EVLİ ARKADAŞLAR FİKİR VERİN LÜTFEN!!

Siz za Siz zaten kafanızda bitirmiş gibisiniz.burada ufak çaplı bir tartışmayı yazmışsınız birisi gelip ne sa..lk bu adam diyor ve gayet tepkisizsiniz.hayırlısı olsun sizin için

Bilinçaltında gitmenizi çok istiyor olsa gerek ki defalarca söylemiş. Çıkıp gidin o zaman sizde. Her evlilikte olur böyle şeyler teorisine asla inanmıyor ve katılmıyorum. Hayır her evlilikte böyle şeyler olmaz. Saygı olan evliliklerde olmaz en azından. Kafası attığında sizinle böyle konuşamayacağını öğrenmesi lazım.

7 senelik evliyim. Ben buerkekleri cozemedim. Normalde esim iyi bir insandir konuskan. gezmeyi yemeyi icmeyi seven bir ciftiz ama bazi gunler benim esimede biyle tuhaf haller oluyor soyledigim bir seyi o kadar sacma bir sekilde yanlis anlayip kavga cikarabiliyor. Sonra gonul alirken de isteyken canim sikkindi iste soyle böyle. Ben artik ses tonundan bile anliyorum ve diyorum ki regl donemindesin heralde :)

Ama sunu da söylemeden gecemicem tartışmanın konusu findik kabugunu doldurmuyor ama söylenen sozler yenikir yutulur cinsten degil. Ne o babanin evine git falan..

Otur evinde ya, ev terketmelik olay yok.
Ama akşam işten yorgun argın gelince mutfağı baştan aşağı silsin, cam balkonu silsin, perde yıkasın, çamaşır katlasın. Hem ceza hem işin görülür
Yada cayi koymadan önce ocağı silsin de cayi koysun :)

Biraz ağır konuşmuş eşiniz.
Ben olsam bir kaç gün sürdürürüm kırgınlığımı ve soğuk tavrımı.
Ama eğer gerçekten canı sıkkın olduğu için size patlamış ise çok da aranızı açmayım konuşup halledin derim.
Son olarak da bazı yorumları okuyunca çok şaşırıyorum burada biri konu açıyor eşi ile tartışmış olabilir herşey olabilir bu yorum yapan kişiye hakaret etme yetkisini vermez. Eşinize küfür etcek bazıları nerdeyse
. Tuhaf!

Haklisiniz esiniz cok sacma bir tepki gostermis. Ama ozur de dilemis, belki de gercekten cok kotu bir anina denk gelmistir,hepimiz sacmasapan cikislar yapabiliyoruz. Bir seferlik affedilir,onemli olan devaminin gelmemesi

Herkes kendi işine baksin.Ona ne ki ev işinden.çok rahatsız ise alsın kendi yapsın.bir de başkasına sinirini benden çıkarsa büyük kavga ederim

Eşinizin yaptığı çok yanlış.
Ama bazen insan öyle sinirli öyle gergin oluyor ki en yakında kim varsa ondan çıkarıyor..
Evden çıkıp gitmeyin, ama biraz burnu sürtsün bir daha size bu şekilde yaklaşamasın..

Eğer eşiniz size her zaman böyle davranıyorsa can sıkıcı bir durum yok eğer ilk defa böyle davrandıysa mutlaka başka şeylere canı sıkılmış tepkisini size göstermiştir biliyoruzki insanlar hep en yakınındakilere tepki verirler zaten sizden özürde dilemiş böyle bir durumun sizi nekadar üzdüğünü eşinize anlatın bir daha olursa tepkinizin farklı olacagını bilsin ama

Ay yok gitmeyin, birsey yok bunda .bazen oluyor öyle; gece rüya gorup cok gergin uyandigim falan. Normal şeyler bunlar. Hatasini anlamış eşiniz de.
Soyleyin kadın tutsun begenmiyosa sizin yaptığınızı. Ama evinizi terk etmeyin

Bence başka bir olayı taktı kafasına dediği gibi seninle alakalı değildir bu kadar basit bi olayda gitme babanın evine çok kırıldıysan tavır yap hatasını anlasın ama aileler karışmasın olaya canım büyütülecek çok büyük bir olay yok ortada.

Eşin ne güzel özür dilemiş. Eve geldiğinde başka şeylerin hıncını senden çıkarmaması gerektiğini söylersin kırıldığını dile getirirsin. Bi daha tekrarlanırsa babanıza gitmeyi düşünün derim

Yani bu tartismaniz bana gore babaevine gideceginiz bir gerekce degil. Isin icine ailelerin girmesi hos olmaz. Konusup toparlanabilecek bir konu. Cok bozulurdum ama bende sizin yerinizde olsam. Resmen pis ilan etmis sizi. Tartismalarda evden kovma olayini tekrar ederse birdaha geri donusu olmadan gideceginizi, asla kabul edilir bir davranis olmadigini kesin bir dille soyleyin.

Evinizi neden terk ediyorsunuz. Hemen her tartışmada bu düşünceye kapılmayın. Tartışmalarınız daha büyür ve ailelerde karışır.
Eşiniz belliki başka bir şeye kızmış o anda sinirini sizden çıkarmış. Özür de dilemiş. Tabi her zaman aynı şeyi yapım özür dilerse, özüründe anlamı kalmaz.

Eşim bana bu lafları etseydi akşam ‘beğenyorsan çık git babanın evine ‘ diyerek onu eve almazdım/
Evlilik saygı gerektirir, başka bir şeye sinirlenip de hırsını benden çıkaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…