- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Ev işlerine kadın gibi titizlenen erkek de çekilmiyor.mrb öncelikle. sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık. hemen özet geçicem kahvaltı hazırlamak için uyandım.dünden yemek pişirmiştim ocak kirlenmişti sabah kahvaltıdan sonra silerim diye ellemedim.eşim benden önce uyanmış çay koymak için gitmiş mutfağa ocağı görmüş işte.çok yersiz saçma bi şekilde bu mutfağın hali ne diye çıkıştı birden.akşamki yemek yapılırken kirlendi sabah temizlerim diye ellemedim ne oldu dedim.çıkışmaya başladı bana sen evine neden bakmıyosun cam balkonun camını neden silmedin şimdi gider kırar dökerim her yeri diye başladı bağırmaya. ne oldu sabah sabah saçma saçma kavga çıkarıyosun dedim.kes bana cvp verme sen hiç mi utanmazsın biri o ocağı öyle görse filan diyo.2 kişiyiz evde ve ben hergün ev temizlerim hergün silerim ocağı filanda siyah cam olduğu için biraz fazla kirli duruyo. ben sana kalkıp kahvaltı hazırlıyosam sen bana bu tavrı yapamazsın ses tonuna kullandığın kelimelere dikkat et dedim.çok mu bişey yapıyosunda istediğimi söylerim beğenmiyosan git babanın evine dedi bana.2 yıldır sen bu evi ne zaman kirli gördünde böyle konuşuyosun sen benimle dedim.beğenmiyosan gidebilirsin ben böyle konuşuyorum dedi tekrar.çok pişman olcaksın bu söylediğine dedim.odaya geçtim geldi yanıma 10 dk sonra filan.sen neden böyle yapıyosun neden evine bakmıyosun diyo. evde hiç bişey olmadığını tertemiz olduğunu çok iyi biliyosun seninle muhatap olmakta istemiyorum çık odadan dedim.sonra üstünü değiştirdi ben anahtarımı almıyorum yanıma dedi.anahtarını al yanına dedim bende.çıkıyorum akşama bişey istiyomusun dedi hiç cvp vermedim.işe gittikten 1 saat sonra filan aradı özür dilerim seninle alakası yoktu kesinlikle ben başka bişeye kızmıştım senden çıkardım hırsımı nolur affet beni anahtarı sırf sen evden gitme diye bıraktım filan dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım.sizce ne yapmalıyım? uzatıp surat mı yapayım yoksa cidden çıkıp gideyim mi babama?