici al kendini çok kasıyosan beyin olarak kassan bile vücudun kasılmaz en azındanHiç alkol kullanmadım o yüzden korkuyorum nasıl etki eder bilmiyorum. Pasiflora içtim 5 6 kaşık bana mısın demedi :) Xanax mı içsem diye düşünüyorum bu ara
Ahhh canım kiminki parçalanmış da seninki de parçalansın o zaman biz yandık nasıl doğuracaz çocuğu biz de bile kesi atıyolar parçalanma yok yani sıcak su ile masaj yap kasıklarınaİşte bende iş o noktaya gelince kesin cin gibi olurum. Bir de benim vücuduma kolay kolay etki etmiyor ağır ilaçlar bile benim beyin gücüm farklı galiba :) herşeyi kafada bitiriyorum. Şu bilinçaltımı temizlesem bir de Kendimi mutlaka kasarım çok rahat olacağımı sanmıyorum ama belki deneye deneye aşarım 100 kişiyle konuştuysam 90ı acımaz kasma diyor o yüzden biraz rahatladım aslında. Herkes yaşıyor biraz acısa ne olur diyorum. Ama ya parçalanırsa diyorum bu sefer binde bir olurmuş ama ya ben o birsem diyorum sonra da kendime böyle vurmak istiyorum. O kötü senaryoyu yazan erkekti yaşlı bir dr du pislik beni mahvetti bir de ben bişey sormadım neden söylüyorsunki. Yarım ay şeklinde seninki dedi o ne demekse normalde ay şeklinde olur seninki yarısı kadar dedi dar sanırım ve kalın
o gün olmadı oteldeydik, ben öyle titreyince korktu eşim bişey olsa bide buralarda hastanemi arıcaz eve gidince yaparız dedi 10. gün oldu. 10 günde bende ağladım kaç kere. burdki vajinismusu başaranların hikayelerini okudum, bide evli bi arkadaşımla konuşmuştum gözleri parlıyodu ve eşi o an yanına olsa üstüne atlıcaktı resmen, onun o halinden cesaret aldım kendime. bugün olcak dedim.Peki sonra nasıl oldu? O gün mü oldu? Ben ağladım çocuk gibi içimi çeke çeke eşimde çok üzüldü şok oldu napsın:) çocuk sever gibi sarıldı tamam korkma dedi bir de ısrarcı davranmıyor ben daha çok korkarım diye belki biraz ısrarcı olsa olur. Ben sanki hiç yapamayacakmışım hiç sevmeyecekmişim gibi geliyor
Saçmalama bu ilaçlar öyle ha deyince kullanılacak ilaçlar değiller bi kas gevşetici al kendini çok kasıyosan beyin olarak kassan bile vücudun kasılmaz en azından
Ahhh canım kiminki parçalanmış da seninki de parçalansın o zaman biz yandık nasıl doğuracaz çocuğu biz de bile kesi atıyolar parçalanma yok yani sıcak su ile masaj yap kasıklarına
o gün olmadı oteldeydik, ben öyle titreyince korktu eşim bişey olsa bide buralarda hastanemi arıcaz eve gidince yaparız dedi 10. gün oldu. 10 günde bende ağladım kaç kere. burdki vajinismusu başaranların hikayelerini okudum, bide evli bi arkadaşımla konuşmuştum gözleri parlıyodu ve eşi o an yanına olsa üstüne atlıcaktı resmen, onun o halinden cesaret aldım kendime. bugün olcak dedim.
eşim çok anlayışlı demişsin. erkeğin öküz olanı ne kadar kötüyse, çok fazla anlayışlı olanıda kötü sanırım. benimkide çok anlayışlıydı benim canım yancak bişey olcak diye bırakıyodu. en son dedim bu kadar nazik olma ben seni itsemde bırakma. derin derin nefes alıp vermiştim ve çok kolay oldu dünyalar benim oldu:) birisi yazmış pıt diye bi ses duydum diye o sesi bende duydum
cinsellik Allahın bize verdiği en güzel şey bi an önce zevk almaya bak, kendini daha fazla yıpratma
Bak bende 20 gunun sonunda birlikte oldum ancak ve kızlık zarım 6 ay sora filan kanama yaptı sabah kalktığımda yatak üzerim de filan açık renkde bi kanama olmuştu hiç hissetmedim ben bende ağladım doktora gittim ama zorlmadım üst üste deneme özle biraz eşini yatakdan korkuyosan yerde dene odanı değiştir müzik aç kafan dağılsın ama illede olacak diye zorlama kendiniİşte öyle çaresiz kaldım ki çareyi o ilaçlarda bulurum belki şu an ne denesem kar ne zararım olur ki diyorum kasmamak için birşeyler içeyim diyorum bir yandan da düşünüyorum insanlar normal doğumla doğuruyor birşey olmuyor ben ilişkiye girincemi olacak diye de işte ne bileyim
Zaten kızlık yırtıldıktan sonra sürdürme ilişkini bir gün ara ver dinlenmiş olursun ben eşimin kollarını tırnaklamış mahvetmiştim artık yapmıycaz derken o gece uykudan uyanınca denedik ve hiç anlamadım nasıl olduBende eşime öyle dedim geçen gün ben itsemde sen devam et yoksa aşamam sadece çok sert olma aniden girme dedim çok anlayışlı olması da iyi değil evet devamlı sevişmek istiyor yakınlaşıyoruz ama o kadar ben çok üzülüyorum yarım kadın gibiyim kuzenimde yırtılma sesi duydum demişti uyduruyor sandım demekki çıkıyor bazılarında o ses. Bende nefes egzersizi yapıyorum burnumdan derin alıp ağzımdan verince kasamıyorum sanki yada şu an öyle :) bana dua edin en kısa zamanda aşayım bu durumu
Bak bende 20 gunun sonunda birlikte oldum ancak ve kızlık zarım 6 ay sora filan kanama yaptı sabah kalktığımda yatak üzerim de filan açık renkde bi kanama olmuştu hiç hissetmedim ben bende ağladım doktora gittim ama zorlmadım üst üste deneme özle biraz eşini yatakdan korkuyosan yerde dene odanı değiştir müzik aç kafan dağılsın ama illede olacak diye zorlama kendini
Kullanıyormusunuz bilmiyorum ama size uyarsa biraz için sarhoş olup deneyin.
Millet içince tecavüze uğradığını bile anlamıyor
O kadar korkunç olsa bu kadar kadın yapabilirmiydi
Herşey kafanızda
Zaten kızlık yırtıldıktan sonra sürdürme ilişkini bir gün ara ver dinlenmiş olursun ben eşimin kollarını tırnaklamış mahvetmiştim artık yapmıycaz derken o gece uykudan uyanınca denedik ve hiç anlamadım nasıl oldu
Tabi canm anca bu sekilde olur.bizdede boyle olmustu.insanin cani yandiginda tabiki istem disi bile olsa geri ceker kendini.Yakınlaşmamız oluyor oraya gelince ben tamam tamam diyorum geri çekiliyorum. Geçen gün dedim ben acıyo falan desemde üstüne git olsun bitsin dedim. Benden çekiniyor biraz ben çok sinirliyim bu sefer bana dünyayı dar edersin diyor :) Ama kimle konuştuysam eşin biraz üstüne gitsin hallolur diyor. Söyledim ona da bakalım işte ilk girişimde deneyeceğiz galiba
Hee bu arada bak ben 7 senelik evliyim hala gorev gibi gorursem cinselligi bizimde olmuyo.2.gittiğim bayandı ve o da bana aynı şeyi söyledi :) Kayganlaştırıcı da verdi de bende iş yok tabi Bir de şu an evde tek değiliz ondan da yanaşamıyorum stresten. 1 haftaya tek kalacağız inşallah
Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu İki arada bir derede kaldım
Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki Hepinize şimdiden teşekkür ederim.