evli 2 çocuklu ve çalışan olarak kpss yi kazanmak mümkünmü

cnm benım ablam da ozel de çalışıyordu,hamıle kalınca ışı bıraktı.birde ıkızlerı oldu:nazar:
evde çok bunalıyordu,konuştuk,dersaneye gıtmesıne karar verdık.haftasonu 2 gun bakıcı baktı.onunda hem kafası dagılıyordu,hemde dersane olduğu ıçın daha dısıplınlı çalışabıldı.
yazık eve geldıgınde de test falan çözerken bebekler testlerı falan almaya calısıolardı:KK16:ıkız olduğu ıcın bırbırlerıne zarar vermesınler dıye hep de başlarında olmak zorunda tabı:)
velhasıl çocukları yatırdı çalıştı,erken kalktı çalıştı veeeee kpss den 91 puanı çaktı:KK71:
şu an oğretmen
eğer imkanın varsa dersaneye gıt.ya da sınava yakın ısı bırak daha yoğunlaş sınava.
sen iste yeterkı,bi şekilde ayarlarsın.
bu 2 çocuklu ornektı:)
tek cocuğuyla kazanan da 2 tane oğretmen arkadasım var:)
Allah yardım edıyor

ablan adına çok sevindim darısı benim başıma :)

kursa
gitmeyi düşündüm ama zamanım yok hafta içi 08:00-18:00 arası çalışıyorum. akşam gitsem çocuklar var büyük kızımın dersleri falan oluyo onlarada zaman ayırmak zorundayım.

ben sadece pazar günleri gidiyordum yarım gün b grubundan atandım ama a grubuna hazırlanıyorsanız onların programı daha yoğun tabi

kızlar müsadenizde bu konuyu hortlatıyorum çünkü ayrı bir başlık açsam konu tekrarı olmuş olacak..

varmı çevrenizde yada aranızdan bir arkadaş böyle kazanan.

bu işin bir yolu varsa bi anlatsın bize

gece çocuklar uyunca 23:00 ten 2.30 a kadar çalışıyorum ama hastalanıyorlar bazen ben hastalanıyorum falan filan hergün düzenli oturamıyorum dersin başına..

Bende düşünüyorum ama bankacılık mezunuyum meslek yüksek okulu atama 85 yapabilirliyim sizce kursa başlarsam ANCA hafta sonu çünkü bi yaramaz kızım var 2 Yaşında

kızlar müsadenizde bu konuyu hortlatıyorum çünkü ayrı bir başlık açsam konu tekrarı olmuş olacak..

varmı çevrenizde yada aranızdan bir arkadaş böyle kazanan.

bu işin bir yolu varsa bi anlatsın bize
2 buçuk yaşında yaramaz bir kızım var,akşamları 8de evde oluyorum. Ona rağmen eşimle -ne cesaretse- dersaneye yazıldık.Hatta dün dersler başladı,inek gibi ders dinledik,bu akşam da var hatta :KK48: Çok tuhaf bir durum gerçekten,inşallah emeğimize değer de birilerini cesaretlendirmek adına cevaplar yazabilirim

2 buçuk yaşında yaramaz bir kızım var,akşamları 8de evde oluyorum. Ona rağmen eşimle -ne cesaretse- dersaneye yazıldık.Hatta dün dersler başladı,inek gibi ders dinledik,bu akşam da var hatta :KK48: Çok tuhaf bir durum gerçekten,inşallah emeğimize değer de birilerini cesaretlendirmek adına cevaplar yazabilirim

ikinizdemi yazıldınız? allah yardımcınız olsun.. çok zor

alimlar o kadar az ki ümidimi kaybediyorum bi önceki sene deli gibi çalıştım hem okul hem kpss yüksek puanda aldım ama boş boş boş alımlar yok evlendim tekrar başladım ama yine ümidim yok Allah herkesin yardımcı olsun benimde kaybım matematik diğerleri tama yakın yapıyorum birde dilbilgisi sorun tabi ki

alimlar o kadar az ki ümidimi kaybediyorum bi önceki sene deli gibi çalıştım hem okul hem kpss yüksek puanda aldım ama boş boş boş alımlar yok evlendim tekrar başladım ama yine ümidim yok Allah herkesin yardımcı olsun benimde kaybım matematik diğerleri tama yakın yapıyorum birde dilbilgisi sorun tabi ki
Bölümün ne canım? Ya bana türkçe matematik sorsunlar gözüm kapalı yaparım çok seviyorum da şu tarih coğrafya,genel kültürü kim icad etmişse selamlar:KK3:

bende önlisans mezunjuyum.. aynı soru işaretleri bendede var
sşzşnde Çocuğunuz varmı ben ayrıca açıköğretimden lisans a tamamlıyorum bide lisans bitirip mi hazırlansam yolsa önlisans tan mı kararsızım tabi yapabilirmiyim bide o var tabi

Evliyim cocuk yok kpssye hazirlaniyorum 2.defa.
Fakat sizin iki cocuk var...
Birini taniyorum ogretmen..hem 5 yainda bir cocugu hem 1 aylik bir bebegi olup doktora tezini yaziyor ayni zamanda.

Birde ben unv okurken sinifimizda bir abla vardi.evli 2 cocuklu..devlette calisiyordu..ikinci ogretim olarak ogretmenligi dereceyle bitirdi.icinde uhte varmis ogretmen olmak istiyormus.en iyi sekilde basardi.

Ornekler cok var..istenirse hersey yapilir

Bölümün ne canım? Ya bana türkçe matematik sorsunlar gözüm kapalı yaparım çok seviyorum da şu tarih coğrafya,genel kültürü kim icad etmişse selamlar:KK3:
Tarih benimde korkulu ruyamdi.fakat suan cok cok iyiyim netlerim 20 nin uzerinde olur cok sukur.

Oncelikle ismail adiguzelin tarihin pusulasi kitabiyla basla..sonra youtupta ramazan yetkinin tarih anlatim videolarini takip et duzenli olarak...konular bitince evveliyat soru bankasini bitir ve bolca tekrarla inan tarihi cok rahat yaparsin ve cok seveceksin...

kamu yönetimi canım banada tarih vatandaşlık coğrafya versinler yeter ki ben 3 yanlış yapmışım kpss tarihte hakan dede tavsiye ederim 2 yıl oldu kitap elime almayalı hala kitaba baktıkça unutmadığımı görüyorum birde kesinlikle ihtiyaç yayınları derim ama ah şu matematik yok muu :KK53:

kamu yönetimi canım banada tarih vatandaşlık coğrafya versinler yeter ki ben 3 yanlış yapmışım kpss tarihte hakan dede tavsiye ederim 2 yıl oldu kitap elime almayalı hala kitaba baktıkça unutmadığımı görüyorum birde kesinlikle ihtiyaç yayınları derim ama ah şu matematik yok muu :KK53:
Gittiğimiz dersane İhtiyaç canım,doğru bir yere mi yazılmışız yani:KK45:Ya ben kendimi bildim bileli sayısalı çok seviyorum,keşke senle ortak girsek sınava:KK53:

Gittiğimiz dersane İhtiyaç canım,doğru bir yere mi yazılmışız yani:KK45:Ya ben kendimi bildim bileli sayısalı çok seviyorum,keşke senle ortak girsek sınava:KK53:
bence kesinlikle doğru canım ihtiyaç yayınlarını tek geçerim anlatımı bilgileri diğer kitaplardan daha güzel daha ayrıntılı aynen ya ortak girsek ne güzl olur birbirimizn eksiklerini tamamlarız :KK49: ama hakan dedeyi mutlaka ama mutlaka izle derim sorularını çöz ben 3 yanlış yaptım sadece onlarda salak gibi yaptığım yanlışlar ezbere gitmiyor hiç ve ben hiç unutmadım tarihi onunla sevdim gerçekten

X