- 31 Mayıs 2010
- 590
- 620
-
- Konu Sahibi aburcuburcuburcu7
Ne peki bu sebep?Malesef burada yazılan şeyler silinmediği için her detayı yazamıyorum. Bu şekilde de bazı detaylar havada kalıyor. Beni sık görüyor zaten. Aşinalığı var. Rahat biri, çekinmesi yok .Yani bana duygusu var diye o bunun hakkı sanki. Söylemek istediklerini gelip söylüyor. Öyle azarlayabileceğim biri değil malesef. Ki ben kimseden korkmam,çekinmem. Bu kadar rahat olmasının sebebi var tabi.
18 Temmuzda yazdığım kişi değil. Çocuklu adama dair görüşüm bu kişi için değil. Konuya yazmıştım. Daha önceden çocuklu boşanmış bi adamla yaşadığım ilişkiden olan tecrübemden dolayı. O adam bana çok uygun olmasına rağmen kabul edemedim. Onu o yüzden yazmıştım. Bu adam için değil. Gercek düşüncem o evet. Boşanmış biriyle olabilirim ama çocuğu olmayacak. Bu durum bu adama uymuyor ki. Neyini aşacağız.18 Temmuz 2023 esime ne demem gerek siz ne derdiniz konusundaki mesajınız
5 Eylül 2023
Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek konusundaki mesajınız:
Konunuzda bahsettiğiniz adam, 18 temmuz mesajınızda bahsettiğiniz adam mı ?
Adam bu görüşlerinizi bildiği için, çocuklu olmasını da aşabileceğinizi düşünüyor olabilir mi ?
Allah aşkına adam manyak mı karşılıksız aşık olduğu biri için evliliğini bitirsin. Konu sahibi de bizi yiyor
Hiç bir adam manyak bir ruh hastası değilse karısını kendine hiç ümit vermiyen, asla senle olmaz diyen biri için boşamaz. Düzenini bozmaz.
Kızlar benim bir tanıdık abimiz diyelim böyle karısını boşadı,karşılıksız aşk uğruna sonra ortada kaldı o ayrı ama herifler bunu yapabiliyor üstelik manyak biri de değildi,işinde gücünde sessiz biriydi üstelik çoluklu çocukluAdam sizden karşılık görmediği halde lönk diye boşandı mı ya?
18 Temmuzda yazdığım kişi değil. Çocuklu adama dair görüşüm bu kişi için değil. Konuya yazmıştım. Daha önceden çocuklu boşanmış bi adamla yaşadığım ilişkiden olan tecrübemden dolayı. O adam bana çok uygun olmasına rağmen kabul edemedim. Onu o yüzden yazmıştım. Bu adam için değil. Gercek düşüncem o evet. Boşanmış biriyle olabilirim ama çocuğu olmayacak. Bu durum bu adama uymuyor ki. Neyini aşacağız.
Birincisi ne olursa olsun bana duygularını evliyken açıkladı ve ben bu durumu ikiyüzlü buluyorum. Boşanıp bana seni tanımak istiyorum diye gelmeliydi.
Kızlar benim bir tanıdık abimiz diyelim böyle karısını boşadı,karşılıksız aşk uğruna sonra ortada kaldı o ayrı ama herifler bunu yapabiliyor üstelik manyak biri de değildi,işinde gücünde sessiz biriydi üstelik çoluklu çocuklu
Evet Şermin hocamSizin örneğinizdeki adam karşılıksız da olsa, artık eşine aşık olmadığı ve bir başkasına aşk, sevgi vb duygular beslediği için mevcut evliliğini bitirmiş.
Yeni birisini bulana veya ikna edene kadar evliliğe devam etmek yerine, evliliği aklında ve kalbinde bittiği an boşanmak olması gereken değil mi ?
Umut vermedim. Bunu anlamak için yaşadığım hayatın içinde olmanız lazım. Ben biriyle hemen samimi olabilen,sıcakkanlı biri değilim. Aynı ortamda olduğunuz biri size yakınlık gosterince mi sadece duygusal birşey hissediyorsunuz. Duygular mantıkla yönetilebilen şeyler değil ki .Illa karşıdan birşey görmeye gerek yok . Çok örneği var. Ütopik değil kiHiç yakınlık göstermediğiniz adamdaki bu cesaret nerden geliyor . Ben söyleyeyim adama umut vermişsiniz. Kestirip atacağınıza sizden ne kadar hoşlandığını aşıkoldunu dinlemişsiniz.
"annem göster ama elletme" taktiği yapmışsınız adama. Şimdi kenara çekilip "ama ben bir şey yapmadı ki" modunda takılmayın hiç inandırıcı değilsiniz
Benle olmasa da başkasını bulabilecek biriAdam sizden karşılık görmediği halde lönk diye boşandı mı ya? Vay anasını
Millet ne entrikalar çeviriyor evli sevgilisi karısını boşasın diye. Adamdaki rahatlığa bak.
Maddiyatı iyi birini ilk kez tanımıyorum. Bu adamdan daha zenginlerini de tanıdım.Ben sizin de çok masum olduğunuzu düşünmüyorum. Uzun uzadıya adamla konuşmalarınız olmuş. Adam size senin için karımı boşuyorum diyebilme haddini gösterdiğinde hadi ordan hoşt diyenediniz mi? Hiç bir adam manyak bir ruh hastası değilse karısını kendine hiç ümit vermiyen, asla senle olmaz diyen biri için boşamaz. Düzenini bozmaz.
Maddiyatı gözünüzü boyamış ama sizin için birini gözden çıkaran sizi de başkası için gözden çıkarır.
Benle olmasa da başkasını bulabilecek biri
Memlekette kaliteli erkek kıtlığı var malesef. Ben bu adama ilgi duyduğumu söylemiyorum. Oyle birşey olsa buraya konu neden acayim. Evlenirdim zaten.Gerçekten genç bekar halinle, neden 14 yaş büyük, daha boşanmamış, çocuklu adama ilgi duyuyorsun? Memlekette erkek kıtlığı yok.
Ben size katılıyorum ama toplum zenginlere öyle bakmıyor. Üstelik bu adam tanınmış biri. Adamla ilgili benim bi hevesim yok. Başka meselelerden sıkıntılıyım zaten. Bir de bununla uğraşıyorum. Psikolojim etkileniyorKonu sahibi, nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum. Ama aklı başında kimse çocuklu, evli haline bakmadan, boşanmadan başka kadınların peşinde koşan ahlaksız herifi istemez. Ha adam boşansa bile, bile istenmez. Adam ahlaksız biri. Bu adamı alacak kadın, hayatına rezalet birini almış olur.
adam takıntılı dikkat edin kendinize. gerekirse şikayet edeceğim deyinHerkese iyi akşamlar diliyorum. Son zamanlarda içinden çıkamadığım bir konu var. Benim iş çevresinden tanıdığım biri var. Aynı işi yapıyoruz. Bu sebeple aynı çevrede çok sık karşılaşıyoruz. Bana karşı hep bir heyecanı vardı. Son 1 senedir falan da duygularıyla ilgili konuşmak istedi ama ben fırsat vermedim. Neyse yakın zamanda bana aşık olduğunu, eşinin de değişikliği fark ettiğini, kendisinin de başkasına aşık olduğunu itiraf ettiğini söyledi. Ben sonuç olarak evli ve çocuklarının olduğunu ve onu tanımak istemediğimi söyledim. Eşine boşanmak istediğini söylemiş. Eşi kabul etmemiş ama adam davayı açmış. Birincisi ne olursa olsun bana duygularını evliyken açıkladı ve ben bu durumu ikiyüzlü buluyorum. Boşanıp bana seni tanımak istiyorum diye gelmeliydi. İkincisi adamın çocukları var ve benim için çocuklu biriyle evlilik imkansız. Maddi durumu benden çok iyi. O anlamda evet problem yaşanmaz ama benim derdim para değil. Mutlu ve huzurlu olabilmek. Ben çok eskiden de boşanmış çocuklu adamla denedim ve yapamadım. Bıraktım. Adam bana çok baskı kurmaya başladı. Hayırı asla kabul etmiyor. Benim için boşandığını söylüyor. Ben senin için düzen bozuyorum. Duygularıma engel olamıyorum diyor. İyi de ben sana boşan birlikte olalım demedim ki. Ben zaten tanımak istemiyorum dedim. Daha önce çocuklu boşanmış biriyle de denediğimi ve yapamadığımı anlattım. Ne olacak böyle bilmiyorum. Adam akıllı biri yok ki ben şu kisiyle birlikteyim diyeyim. Korkuyorum biraz adamdan. Benim işimi bozar falan. Bir de bugün büyüdüğüm yere gitmiş, ailemi araştırmış falan. Aramızda 14 yaş fark da var . Adam çok baskın. Olumsuzu kabul etmiyor. Duymuyor bile beni. Ne yapmalıyım sizce ? (Daha olayın çok detayı var da konuyu çok uzun yazmak istemedim. Ana hatlarıyla bu şekilde)
Adam tanınmış biri. Herkes tanıyor. Maddi durumunu herkes biliyor. Neden tutarsız? Olması gerekeni yazdım. Bosanmasini tamamen kendime bağlayamıyorum. Muhtemelen aklında bitirmişti zaten evliliğini. Beni kurban seçiyor iste.Adam bu genel görüşlerinizi bilen, sohbetiniz olan biri değil mi ? Adamın rahatlığı da bundan kaynaklanıyor olabilir.
Adamın maddi durumuna kadar bir değerlendirme yapmanız; evliyken duygularını açmasından rahatsız olup, boşanıp gelmeliydi vb demeniz çok tutarsız.
Kaliteli adamlar kaliteli kadınlarla oluyordur herhalde.Memlekette kaliteli erkek kıtlığı var malesef. Ben bu adama ilgi duyduğumu söylemiyorum. Oyle birşey olsa buraya konu neden acayim. Evlenirdim zaten.
Bakış açısına göre değişir. Herkesin kriteri aynı değilKaliteli adamlar kaliteli kadınlarla oluyordur herhalde.
Kıtlık niye olsun baya da var kaliteli erkek.