- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acımaz.....Ayrıca kayganlastirici çok iyi fikir.....Evet kayganlastirici kullanın...Ya diyorum ya sana düşünsene sex müptelası olan kadınlar var bu dunyada...Acı veren bir şey olsa hiçbir kadin yapmak istemezdi, oysa sırf seks yapabilmek için tatile giden yabancı ülke gezen kadınlar var...Sahil bolgeleri o kızlardan dolu...Bak ,parayla yapanlardan bahsetmiyorum...Normal bi şekilde tatile gelip, barda diskoda kendine partner arayan kızlardan bahsediyorum...Demek ki bu kızlar onun zevkini almış ko peşinden koşuyorlar...Tam konuşamıyorum istersen ozelden konuşabiliriz...Ben de bugün onu sordum eşime kayganlaştırıcı kullansak kayıp gitmez mi diye o da evet öyle olur acımaz dedi. Acımıyor mu o zaman sahi?
Ben de bugün onu sordum eşime kayganlaştırıcı kullansak kayıp gitmez mi diye o da evet öyle olur acımaz dedi. Acımıyor mu o zaman sahi?
Çok acırsa ve bir daha denemek istemezsem diye korkuyorum derin nefes alıp ver ve ıkın demişti doktor işe yararmı bilmiyorum ama deneyeceğim. Olay kasmamakta sanırım işte o da zor/QUOTE]
neden ve nereye dogru ikinacakmissiniz ya..tovbe tovbe..yok oyle bisey daha neler..sende manyak doktorun tekine denk gelmissin..dogum mu bu ikiniyorsun derin derin nefes alip veriyosun? rahat olacaksin o kadar.
kayganlaştırıcıyla çok daha kolay olur acı olmaz, ilk zamanlar çok işe yarıyoBen de bugün onu sordum eşime kayganlaştırıcı kullansak kayıp gitmez mi diye o da evet öyle olur acımaz dedi. Acımıyor mu o zaman sahi?
Ayni sorunu 4 yildan fazla yasadim. O kadar uzamasının nedeni ertelemekti,vede esimin cok anlayisli olmasiydi. 4 sene sinra ciddi anlamda denedigimizde inanilmaz aci cektim. Kizlik zari yirtilmadigi icin cok guvendigim kadın dogum dr.ma gittim. Zaten konuyu biliyordu. Zar zor musyene edince zarin kalin ve az geride olduğunu, kucuk bir operasyonla acabilecegini soyledi. Ertesi gun anesteziyle 10 dkda halletti. Cok buyuk yarari oldu cunku psikolojik olarak da cok rahatladim, beden olarak da... sonra hersey eskisi gibi zor olmadi.. psikoloji çok onemli gercekten. Yillarca ertelemeden caresine bakin...Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu İki arada bir derede kaldım
Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kızlık zarım nadir görulen septalı ve kalınmıs
butun acılarım ondanmıs...
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum :)
kendını kasma zorlama doktora gıt
senı korkutan doktor tam bı gerızekalıymıs
ben yendıysem herkes haylı haylı aşar bunu
yendıgınde aaa hpsı bu muymus dıceksın :)
onemlı olan ıyı bı doktora gıdıp bılgı alman ve gerekırse bu ısı cozmesı ıcın doktora bırakmak
eşinle gıdersen daha ıyı olur
eşim sayesındeoncelıkle cok gecmıs olsun ve tebrık edıyorum sızı, ben bekarım evlılıkten dondum lakin vajınısmusum lakin degısık bır turu vahım bır boyutta degıldı, ama o korku tıtremeler aklıma geldıkce kendımı hala kotu hıssedıyorum. gıttıgım doktor cok ıyıyıdı ozetle kafanda bıtıyor hersey dedı benı cok motıve etmıstı ve suan bır esım olmadıgı ıcın devamlı bır tedavım olmadı..siz nasıl psikolojik olarak rahattınız kendınızı bu rahatsızlaga karsı nasıl telkin verdınız kendınıze
eşim sayesınde
kadınlar doguruyor dedı :)
ne zaman hazır hıssedersen sen sadece keyfını cıkar bana guven ıstemedıgın bısey asla olmayacak dedı
bende hep evlılıgım esım ve ben bu hedıyeyı hakedıyoruz dedım
bı karı koca olmayı evlılıgıme hedıye edemedım ben bukadar acız mıyım dedım
napıp edıp asıcam bunu cocuk yasta evlenenler var benımkısı sımarıklık dedım
koparsa kopsun ıllakı bu ıs olcak dedım
cocuk ıstıyorum yasım 28 nasılsa evlıyız enı sonu olur dıye dıye erteleye erteleye 60 yasımı bulurum dedım
denemekten korkmadım acıdıkca ustune gıttım
bıgun pıt dıye oluverdı :)
5. denemede hamıle kaldım
mutluluktan agladım benyaaaaaa allah bagıslasın, masaallah darısı benım basıma hem es bulup hem vajınımussu yenip (belkide yendim baya motıve edıp rahatlasmıstım kendımı ozmnlar) bırde uzerıne bebis
Merhaba ben de yeni evli sayılırım 3 ay oldu evleneli. İlk gece sizin gibi oldum ben de korkudan bacaklarım titriyordu ve çok ağladım deneyemedik. Ertesi gün eşimin benimle konuşması üzerine cesaretlendim ve oldu. 15 yaşında kızlar yapıyor dünyada kaç tane kadın bunu zevkle yapıyor ne zamana kadar erteleyecegiz hayatım diyerek ikna etmişti beni. Inanir misin boş yere korkmuşum hiç canım yanmadı. Aşırı kanama da olmadı. Lütfen kendini üzme kimse bu yüzden ölmemiş :) Kendine güvenip kendini rahat bırakırsan zor olacağını sanmıyorum.
Edit: Kayganlastirici büyük rahatlık belki de o yüzden canım yanmamış olabilir. Ve belinin altına ufak bir yastık koymayı deneyebilirsin. Ben bu şekilde hiç zorlanmadım.
Deneme yapman lazım.
Kayganlaştırıcı kullan. Kendini rahat bırakmaya çalış.
Ön sevişmeyi uzun tutun.
Hiç acı çekmeyeceksin dersek yalan olur acı mutlaka olacak ama dayanılmayacak gibi bir acı değil.
Ustte oldugunda delik genisliyor. Sirt ustu oldugunda da belinin altina yastik koyarsan yine ayni sekilde olur. Bence once kendi vucudunu tani. Ayna karsisinda dedigim sekilde yastik koy bak. Ne yapinca kasiliyo, ne yapinca genisliyo bil. Arkadasim da 2 ay yapamadi bi'gun oyle cilvelesirken pit diye olmus hatta inanmadim olduguna diyodu.