Evli adamın boşanma ısrarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne peki bu sebep?

18 Temmuzda yazdığım kişi değil. Çocuklu adama dair görüşüm bu kişi için değil. Konuya yazmıştım. Daha önceden çocuklu boşanmış bi adamla yaşadığım ilişkiden olan tecrübemden dolayı. O adam bana çok uygun olmasına rağmen kabul edemedim. Onu o yüzden yazmıştım. Bu adam için değil. Gercek düşüncem o evet. Boşanmış biriyle olabilirim ama çocuğu olmayacak. Bu durum bu adama uymuyor ki. Neyini aşacağız.

Maddiyatla ilgili yazdığım bir kısmı sildim. O yüzden konunun o kısmında kopukluk olmuş. Zaten tanınan biri. Herkes biliyor zengin olduğunu. Ben malını hesaplamadım yani.

Allah aşkına adam manyak mı karşılıksız aşık olduğu biri için evliliğini bitirsin. Konu sahibi de bizi yiyor

Hiç bir adam manyak bir ruh hastası değilse karısını kendine hiç ümit vermiyen, asla senle olmaz diyen biri için boşamaz. Düzenini bozmaz.

Adam sizden karşılık görmediği halde lönk diye boşandı mı ya?
Kızlar benim bir tanıdık abimiz diyelim böyle karısını boşadı,karşılıksız aşk uğruna sonra ortada kaldı o ayrı ama herifler bunu yapabiliyor üstelik manyak biri de değildi,işinde gücünde sessiz biriydi üstelik çoluklu çocuklu

Adam bu genel görüşlerinizi bilen, sohbetiniz olan biri değil mi ? Adamın rahatlığı da bundan kaynaklanıyor olabilir.

Birincisi ne olursa olsun bana duygularını evliyken açıkladı ve ben bu durumu ikiyüzlü buluyorum. Boşanıp bana seni tanımak istiyorum diye gelmeliydi.

Adamın maddi durumuna kadar bir değerlendirme yapmanız; evliyken duygularını açmasından rahatsız olup, boşanıp gelmeliydi vb demeniz çok tutarsız.

Sizin örneğinizdeki adam karşılıksız da olsa, artık eşine aşık olmadığı ve bir başkasına aşk, sevgi vb duygular beslediği için mevcut evliliğini bitirmiş.

Yeni birisini bulana veya ikna edene kadar evliliğe devam etmek yerine, evliliği aklında ve kalbinde bittiği an boşanmak olması gereken değil mi ?

Evet Şermin hocam

Umut vermedim. Bunu anlamak için yaşadığım hayatın içinde olmanız lazım. Ben biriyle hemen samimi olabilen,sıcakkanlı biri değilim. Aynı ortamda olduğunuz biri size yakınlık gosterince mi sadece duygusal birşey hissediyorsunuz. Duygular mantıkla yönetilebilen şeyler değil ki .Illa karşıdan birşey görmeye gerek yok . Çok örneği var. Ütopik değil ki

Görüşmemeye gayret edin. is icin mi bi aradasiniz bilmem ayni ortamda yalniz kalmayacak sekilde ayarlayin. Tek basinizada is ortaminda bulunmamaya calisin yemek vs davetinide red edin 2 3 duk durun taviz vermeyin .benim sevgilim var diyebilirsiniz

Maddiyatı iyi birini ilk kez tanımıyorum. Bu adamdan daha zenginlerini de tanıdım.

Benle olmasa da başkasını bulabilecek biri

Konu sahibi, nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum. Ama aklı başında kimse çocuklu, evli haline bakmadan, boşanmadan başka kadınların peşinde koşan ahlaksız herifi istemez. Ha adam boşansa bile, bile istenmez. Adam ahlaksız biri. Bu adamı alacak kadın, hayatına rezalet birini almış olur.

Gerçekten genç bekar halinle, neden 14 yaş büyük, daha boşanmamış, çocuklu adama ilgi duyuyorsun? Memlekette erkek kıtlığı yok.
Memlekette kaliteli erkek kıtlığı var malesef. Ben bu adama ilgi duyduğumu söylemiyorum. Oyle birşey olsa buraya konu neden acayim. Evlenirdim zaten.

Ben size katılıyorum ama toplum zenginlere öyle bakmıyor. Üstelik bu adam tanınmış biri. Adamla ilgili benim bi hevesim yok. Başka meselelerden sıkıntılıyım zaten. Bir de bununla uğraşıyorum. Psikolojim etkileniyor

adam takıntılı dikkat edin kendinize. gerekirse şikayet edeceğim deyin

Adam tanınmış biri. Herkes tanıyor. Maddi durumunu herkes biliyor. Neden tutarsız? Olması gerekeni yazdım. Bosanmasini tamamen kendime bağlayamıyorum. Muhtemelen aklında bitirmişti zaten evliliğini. Beni kurban seçiyor iste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…