• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

bu tarz konularda doktora gideceksem kadın doktor tercih ediyorum. Onlar da aynı şeyleri yaşadıkları için sanki daha iyi anlayabilirler gibi geliyor.
Bir kadın doktorum şöyle demişti: "Kızlık zarı bir zar değil, o da bir et, elbette ilk ilişkide acıyacak, bu çok normal. Ama hiç acımayacak diyenler de çok acıyor diyenler de yanlış söylüyorlar. Elbette acıyor ama iyileşiyor. İlk ilişkiden sonra iyileşme süresi vermek de önemli, 3 gün kadar."
Kayganlaştırıcı şart :)

Öncelikle korkularini yenmelisin....
Korktugun kadar olsaydi emin ol kimse iliskiye girmezdi ...

Gittigin doktor sacmalamis ...

Denemeden bilemezsin sen kendini korkutukca zaten istesende sonuca varamazsin , bide kendini iliskiye girecez diye hazirlama rahat birak kendini.
Devami zaten yavas yavas gelir , unutma sen beyninde icinde korkularini büyütürsen tamda Korktugun gibi olur...

Herşey tamamen beyinde bitiyor biliyorum. Doktorluk da olmak istemiyorum çevremde var çok yıpranıyorlar görüyorum Allah kimseye yaşatmasın. Ben her seferinde ilişkiye girecez diye yerleştiriyorum kafama yakınlaşmalarımızda stresli oluyor o yüzden

bu tarz konularda doktora gideceksem kadın doktor tercih ediyorum. Onlar da aynı şeyleri yaşadıkları için sanki daha iyi anlayabilirler gibi geliyor.
Bir kadın doktorum şöyle demişti: "Kızlık zarı bir zar değil, o da bir et, elbette ilk ilişkide acıyacak, bu çok normal. Ama hiç acımayacak diyenler de çok acıyor diyenler de yanlış söylüyorlar. Elbette acıyor ama iyileşiyor. İlk ilişkiden sonra iyileşme süresi vermek de önemli, 3 gün kadar."

2.gittiğim bayandı ve o da bana aynı şeyi söyledi :) Kayganlaştırıcı da verdi de bende iş yok tabi:( Bir de şu an evde tek değiliz ondan da yanaşamıyorum stresten. 1 haftaya tek kalacağız inşallah

bu korkunun kaynağını aradığın doktora söyledin mi

bir de ilişkiye gireceğiz diye başlamayın

sevişmeye başlayın belki havaya girersen o da olur; hani bunu yapalım gibi görev şeklinde değil de canın çekip de olsun

ama sen korkunun nedenini biliyorsun bunun için de ya ikinci doktor doğru söyledi diye düşüneceksin ya da operasyon vs gerekecek ki onlar nasıl şeyler bilmiyorum

kendini akışına bırakmayı dene; herkes yapıyor sen de yaparsın

14-15 yaşında sevgilimle birlikte oldum konuları var; sen de yaparsın ve korktuğum da bu muymuş sdersin

Zaten filmlerde falan hemen oluverir ya o iş, çok şaşırırım.

Ya biz de cilveleşiyoruz da işte sonuç yok :) Ben daha o aşamaya gelmedim denemedim çok acır da iyice soğurum diye korkuyorum bide. Erkek bilir ama doğru yeri dimi eşimin önceki hayatında çok ilişkisi olmuş her erkek gibi. Heralde bilir nasıl olacağını :) Ay bir atlatsam üstümden kocaaaaaamaaaaaan bir yük kalkacak
esın bılıyodurda sen yınede kontrolu kendın sagla ılk seferde
kendını daha ıyı bılırsın

2.gittiğim bayandı ve o da bana aynı şeyi söyledi :) Kayganlaştırıcı da verdi de bende iş yok tabi:KK43: Bir de şu an evde tek değiliz ondan da yanaşamıyorum stresten. 1 haftaya tek kalacağız inşallah

Balayında olmaması kötü olmuş, tam konsantre iken aradan çıksaydı keşke :)
Eşiniz de çok anlayışlıymış, kıymetini bilin.
İlk gecelerini romantik bir şekilde geçirenlere de ayrıca gıcığım :)
Ben de senin kadar olmasa da uğraşanlardanım :(

bence kadınlar vıcdansız oluyor :D
ben evlendıgım ılk gun ısrarla kadın doktor olsun dedım gıttım
kadın buraya sov yapmayamı geldınız dedı kızdı bıze
ne kayganlastırıcı verdı ne anlattı ne konustu
herkes yapıyıor ne varkı bunda cahıllık ıste dedı :D
sıkayet etmek zorunda kaldık
doktor şans meselesı
sımdıkı doktorum erkek melek gıbı
okadar guc verdı oyle guzel anlattı konustukı
2 ayda basaramazsan gel tekrar konusuruz dedı
1 ay sonra gıttım hamişim dıye :D
hemen yendım vajınısmusu

esın bılıyodurda sen yınede kontrolu kendın sagla ılk seferde
kendını daha ıyı bılırsın

Evet orası doğru canım en kısa zamanda deneyeceğim inşallah olur da buraya güzel haberlerle gelirim.

Balayında olmaması kötü olmuş, tam konsantre iken aradan çıksaydı keşke :)
Eşiniz de çok anlayışlıymış, kıymetini bilin.
İlk gecelerini romantik bir şekilde geçirenlere de ayrıca gıcığım :)
Ben de senin kadar olmasa da uğraşanlardanım :KK43:

Balayında olsaydı keşke evet :( Yurtdışındaydık ya ondan korktum biraz burda bişey olur yırtılır kanamam durmaz naparım o zaman diye böyle saçma sapan düşündüm işte :( saçma olduğunu biliyorum ama yine de korkuyorm:( Eşim gerçekten çok anlayışlı ama ona da üzülüyorum erkek o da ister 3 sene bekledik birbirimizi son 1 sene daha zordu doğru düzgün görüşemedik falan zaten çok özlem doluyduk ama yine olmadı:) Senin oldu ama dimi?

Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık :KK43: Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil:KK43: Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım :KK43: Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin :KK43: Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu :KK43: İki arada bir derede kaldım :KK43:

Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba :mad: Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki :KK43: Hepinize şimdiden teşekkür ederim.:KK200:

Kızlık zarın kalın olsa da akacak kan ne kadar çok olabilir ki canım, adetliyken akan kan gibi düşünme, hani normalde 10 damlaysa sen de olsun 20 damla. Bu da öyle abartılacak birşey değil.

O eski doktor gerçekten saçmalamış, bir kadına böyle birşey denir mi Allah aşkına?

Ben de 3 ay yaşadım bu sorunu sonunda kendime kızdım bumuymuş, bu yüzden mi hayatımı zindan etmişim diye. Eski korkularımız bizi hayattan soğutuyor.

Ama sen hiç denemeden bu sıkıntıyı yaşamışsın, o yüzden bence vajinismustan ziyade bu eski doktorunun sözlerindne ötürü psikolojik bir durum oluşmuş. Bence bunu aş, adetliyken akan kandan farkı yok de. Cidden de yok yani..

bence kadınlar vıcdansız oluyor :KK70:
ben evlendıgım ılk gun ısrarla kadın doktor olsun dedım gıttım
kadın buraya sov yapmayamı geldınız dedı kızdı bıze
ne kayganlastırıcı verdı ne anlattı ne konustu
herkes yapıyıor ne varkı bunda cahıllık ıste dedı :KK70:
sıkayet etmek zorunda kaldık
doktor şans meselesı
sımdıkı doktorum erkek melek gıbı
okadar guc verdı oyle guzel anlattı konustukı
2 ayda basaramazsan gel tekrar konusuruz dedı
1 ay sonra gıttım hamişim dıye :KK70:
hemen yendım vajınısmusu

ilk günden harbi kötüsüne denk gelmişsiniz.
Herkes kendi tecrübesi kadar biliyor işte.
Ben kadın doktor tercih etmiştim, çok da yumuşaktı.
Hem cesaret verdi, hem de bilgi verdi.
Cahillik hiç demedi de yanlış bilinçlenme dedi :))))

Benim de problemim şuydu. Çok acıyor acaba bir problem mi var demiştim. Çünkü ondan önce bir jinekolojik muayene deneyimim yoktu. Doktorum da acır o normal demişti :P

Vajina çok esnektir içi; bebek geçiyor ordan düşünün. Öyle yırtma patlama tamamen sizin bilinç altınızda. Yazınızı okurken aklıma sünnet olacak çocukları korkutan teyzeler amcalar geldi; baltayla kesecekler makasla kesecekler of çok fena acıyacak vs düyorlarmış ya çocuklara... aynen onun gibi bir şey sizinki de. İnsanların dediklerini unutun; saçma sapan sırf hikaye olsun diye anlatıyorlar işte. Çok acıdığı yok ki bu zaten o anın heyecanıyla çok da odaklanmayacağınız ikinci planda bir şey olacak. Vajinanız esnektir, yeterince ıslanıp kayganlaştırıcı da kullanıyorsanız eşiniz de anlayışlıysa hiç sorun olacak bir şey değil. Bahsettiğiniz yırtıklar kadın hazır değilken erkeğin zorlamasıyla olan şeylerdir. Kayganlık ve genişleme sağlandığında bu şekilde bir sorununuz olmaz. Kaç milyon insan günde kaç defa yapıyor hatta yurt dışında ufacık kızlar bile ne hallerde... Bu kadar korkulacak bie şey olabilir mi Allah aşkına :) Bence tadını çıkarın, eşinize sevginize odaklanın; gerisi gelir.

Evet orası doğru canım en kısa zamanda deneyeceğim inşallah olur da buraya güzel haberlerle gelirim.

Balayında olsaydı keşke evet :KK43: Yurtdışındaydık ya ondan korktum biraz burda bişey olur yırtılır kanamam durmaz naparım o zaman diye böyle saçma sapan düşündüm işte :KK43: saçma olduğunu biliyorum ama yine de korkuyorm:KK43: Eşim gerçekten çok anlayışlı ama ona da üzülüyorum erkek o da ister 3 sene bekledik birbirimizi son 1 sene daha zordu doğru düzgün görüşemedik falan zaten çok özlem doluyduk ama yine olmadı:) Senin oldu ama dimi?

Evet ama acıyı çok geç yendim :(

Dünyada kaç kadın yapıyor bunu sen neden yapamayasın ki?
Kasma kendini ve dr un dediklerini unut.
Bu kadar zevkli birşeyi zehir etme eşine de kendine de canım.

benimde aynen bacaklarım titremişti, eşim korkup bırakmıştı.ilerki zamanda yapmak için can atacağın bişey için bu kadar stres yapcak kendi kascak ne var ki :)

öncelikle bunu bir görev gibi görmemen lazım. biz evlendik sevişmek zorundayız ancak o zaman karı koca olabiliriz diye düşünme.çok şanslısın ki eşin çok anlayışlıymış. bende ilk 20 gün yapamadım. aynı senin gibi çok geriliyordum bir türlü olmadı.olmadıkça ben daha çok strese girdim. en sonunda bir sabah ablamı aradım ağlaya ağlaya ben vajinismusum galiba dedim ablamda bana işin inceliklerini anlattı sağolsun.ilk ilişkiyi yaşadığımızda evde bir bayram havası esti :) çok şükür rahatlamıştım :) ama senin küçüklüğünden kalma korkuların var onlar yer edinmiş olabilir bilinçaltında. eğer kendini çok çaresiz hissediyorsan bir psikoloğa gidebilirsin canım. Allah başka dert vermesin çözümü olmayan bir şey değil sonuçta. ufak tefek bir iki tavsiyem olacak. ön sevişmeyi uzun tutun,ve eczaneden bir kayganlaştırıcı alın. kendini gerdiğin için ıslanma olmayacak ve canın acıyacak bu sefer. evde bebe yağı varsa oda işinizi çok kolaylaştıracaktır. hiç merak etme gözünde büyütme biraz eşine bırak kendini.

öncelikle bunu bir görev gibi görmemen lazım. biz evlendik sevişmek zorundayız ancak o zaman karı koca olabiliriz diye düşünme.çok şanslısın ki eşin çok anlayışlıymış. bende ilk 20 gün yapamadım. aynı senin gibi çok geriliyordum bir türlü olmadı.olmadıkça ben daha çok strese girdim. en sonunda bir sabah ablamı aradım ağlaya ağlaya ben vajinismusum galiba dedim ablamda bana işin inceliklerini anlattı sağolsun.ilk ilişkiyi yaşadığımızda evde bir bayram havası esti :) çok şükür rahatlamıştım :) ama senin küçüklüğünden kalma korkuların var onlar yer edinmiş olabilir bilinçaltında. eğer kendini çok çaresiz hissediyorsan bir psikoloğa gidebilirsin canım. Allah başka dert vermesin çözümü olmayan bir şey değil sonuçta. ufak tefek bir iki tavsiyem olacak. ön sevişmeyi uzun tutun,ve eczaneden bir kayganlaştırıcı alın. kendini gerdiğin için ıslanma olmayacak ve canın acıyacak bu sefer. evde bebe yağı varsa oda işinizi çok kolaylaştıracaktır. hiç merak etme gözünde büyütme biraz eşine bırak kendini.

abla candır :)

alkol alacaksan 2 kadeh vodka vişne ayakalrınıı yerden keser :) içmesi biraz sıkıntı ama çok rahatlatır.

bir şey daha geldi aklıma. demişsin parmak egzersizi yapamam diye ama eşin yapabilir mesela :) önce küçük parmak sonra yavaş yavaş kalın parmaklar.

Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadık :KK43: Eşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil:KK43: Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım :KK43: Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin :KK43: Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu :KK43: İki arada bir derede kaldım :KK43:

Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galiba :mad: Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki :KK43: Hepinize şimdiden teşekkür ederim.:KK200:
Aynı evde yaşayıp bir kadına yaklaşmayan yaklaşamayan erkeğin halini düşündüm de hiç kolay değil ileri de farklı sorun ortaya çıkabilir.

Kendinizi kastığınız için bacaklarınız titriyor vajinusmus ne bilmiyorum biraz yada bu konular hakkında cahil olabilirim ama bence eşinizi de bu şekilde isteksiz hale getirirsiniz 21 gün bilmiyorum ama az bir süre değil.

Kendinizi kasmayın bilinçaltında olumsuz düşünceler var öncelikle onları yenmelisiniz.

Kızlık zarı kalın olsa ne kadar kaç mm kalın olabilir ki atın bu korkuları doktorlar hep içinde olduğu için söylemiş olabilir yani bence büyütülecek bir şey yok.

Eşinizin size yardımcı olması lazım korkularınızı yenmeniz gerekiyor

Back