- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
cnm benım ablam da ozel de çalışıyordu,hamıle kalınca ışı bıraktı.birde ıkızlerı oldu
evde çok bunalıyordu,konuştuk,dersaneye gıtmesıne karar verdık.haftasonu 2 gun bakıcı baktı.onunda hem kafası dagılıyordu,hemde dersane olduğu ıçın daha dısıplınlı çalışabıldı.
yazık eve geldıgınde de test falan çözerken bebekler testlerı falan almaya calısıolardııkız olduğu ıcın bırbırlerıne zarar vermesınler dıye hep de başlarında olmak zorunda tabı:)
velhasıl çocukları yatırdı çalıştı,erken kalktı çalıştı veeeee kpss den 91 puanı çaktı
şu an oğretmen
eğer imkanın varsa dersaneye gıt.ya da sınava yakın ısı bırak daha yoğunlaş sınava.
sen iste yeterkı,bi şekilde ayarlarsın.
bu 2 çocuklu ornektı:)
tek cocuğuyla kazanan da 2 tane oğretmen arkadasım var:)
Allah yardım edıyor
kursa
gitmeyi düşündüm ama zamanım yok hafta içi 08:00-18:00 arası çalışıyorum. akşam gitsem çocuklar var büyük kızımın dersleri falan oluyo onlarada zaman ayırmak zorundayım.
Calismasan ok de hem calisiyosun hem 2 cocuk var, imkansiza yakin
2 buçuk yaşında yaramaz bir kızım var,akşamları 8de evde oluyorum. Ona rağmen eşimle -ne cesaretse- dersaneye yazıldık.Hatta dün dersler başladı,inek gibi ders dinledik,bu akşam da var hattakızlar müsadenizde bu konuyu hortlatıyorum çünkü ayrı bir başlık açsam konu tekrarı olmuş olacak..
varmı çevrenizde yada aranızdan bir arkadaş böyle kazanan.
bu işin bir yolu varsa bi anlatsın bize
Bende düşünüyorum ama bankacılık mezunuyum meslek yüksek okulu atama 85 yapabilirliyim sizce kursa başlarsam ANCA hafta sonu çünkü bi yaramaz kızım var 2 Yaşında
2 buçuk yaşında yaramaz bir kızım var,akşamları 8de evde oluyorum. Ona rağmen eşimle -ne cesaretse- dersaneye yazıldık.Hatta dün dersler başladı,inek gibi ders dinledik,bu akşam da var hattaÇok tuhaf bir durum gerçekten,inşallah emeğimize değer de birilerini cesaretlendirmek adına cevaplar yazabilirim
Evet canım,beraber gidiyoruz ama çok iyi oldu böyle.Bakalım zaman ne gösterecek, hayırlısı artıkikinizdemi yazıldınız? allah yardımcınız olsun.. çok zor
Bölümün ne canım? Ya bana türkçe matematik sorsunlar gözüm kapalı yaparım çok seviyorum da şu tarih coğrafya,genel kültürü kim icad etmişse selamlaralimlar o kadar az ki ümidimi kaybediyorum bi önceki sene deli gibi çalıştım hem okul hem kpss yüksek puanda aldım ama boş boş boş alımlar yok evlendim tekrar başladım ama yine ümidim yok Allah herkesin yardımcı olsun benimde kaybım matematik diğerleri tama yakın yapıyorum birde dilbilgisi sorun tabi ki
sşzşnde Çocuğunuz varmı ben ayrıca açıköğretimden lisans a tamamlıyorum bide lisans bitirip mi hazırlansam yolsa önlisans tan mı kararsızım tabi yapabilirmiyim bide o var tabibende önlisans mezunjuyum.. aynı soru işaretleri bendede var
Tarih benimde korkulu ruyamdi.fakat suan cok cok iyiyim netlerim 20 nin uzerinde olur cok sukur.Bölümün ne canım? Ya bana türkçe matematik sorsunlar gözüm kapalı yaparım çok seviyorum da şu tarih coğrafya,genel kültürü kim icad etmişse selamlar
kamu yönetimi canım banada tarih vatandaşlık coğrafya versinler yeter ki ben 3 yanlış yapmışım kpss tarihte hakan dede tavsiye ederim 2 yıl oldu kitap elime almayalı hala kitaba baktıkça unutmadığımı görüyorum birde kesinlikle ihtiyaç yayınları derim ama ah şu matematik yok muuBölümün ne canım? Ya bana türkçe matematik sorsunlar gözüm kapalı yaparım çok seviyorum da şu tarih coğrafya,genel kültürü kim icad etmişse selamlar
Gittiğimiz dersane İhtiyaç canım,doğru bir yere mi yazılmışız yanikamu yönetimi canım banada tarih vatandaşlık coğrafya versinler yeter ki ben 3 yanlış yapmışım kpss tarihte hakan dede tavsiye ederim 2 yıl oldu kitap elime almayalı hala kitaba baktıkça unutmadığımı görüyorum birde kesinlikle ihtiyaç yayınları derim ama ah şu matematik yok muu
sşzşnde Çocuğunuz varmı ben ayrıca açıköğretimden lisans a tamamlıyorum bide lisans bitirip mi hazırlansam yolsa önlisans tan mı kararsızım tabi yapabilirmiyim bide o var tabi
bence kesinlikle doğru canım ihtiyaç yayınlarını tek geçerim anlatımı bilgileri diğer kitaplardan daha güzel daha ayrıntılı aynen ya ortak girsek ne güzl olur birbirimizn eksiklerini tamamlarızGittiğimiz dersane İhtiyaç canım,doğru bir yere mi yazılmışız yaniYa ben kendimi bildim bileli sayısalı çok seviyorum,keşke senle ortak girsek sınava