• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİ ARKADAŞLAR FİKİR VERİN LÜTFEN!!

Gitmeyecekseniz evi uzun süre temizlemeyin. Mutlaka bu yaptığının sonucuna katlansın ki kıymet bilsin. Güzel güzel yapınca kıymeti de olmuyor demek ki.

Eşim temizliğe laf vursa uzun süre temizlik göremezdi. Eşiniz sizi bayağı yumuşak yüzlü bulmuş bir de pişkin pişkin sen kim tutmazsın diyor. Evi terk etmeyin ama uzun süre de bu lafları ona vurun gikini çıkaramasın. Yıllar önce ben eşime kısır yapıp götürmüştüm. Bu da iki kaşık alıp bırakmıştı. Üç yıl lafını ettim. Daha yaptığım yemeğe saçma sapan davranamaz. Tabi dırdır olarak yapmadım. Stratejik nokta atışları ile laf soktum.

Evden 1 kez çıkılır ve dönülmez. O sebepten evden çıkmak yok onu unutalım bi.

Senin yapacağın şey alenen küsmek değil. O kadr ince işleyeceksin ki. Asla isim koyamayacak.

Sana sorduğu sorulara evet hayır bilmiyorum şeklinde cevap ver ama sen soru sorma.

Bi şey anlatırsa dinle . Ama sadece hmm diye tepki ver.

Gülme ağlama. Ve kesinlikle surat asma.

Bi şey mi oldu derse. Yok canım o nerden çıktı de ve sus. Katiyen başka şey söyleme.

Buna en azından 1 hafta devam et. Bu yöntem her zaman çalışır .

Kolay gelsin.

Ne ev terk etmesi yahu
Bi anlık öfke patlaması yaşamış belki işyerinde bi sorun var belki baska bişeye kızdı va kolaymı öyle hemen bir bagrınmada yuva dagıtmak
Tamam hatalı ama kendisini affetirmesine izin verin
Trip atın bi süre agır konustun vs diyin cokta uzatmayın özür de dilemiş zaten olur arada öyle seyler

zaten başka problemlerle uğraşıyoruz.bide yetmezmiş gibi ya annesi kardeşi yüzünden ya agresifliğinden sürekli problem çıkarıyo olması ayrıca rahatsız ediyo beni.genelde ılımlı yaklaşmaya çalıştıkça abartıyo dozu.nasılsa alttan alırım diye.çıkıp gitmeyi koz olarak kullanacak bi yapım yok.hiçte hoşlanmam her kavgada çıkıp giden sonra tıpış tıpış geri dönen kadından.1 yıldır çocuğumuz olmuyo bi yandan onunla uğraşıyoruz.bi yandanda bu tavırları yaptığında gerçekten gemileri yakmak istiyorum.bi kez kafama koyar gidersem gerçekten dönmem.emin olmadan bi adım atmak istemiyorum.beni anlayacak konuşabileceğim kimse yok.kardeşim var o da daha 18 yaşında. ne yapcam bilmiyorum.
Bu mesajı okumadan önce aklıma direkt bu adamın kesin ailesi ile sıkıntısı var dedim. Belli ki aile size karşı dolduruyor

Benim eşimde az önce tabağına pilav alırken ocağa pirinç taneleri dökmüş benden özür diliyo üstüne bu konuyu okuyunca çok şaşırdım eşiniz sizi o evin hizmetçisimi sanıyor acaba yaptığınız temizliği beğenmiyorsa yardımcı tutsun yada gereksiz gereksiz konuşacağına kendi yapsın da bir işe yarasın.

Evlilikte en nefret ettiğim cümle duymadım şükür ama ilk defa duyuyorsanız tepkinizi güzel koymalısınız ki bir daha böyle saçma sapık şeylere bu kadar incitebilecek salak bir cümleyi kurmasın. Hatasını anlamış özür dilemiş gitmeyin evden aileniz de huzursuz olmasın ama arkadaş çok iyi anlatmış yukarda ince ince burnundan getirin.

şimdi tekrar aradı.özür dilerim aklım sende kaldı nolur uzatma affet isteyerek yapmadım.yemek filanda yapma hazırlan yemeğe gidelim diye.istemiyorum çıkmıycam dedim hazırlan geldiğimde konuşuruz ben sana git babana derken sinirlerin bozuldu orda biraz kafanı topla kardeşinle vakit geçir akşam gel manasında söyledim diyo. tabi yersen.
Hadi yaa, Nesrin Topkapı böyle kıvırmadı :KK70:

HIZMETCI DEGILSINIZ.
Bunu artık böyle büyük büyük yazıyorum. Şunu anlayın öyle davranın ki o koca diye etrafta gezen yaratıklar kendilerini padişah sanmasın.
O cama bir şey fırlat kır bakalım bir daha sana böyle yapıyor mu.
Kendisi o evde yaşanıyor mu? Aldin eline bi bez silsin aygazi. Sakat mi? Engelli mi? Neden erkeklere 4 yaşında çocuk muamelesi yapılıyor.
Evde kimse kimseye yardım etmez. Herkes görevini yapar. O yemek yeniliyorsa kadın toplasin ben tv izliyorum diyemez.
Ütü yu bulasigi kendinize görev bilmeyin. O ütüyü üreten bu kadının görevi erkek kullanmasın falan demedi emin olun.
Eli ayağı tutan her insan evindeki kiri temizleyebilir.
Oh rahatladım :KK14:

Sakın bi hata yapmayın evliliğin tadı tuzu oluyor bunlar bazen. Şeytana yenik düşüp böyle basitçe bir sebepten yuva yıkılmaz. Onu ne kadar sevdiğinizi düşünün. Aynı durumu ben yaşadım çok çok ufak atışmamızdan kavgaya dönüştü ve eşimde bende ağıza alınmayacak laflar sarfettik birbirimize. Biraz sakinleşince hatamızı anlıyoruz aslında. Sabır ve sevgi.. Kendinize gelin.

Bir bu yüzden babanın evine git ne demek? Demekki ciddi birşey olsa kapı önüne koyacak seni. Ne kadar ağır laflar ne kadar hadsizce. Sen onun işine karışmıyorsan o da senin mutfağına karışamaz. Ne değişikler ya birde özürdiliyor . Bana çok ayıp geldi yaptığı. Belki akşam yoruldun geniş geniş yapmak istedin. Sonra da kadınlar evlerin işleriyle çok meşgul deyip ihmal ediyorsun eşini derler.

Boşanmalık bir şey yok bence. Ama öyle saygısızca konuşamamalı. Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun, böyle davranınca ne sinirin geçer ne evde huzur olur deyin. Sinirliyse başka şekilde sakinleşsin. Stres topu değilsiniz siz.

mrb öncelikle. sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık. hemen özet geçicem kahvaltı hazırlamak için uyandım.dünden yemek pişirmiştim ocak kirlenmişti sabah kahvaltıdan sonra silerim diye ellemedim.eşim benden önce uyanmış çay koymak için gitmiş mutfağa ocağı görmüş işte.çok yersiz saçma bi şekilde bu mutfağın hali ne diye çıkıştı birden.akşamki yemek yapılırken kirlendi sabah temizlerim diye ellemedim ne oldu dedim.çıkışmaya başladı bana sen evine neden bakmıyosun cam balkonun camını neden silmedin şimdi gider kırar dökerim her yeri diye başladı bağırmaya. ne oldu sabah sabah saçma saçma kavga çıkarıyosun dedim.kes bana cvp verme sen hiç mi utanmazsın biri o ocağı öyle görse filan diyo.2 kişiyiz evde ve ben hergün ev temizlerim hergün silerim ocağı filanda siyah cam olduğu için biraz fazla kirli duruyo. ben sana kalkıp kahvaltı hazırlıyosam sen bana bu tavrı yapamazsın ses tonuna kullandığın kelimelere dikkat et dedim.çok mu bişey yapıyosunda istediğimi söylerim beğenmiyosan git babanın evine dedi bana.2 yıldır sen bu evi ne zaman kirli gördünde böyle konuşuyosun sen benimle dedim.beğenmiyosan gidebilirsin ben böyle konuşuyorum dedi tekrar.çok pişman olcaksın bu söylediğine dedim.odaya geçtim geldi yanıma 10 dk sonra filan.sen neden böyle yapıyosun neden evine bakmıyosun diyo. evde hiç bişey olmadığını tertemiz olduğunu çok iyi biliyosun seninle muhatap olmakta istemiyorum çık odadan dedim.sonra üstünü değiştirdi ben anahtarımı almıyorum yanıma dedi.anahtarını al yanına dedim bende.çıkıyorum akşama bişey istiyomusun dedi hiç cvp vermedim.işe gittikten 1 saat sonra filan aradı özür dilerim seninle alakası yoktu kesinlikle ben başka bişeye kızmıştım senden çıkardım hırsımı nolur affet beni anahtarı sırf sen evden gitme diye bıraktım filan dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım.sizce ne yapmalıyım? uzatıp surat mı yapayım yoksa cidden çıkıp gideyim mi babama?
Eşiniz ne kadar ağır konuşmuş böyle
Bazen bende korkuyorum eşim bana bu tip laflar ederse die
Ve ben çıldırırım
Söylendiği oluyor ama hiç bağırmadı böyle
Ben katlanamam sanırım
İşlerin çoğunu eşim yapıyor
Şuan ki durumunuz nasıl peki

mrb öncelikle. sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık. hemen özet geçicem kahvaltı hazırlamak için uyandım.dünden yemek pişirmiştim ocak kirlenmişti sabah kahvaltıdan sonra silerim diye ellemedim.eşim benden önce uyanmış çay koymak için gitmiş mutfağa ocağı görmüş işte.çok yersiz saçma bi şekilde bu mutfağın hali ne diye çıkıştı birden.akşamki yemek yapılırken kirlendi sabah temizlerim diye ellemedim ne oldu dedim.çıkışmaya başladı bana sen evine neden bakmıyosun cam balkonun camını neden silmedin şimdi gider kırar dökerim her yeri diye başladı bağırmaya. ne oldu sabah sabah saçma saçma kavga çıkarıyosun dedim.kes bana cvp verme sen hiç mi utanmazsın biri o ocağı öyle görse filan diyo.2 kişiyiz evde ve ben hergün ev temizlerim hergün silerim ocağı filanda siyah cam olduğu için biraz fazla kirli duruyo. ben sana kalkıp kahvaltı hazırlıyosam sen bana bu tavrı yapamazsın ses tonuna kullandığın kelimelere dikkat et dedim.çok mu bişey yapıyosunda istediğimi söylerim beğenmiyosan git babanın evine dedi bana.2 yıldır sen bu evi ne zaman kirli gördünde böyle konuşuyosun sen benimle dedim.beğenmiyosan gidebilirsin ben böyle konuşuyorum dedi tekrar.çok pişman olcaksın bu söylediğine dedim.odaya geçtim geldi yanıma 10 dk sonra filan.sen neden böyle yapıyosun neden evine bakmıyosun diyo. evde hiç bişey olmadığını tertemiz olduğunu çok iyi biliyosun seninle muhatap olmakta istemiyorum çık odadan dedim.sonra üstünü değiştirdi ben anahtarımı almıyorum yanıma dedi.anahtarını al yanına dedim bende.çıkıyorum akşama bişey istiyomusun dedi hiç cvp vermedim.işe gittikten 1 saat sonra filan aradı özür dilerim seninle alakası yoktu kesinlikle ben başka bişeye kızmıştım senden çıkardım hırsımı nolur affet beni anahtarı sırf sen evden gitme diye bıraktım filan dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım.sizce ne yapmalıyım? uzatıp surat mı yapayım yoksa cidden çıkıp gideyim mi babama?
Cnm her evlilikte olur böyle şeyler.
Büyütme bak anahtarı almaması zaten vicdan yaptığının gösteriyor.
Aramış özür dilemiş.
Büyütme hiç.

Back