EVLİ ARKADAŞLAR FİKİR VERİN LÜTFEN!!

hayatbeklemezz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
6.604
7.318
198
31
mrb öncelikle. sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık. hemen özet geçicem kahvaltı hazırlamak için uyandım.dünden yemek pişirmiştim ocak kirlenmişti sabah kahvaltıdan sonra silerim diye ellemedim.eşim benden önce uyanmış çay koymak için gitmiş mutfağa ocağı görmüş işte.çok yersiz saçma bi şekilde bu mutfağın hali ne diye çıkıştı birden.akşamki yemek yapılırken kirlendi sabah temizlerim diye ellemedim ne oldu dedim.çıkışmaya başladı bana sen evine neden bakmıyosun cam balkonun camını neden silmedin şimdi gider kırar dökerim her yeri diye başladı bağırmaya. ne oldu sabah sabah saçma saçma kavga çıkarıyosun dedim.kes bana cvp verme sen hiç mi utanmazsın biri o ocağı öyle görse filan diyo.2 kişiyiz evde ve ben hergün ev temizlerim hergün silerim ocağı filanda siyah cam olduğu için biraz fazla kirli duruyo. ben sana kalkıp kahvaltı hazırlıyosam sen bana bu tavrı yapamazsın ses tonuna kullandığın kelimelere dikkat et dedim.çok mu bişey yapıyosunda istediğimi söylerim beğenmiyosan git babanın evine dedi bana.2 yıldır sen bu evi ne zaman kirli gördünde böyle konuşuyosun sen benimle dedim.beğenmiyosan gidebilirsin ben böyle konuşuyorum dedi tekrar.çok pişman olcaksın bu söylediğine dedim.odaya geçtim geldi yanıma 10 dk sonra filan.sen neden böyle yapıyosun neden evine bakmıyosun diyo. evde hiç bişey olmadığını tertemiz olduğunu çok iyi biliyosun seninle muhatap olmakta istemiyorum çık odadan dedim.sonra üstünü değiştirdi ben anahtarımı almıyorum yanıma dedi.anahtarını al yanına dedim bende.çıkıyorum akşama bişey istiyomusun dedi hiç cvp vermedim.işe gittikten 1 saat sonra filan aradı özür dilerim seninle alakası yoktu kesinlikle ben başka bişeye kızmıştım senden çıkardım hırsımı nolur affet beni anahtarı sırf sen evden gitme diye bıraktım filan dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım.sizce ne yapmalıyım? uzatıp surat mı yapayım yoksa cidden çıkıp gideyim mi babama?

Ben evli değilim ama...
Ne sal.k bir adam bu ya!
Kalkıp o temizlesin madem bar bar bağıracağı yerde.
Ama yemez tabii anca bağırır.
İş var buyur yap sen temizle madem derseniz anca böyle fellik fellik kaçacak yer arar sizi de azarlar böyle.
Bu arada her sinirlendiğinde sizden çıkaracaksa sinirini sizin çok işiniz var...
Ben olsam eve almazdım ya neyse...

Geri dönmem diyorsan çıkıp git. Babamın evine gideyim akşama evimize dönerim diyorsan gitme
zaten başka problemlerle uğraşıyoruz.bide yetmezmiş gibi ya annesi kardeşi yüzünden ya agresifliğinden sürekli problem çıkarıyo olması ayrıca rahatsız ediyo beni.genelde ılımlı yaklaşmaya çalıştıkça abartıyo dozu.nasılsa alttan alırım diye.çıkıp gitmeyi koz olarak kullanacak bi yapım yok.hiçte hoşlanmam her kavgada çıkıp giden sonra tıpış tıpış geri dönen kadından.1 yıldır çocuğumuz olmuyo bi yandan onunla uğraşıyoruz.bi yandanda bu tavırları yaptığında gerçekten gemileri yakmak istiyorum.bi kez kafama koyar gidersem gerçekten dönmem.emin olmadan bi adım atmak istemiyorum.beni anlayacak konuşabileceğim kimse yok.kardeşim var o da daha 18 yaşında. ne yapcam bilmiyorum.

Beğenmiyosan git demek bu kadar kolay olmamalı diyorum. Başka da bişey demiyorum.

bazen anlaşması o kadar zor bi insan oluyo ki ben bile nasıl tahammül ediyorum diyorum.dışarıdan baksan çok düşkündür bana.şimdi birine gidip desem ki dayanamadım bitirmek istiyorum derlerki kesin rahat battı.herkesi kırılırmı üzülürmü diye düşünmeden çok rahat eleştiren bi yapısı var mesela. ben asla yapamam böyle bişeyi.bazen bu bile ayrılık sebebiymiş gibi geliyo bana.

Neden evden çıkıp gidesiniz ki illa biri gidecekse oda eşiniz olmalı.Baba evimden evlenip çıkalı 17 sene oldu eşimle kavga etsem hayatta evimden çıkmam eger birgun cikarsamda geri dönmem.Eşimle buyuk tartismamiz oldugunda bu kelimeyi bana kullanamaz tam tersi ben soylerim ona dogru babanin evine diye burasi benim evim rahatsiz olan kendi gider.Yuvanızı benimseyin ve sakın bugun gidip yarın donen biri olmayın hersey gonlunuzce olsun.

Ben olsam alırım elime bir ketçap ,kirli dediği balkon camına "afkurma" yazarım .beğenmiyorsan yardımcı tut yani ,ne leş tavır Bu böyle !
ben kavga gürültü hiç sevmeyen bi insanım.kırıcı olmak istemem kimseyi eleştirmek istemem.eşim tam tersi oluyo bazen.mesela sebep ne ocaktı nede cam sadece sinirliydi canı bağırmak istedi.

Reactions: oby

Hep böyle bi adamsa bunla ömür nasıl geçer bilemedim

Sinirini bildiğin saçma yere senden almış, çok uzatma ama çokta hiçbirşey olmamış gibi davranma.
Bu tür durumlarda az soğuk duracaksın, yangına körükle gitmemek lazım.
Aklı başına gelip, özür dilemiş zaten. Agresif tipli kocalarda; oluyor bu tip tartışmalar. :)
İçinde iyi niyet varsa; zaman geçtikçe olgunlaşır.

Cam balkonun camını kırarım demiş ya ben yerinizde olsam indirirdim camı bak bi daha ağzını açıyo mu. Siz köle misiniz savunma falan da yapmayın evinizi isterse bk götürsün yine de bu tepkisini haklı cıkaramaz.

Evden gitmeyin bence ama eve elinizi bile sürmeyin ne yerse yesin beyefendi

şimdi tekrar aradı.özür dilerim aklım sende kaldı nolur uzatma affet isteyerek yapmadım.yemek filanda yapma hazırlan yemeğe gidelim diye.istemiyorum çıkmıycam dedim hazırlan geldiğimde konuşuruz ben sana git babana derken sinirlerin bozuldu orda biraz kafanı topla kardeşinle vakit geçir akşam gel manasında söyledim diyo. tabi yersen.

ben kavga gürültü hiç sevmeyen bi insanım.kırıcı olmak istemem kimseyi eleştirmek istemem.eşim tam tersi oluyo bazen.mesela sebep ne ocaktı nede cam sadece sinirliydi canı bağırmak istedi.
Öyle olmuyo işte o işler ! Canımız her istediğinde istediğimizi yapamıyoruz .bunu yapabilmek istiyorsak tek olmamız gerekir çünkü çift olmanın doğasına aykırı . Bunu yapmaması gerektiğine ikna etmelisin onu .gerçekten de nickinin hakkını veriyorsun .kalkacak adam bana sırf canı istiyor diye bağıracak, gırtlağına çökerim valla

Normalde böyle bir insan değilse gerçekten kötü bir anına denk gelmiş olmalı, bunun için ev terkedilmez ama hep böyleyse yaptığı tam bir öküzlük

kendisine mi kalmış kaynana gibi evin temizliğinin hesabını sormak
gaz vermek istemiyorum ama ben olsam burnundan getiririm yaptığı resmen saygısızlık
başkasına sinirlenip senin kalbini kırmaya ne hakkı var sen duvar mısın ?

Bunun için ev terkedilmez diyen arkadaşlara da kesinlikle katılmıyorum.. Bana bu kadar kolay beğenmiyosan bababın evine git diyen adamı akşam eve almam. ertesi gün de dava açarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…