evli 2 çocuklu ve çalışan olarak kpss yi kazanmak mümkünmü

Gittiğimiz dersane İhtiyaç canım,doğru bir yere mi yazılmışız yaniYa ben kendimi bildim bileli sayısalı çok seviyorum,keşke senle ortak girsek sınava

bende yediiklime yazıldım daha başlamadı dersane bakalım ne olacak

bende yediiklime yazıldım daha başlamadı dersane bakalım ne olacak
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bence dershanenin ne olduğundan çok çalışmak ve kaynak çok önemli bnce öyle benim 2 arkadaşım atandı biri adanaya biri ankaraya ihtiyaça gitmişler o yıl kazanamamışlar okul ve dershane ağır gelmiş finale gittik geçen yıl sıkı çalıştılar dershanenin verdği kitap yediiklimdi hepsine çalıştılar Allah yardımcınız olsun Allah her çalışanın emeğini tez vakit hayırlı yoldan versin inşallah

azim istek herşey mevcut ama çocukların hastalığı iş hayatı şu bu derken ne iş yerinde bi fırsat bulabiliyorum nede evde.. ancak çocuklar uyuduktan sonra.. ama bakıyorum çoğunluk akşama kadar çalışıyor onların yanında benim ne şansım varki diyorum moralim bozuluyor

inanın bana Allah yazdı mı hiç birşey engel olmaz önde size yemin ediyorum ki bir arkadaşım atandı ve kuzeni onunla kalıyordu o kızda nişanlanmıştı hiç dersle alakası yoktu evlenecekti zaten ben kuzenine bana mat çalıştırsın diye giderdim oda dershaneye gelirdi daha doğrusu çoğu zman uğrmazdı bana hep biraz elin değsin bana da ders çalışma aşkı gelsin derdi kuzenide şikayet ederdi hiç çalışmıyor diye kız evlendi ve 3 gün sonra 70li küsürle atandı gelde ağlama yıkılma onunla aynı sınıfta oln arkadaşım yıllarını veriyor zekide bir kız ama yine atanamadı yine atanamadı kader kısmet işi nasipse oluyor bazen birde bölümler önemli tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…