• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİ ARKADAŞLAR FİKİR VERİN LÜTFEN!!

zaten biraz önce aradığında beğenmiyosan tutarsın bi kadın temizletirsin dedim.kaldı ki hazmedemediklerimden biri de bizim evimize her gelen maşallah ne kadar düzenlisin evin derli toplu der.benim tahammülüm yoktur pisliğe duramam zaten.
Temizlik hastası adamı da kadını da hiç anlamamışımdır bu yaşıma kadar :) ev sizin özgürlük alanınız yeri gelir bal dök yala olur yeri gelir modunuz düşüktür b*k götürür :) benim zavallı eşim evi daima dağınık görmeye alışkın olduğundan hiç sorun etmez hatta heryer derli toplu ise şaşırır misafir mi gelecek der :KK48: asla ev işini keyfimden önde tutamam sizde öyle yapın canınızın kıymetini bilin

Az yesin de Kendine uşak tutsun
Çok kırıcı bir eşin var malesef
Bir daha baba evine git derse
Dönüşü olmadığını belirt
:KK12:
Basit birşey nasıl büyütülür cevabı

Eşin gelip benim evde yaşasın iki gün evinizin yerlerini öper sonra

Deli mi ne

Hayatında kaç kere ocak silmiş paşa da laf ediyor hatta burada ben yazmıştım ocak pis olsa ne olur yumurtayı ocağa değil tavaya kırıyoruz diye

Maddi sorun var mı

Çalışmanızı mı istiyor bunu mu kafasında kuruyor evde de birşey yapmıyorsun diye patlıyor

Okurken dedim kesin başka bir şeye sinirlendi senden çıkarıyor sinirini diye nitekim sonuna doğru sen de yazmışşın zaten.
Bu seferlik bir yere gitme. Gidip geri dönmek çok anlamsız oluyor ve etkisini kaybediyor bir süre sonra. Belli ki pişman olmuş. Affet ama hemen değil. Çok da uzatma. Ayarını tutturmak önemli. Ama daha önce böyle birşey olmadıysa bu ilkse özellikle belirt " bir daha bana bu şekilde giy dersen sebebi ne olursa olsun neye kızmış olursan ol giderim bir daha da geri gelmem." Diye gözü korksun bir daha o cümleleri ağzına almaya.
Eşini sen tanıyorsun ona göre telefonlarını bile açma belki gün içinde iyice korksun. Ama barıştıran sonra da tekrar tekrar konuyu açma. Kapat orda kalsın

Ne saygısız bir eş. İnsan şu kadar küçük bir şeyden bu kadar büyük bir saygısızlık nasıl yapar? Ayrıca insan hayat arkadaşına nasıl her an gözden çıkarılacak bir eşyaymış gibi, hemen kapıyı gösterebilir... Çok çirkin. Evi terk etmeyin, çok istiyorsa o gitsin. Ama bu yaptığı saygısızlığın tekrar yapılamayacağını da kesin bir dille belirtmeniz lazım. Ne sanıyor, ne yaparsa yapsın yanında kalacağınızı mı? Bence bir süre ev işlerine de dokunmayın, pislik nasıl oluyormuş görsün.

mrb öncelikle. sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık. hemen özet geçicem kahvaltı hazırlamak için uyandım.dünden yemek pişirmiştim ocak kirlenmişti sabah kahvaltıdan sonra silerim diye ellemedim.eşim benden önce uyanmış çay koymak için gitmiş mutfağa ocağı görmüş işte.çok yersiz saçma bi şekilde bu mutfağın hali ne diye çıkıştı birden.akşamki yemek yapılırken kirlendi sabah temizlerim diye ellemedim ne oldu dedim.çıkışmaya başladı bana sen evine neden bakmıyosun cam balkonun camını neden silmedin şimdi gider kırar dökerim her yeri diye başladı bağırmaya. ne oldu sabah sabah saçma saçma kavga çıkarıyosun dedim.kes bana cvp verme sen hiç mi utanmazsın biri o ocağı öyle görse filan diyo.2 kişiyiz evde ve ben hergün ev temizlerim hergün silerim ocağı filanda siyah cam olduğu için biraz fazla kirli duruyo. ben sana kalkıp kahvaltı hazırlıyosam sen bana bu tavrı yapamazsın ses tonuna kullandığın kelimelere dikkat et dedim.çok mu bişey yapıyosunda istediğimi söylerim beğenmiyosan git babanın evine dedi bana.2 yıldır sen bu evi ne zaman kirli gördünde böyle konuşuyosun sen benimle dedim.beğenmiyosan gidebilirsin ben böyle konuşuyorum dedi tekrar.çok pişman olcaksın bu söylediğine dedim.odaya geçtim geldi yanıma 10 dk sonra filan.sen neden böyle yapıyosun neden evine bakmıyosun diyo. evde hiç bişey olmadığını tertemiz olduğunu çok iyi biliyosun seninle muhatap olmakta istemiyorum çık odadan dedim.sonra üstünü değiştirdi ben anahtarımı almıyorum yanıma dedi.anahtarını al yanına dedim bende.çıkıyorum akşama bişey istiyomusun dedi hiç cvp vermedim.işe gittikten 1 saat sonra filan aradı özür dilerim seninle alakası yoktu kesinlikle ben başka bişeye kızmıştım senden çıkardım hırsımı nolur affet beni anahtarı sırf sen evden gitme diye bıraktım filan dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım.sizce ne yapmalıyım? uzatıp surat mı yapayım yoksa cidden çıkıp gideyim mi babama?
Akşama yemek yapmasaydın ortalığı da toplamasaydın geldiğinde bak ev toplanmadığında böyle oluyo otur sen topla deseydin. Oh ne ala her başkasına sinirlendiğinde senden mi çıkaracakmış hırsını :sinirli:

Aynı benim eşim ufak bir bahaneyle bas bas bağırır bir tek evden git diyemez sonra da özür diler.2 çocuk yaptım diye sabrimin iyice dolmasini bekliyorum senin yerinde olsam çocuk düşünmem bence iyi düşün böyle tavırları siksa çocuk olunca çocuk stresiyle çok daha artıyor

mrb öncelikle. sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık. hemen özet geçicem kahvaltı hazırlamak için uyandım.dünden yemek pişirmiştim ocak kirlenmişti sabah kahvaltıdan sonra silerim diye ellemedim.eşim benden önce uyanmış çay koymak için gitmiş mutfağa ocağı görmüş işte.çok yersiz saçma bi şekilde bu mutfağın hali ne diye çıkıştı birden.akşamki yemek yapılırken kirlendi sabah temizlerim diye ellemedim ne oldu dedim.çıkışmaya başladı bana sen evine neden bakmıyosun cam balkonun camını neden silmedin şimdi gider kırar dökerim her yeri diye başladı bağırmaya. ne oldu sabah sabah saçma saçma kavga çıkarıyosun dedim.kes bana cvp verme sen hiç mi utanmazsın biri o ocağı öyle görse filan diyo.2 kişiyiz evde ve ben hergün ev temizlerim hergün silerim ocağı filanda siyah cam olduğu için biraz fazla kirli duruyo. ben sana kalkıp kahvaltı hazırlıyosam sen bana bu tavrı yapamazsın ses tonuna kullandığın kelimelere dikkat et dedim.çok mu bişey yapıyosunda istediğimi söylerim beğenmiyosan git babanın evine dedi bana.2 yıldır sen bu evi ne zaman kirli gördünde böyle konuşuyosun sen benimle dedim.beğenmiyosan gidebilirsin ben böyle konuşuyorum dedi tekrar.çok pişman olcaksın bu söylediğine dedim.odaya geçtim geldi yanıma 10 dk sonra filan.sen neden böyle yapıyosun neden evine bakmıyosun diyo. evde hiç bişey olmadığını tertemiz olduğunu çok iyi biliyosun seninle muhatap olmakta istemiyorum çık odadan dedim.sonra üstünü değiştirdi ben anahtarımı almıyorum yanıma dedi.anahtarını al yanına dedim bende.çıkıyorum akşama bişey istiyomusun dedi hiç cvp vermedim.işe gittikten 1 saat sonra filan aradı özür dilerim seninle alakası yoktu kesinlikle ben başka bişeye kızmıştım senden çıkardım hırsımı nolur affet beni anahtarı sırf sen evden gitme diye bıraktım filan dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım.sizce ne yapmalıyım? uzatıp surat mı yapayım yoksa cidden çıkıp gideyim mi babama?
Özrü kabahatinden büyük, ne demek başka birşeye kızıp saçma bir bahaneyle sinirin sizden çıkarmak, siz beyefendinin stres topu musunuz. Mutfak cidden dağınık olsa bile böyle yapmaya hakkı yok sizin kadar o da yaşıyor o evde siz yapamadıysanız o yapsaydı. Varsa bir derdi kızgınlığı, oturup sizle dertleşseydi. Genel itibariyle evliliğiniz nasıl gidiyor hep böyle kaba ve bencil mi? Bir tek bu olaya dayanarak ailenizin yanına gidin diyemeyiz ama geçici bir süre kafa dinlemeye gidin, evi de tertemiz bırakın döndüğümde bu evi böyle bulmazsam sen git babanın evine deyin hatta evden çıkmadan fotoğrafını da çekin ortalığın. Uzun bir süre yokluğunuzu hissettirin, evin işlerini de kendi yapsın yapabiliyorsa

Özrü kabahatinden büyük, ne demek başka birşeye kızıp saçma bir bahaneyle sinirin sizden çıkarmak, siz beyefendinin stres topu musunuz. Mutfak cidden dağınık olsa bile böyle yapmaya hakkı yok sizin kadar o da yaşıyor o evde siz yapamadıysanız o yapsaydı. Varsa bir derdi kızgınlığı, oturup sizle dertleşseydi. Genel itibariyle evliliğiniz nasıl gidiyor hep böyle kaba ve bencil mi? Bir tek bu olaya dayanarak ailenizin yanına gidin diyemeyiz ama geçici bir süre kafa dinlemeye gidin, evi de tertemiz bırakın döndüğümde bu evi böyle bulmazsam sen git babanın evine deyin hatta evden çıkmadan fotoğrafını da çekin ortalığın. Uzun bir süre yokluğunuzu hissettirin, evin işlerini de kendi yapsın yapabiliyorsa
bütün yorumları okudum şimdi. akşam ısrarı sonucu dışarda olduğumuz için yazamadım.genelde bakılacak olursa beni çok üzer kırar diyemem.hatta bi yere filan gittiğimizde eşin senle ne kadar ilgili derler.ama işte oto kontrolünü kaybetmesi çok çabuk oluyo.

Eşin gelip benim evde yaşasın iki gün evinizin yerlerini öper sonra

Deli mi ne

Hayatında kaç kere ocak silmiş paşa da laf ediyor hatta burada ben yazmıştım ocak pis olsa ne olur yumurtayı ocağa değil tavaya kırıyoruz diye

Maddi sorun var mı

Çalışmanızı mı istiyor bunu mu kafasında kuruyor evde de birşey yapmıyorsun diye patlıyor
maddi olarak bi problemimiz yok.bi dönem evde sıkıldığım için çalıştım.eşim çalış çalışma bişey demedi bana bıraktı.çalıştığım dönem yardımda ederdi.

herkese toplu cvp vereyim burdan.akşam uzun uzun konuştum.her kafasına estiğinde bana git diyemeyeceğini gerçekten birgün gidersem bi dahada dönmeyeceğimi anlattım.kime kızdıysan hıncını ondan çıkarsaydın yada bana gelip canım şu sebepten sıkkın diye benle paylaşsaydın dedim.asla gitmeni istemiyorum senin evin orası nasıl gönderebilirim seni ben.bi anlık sinirle ağzımdan çıktı.çok üzdüm seni farkındayım dedi.bakalım bundan sonra ne olacak.bu arada surat yapmaya devam ediyorum.mesela bu sabah kahvaltı hazırlamadım.geç geldik uykum var hala dedim kalkmadım.ben giderken yoldan poaça alırım dedi gitti:)

b
bazen anlaşması o kadar zor bi insan oluyo ki ben bile nasıl tahammül ediyorum diyorum.dışarıdan baksan çok düşkündür bana.şimdi birine gidip desem ki dayanamadım bitirmek istiyorum derlerki kesin rahat battı.herkesi kırılırmı üzülürmü diye düşünmeden çok rahat eleştiren bi yapısı var mesela. ben asla yapamam böyle bişeyi.bazen bu bile ayrılık sebebiymiş gibi geliyo bana.
Başak Burcu mu

buradaki gazlara gelme lütfen

eşin büyük saçmalamış evet , gereksiz kırıcı ağır konusmus

ev temizlemek sadece senin görevin değil ayrıca; ancak belli ki başka birşeye kızmıs senden cıkartmıs ve sonra da pişman olmuş.

Geldiğinde biraz soğuk davran ve konuşalım de,
Birdaha böyle saçmalarsa tahammül edemeyeceğini de belirt net ol.

Evden bu sebepten gidilmez, gaza gelip burda farklı şeyler yapma.

Cam balkonun camını kırarım demiş ya ben yerinizde olsam indirirdim camı bak bi daha ağzını açıyo mu. Siz köle misiniz savunma falan da yapmayın evinizi isterse bk götürsün yine de bu tepkisini haklı cıkaramaz.

Evden gitmeyin bence ama eve elinizi bile sürmeyin ne yerse yesin beyefendi
Cam balkonun camını kırarım demiş ya ben yerinizde olsam indirirdim camı bak bi daha ağzını açıyo mu.

çok güzel önerilerde bulnuyorsunuz. yapmayın böyle lütfen........

cam balkonu indirmek bırakıp gitmek bunlar fevri hareketler adamın yaptıgı hiççç hos degil git demek falan cok çirkin hatta ama bu evlilik inişli çıkışlı kavgalı bı cok gün geciyor dogru düşünüp karar vermek gerek birdaha git derse yada her seferinde begenmıyosan gıt derse o zaman düşünmeli ....

yorumların hepsini okuyamadım ama bir şeyi merak ettim, bunların hepsi sabah oluyor değil mi? kahvaltı dediğinize göre.
bir önce ki gün kavga etmiş miydiniz? çünkü aklım almıyor bir insan nasıl sabah uyanır uyanmaz başka bir şeye sinirliydim deyip kavga çıkartabiliyor?

Back