Evlenmeyi düşünüyorum ama sizin de fikirlerinize ihtiyacımız var

Aynı kurumda ara ara karşılaştık muhabbet ettik ama bugün ilk defa baş başa kaldık yemek yedik saatlerce oturduk konuştuk. Onun dışında telefonla da görüşüyoruz. O evlilik konusunda çok net ve hep dilinde dua. Sürekli Allah aramızdaki bağı kuvvetlendirsin inşallah kalplerimizi hep yakın etsin diyor. Beni bulduğuna o kadar seviniyor ki nazar olmasın diye kimseye çok anlatmıyorum diyor hatta :) bu durum da hoşuma gitti.

Tam tersi gibi geldi bana...Erkekler nazar vs bunlara takılmaz bu lafları oyun olarak kullanırlar...Ben olsam temkinli olurdum. Amaç cinsellik olabilir...Anında evlilik muhabbetine girenlerin amacı bu oluyor genelde ve kadınların böyle damarına giriyorlar....Yakın zamanda gayet doğal gelişen bişeymiş gibi konuyu cinselliğe getirirse direkt kaç üzülürsün

Bu kadar çabuk evlilik konusu açılması, ailecek hevesli olmaları garip gelmiyor mu size?
Bir insan tanımadığı etmediği insanla neden bu kadar hevesli şekilde evlenmek ister? İnsan niye çocuğu tanımadığı biriyle evlensin diye bu kadar acele eder, gelinim gelinim diye dolanır?
Dümdüz görücü usulü olsa neyse diyeceğim, amaç baştan belli sonuçta ama onda bile kimsenin anasının midesinde kelebekler uçuşmaz oy güzel gelinim/ay canım damadım diye.
Bu halleri hiç normal değil ama siz bu tavırların hepsine eriyip bitmişsiniz. Adamdan hoşlandığınız belli ve o hoşlantı sizi 18 yaş toyluğuna götürmüş kusura bakmayın.
Bu heyecanla alelacele evlenip başınızı yakacak gibisiniz.

Tabii ki ailecek çok iyi insanlar da olabilirler, adam ruh eşinizdir falan ama bunların hiçbirini tanımadan bilemezsiniz.
Bu heyecanlarınız durulmadan ciddi adım atmamanızı tavsiye ederim.

Cinsel performansi cok onemli diyorum ben .Hic olmazsa o konuda biraz bilgi sahibi olun adam hakkında .Nasil yaparsiniz bilmiyorum tabi.Yoksa hayatinizin baharinda 40 lık adamin cinsel sorunlariyla ugrasirsiniz hic hoş olmaz.

illa ki aranızda yaş farkı ile evlenmiş olanlar vardır. Yıllar geçtikçe sorun yaşadınız mı acaba evlendikten sonra pişmanlık duyduğunuz oldu mu? 9 yaş sizce çok mu?
İlk evliliğimi 34 yaşında yaptım ve aramızda yaklaşık 13 yaş vardı.
İlk başlarda hiçbir şey problem gibi görünmez zaten.
Ama ben evlendiğim kişinin benden önce iki evlilik yaptığını, ikinci evliliğinden lise çağında bir çocuğu olduğunu biz evlendikten sonra öğrendim.
Benim ilk deneyimimdi evlilik olarak ama onun tecrübeli olduğu bir konuydu.
Çok fazla sorun yaşadım. Benimle çocuk yapmak istemedi.
Ben de sizin gibi minyon bir kadınım ve beş yıl evli kaldım. Bu süreçte eşim çöktü adeta, hızla yaşlandı ve ben olgunluk çağında olduğum için daha da güzelleştim.
Herkes bize baba kız benzetmesi yapmaya başladı ve psikolojim bozuldu bir süre sonra.
Uyum sağlayamadık, birbirimizi anlayamadık.

Sizin eş adayınızın da ilk evliliği mi olacak? Bu çok önemli çünkü herkes o heyecanı eşzamanlı yaşamak ister.
Benim hiç bilmediğim heyecanları, eşim olan şahıs benden evvel çoktan yaşayıp tüketmişti. Hem de iki kere.

Yaşın denkliğinin önemini, ikinci evliliğimi yaptığımda anladım.
Şimdi eşimle aramızda tam üç yaş var ve çok uyumluyuz. Hedeflerimiz, hayallerimiz ortak.

İç sesinizle hareket edin de diyemiyorum çünkü yanılma payı büyük bir konu bu.
Ha belki her şey yolunda da olabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayat sizin ama yaş farkı benim travmam oldu.

Ama ben evlendiğim kişinin benden önce iki evlilik yaptığını, ikinci evliliğinden lise çağında bir çocuğu olduğunu biz evlendikten sonra öğrendim.
Ben de sizin gibi minyon bir kadınım ve beş yıl evli kaldım. Bu süreçte eşim çöktü adeta, hızla yaşlandı ve ben olgunluk çağında olduğum için daha da güzelleştim.
Herkes bize baba kız benzetmesi yapmaya başladı ve psikolojim bozuldu bir süre sonra.

Sizin eş adayınızın da ilk evliliği mi olacak? Bu çok önemli çünkü herkes o heyecanı eşzamanlı yaşamak ister.
Benim hiç bilmediğim heyecanları, eşim olan şahıs benden evvel çoktan yaşayıp tüketmişti. Hem de iki kere.

Şimdi eşimle aramızda tam üç yaş var ve çok uyumluyuz. Hedeflerimiz, hayallerimiz ortak.

kimse soylemedi mi onceki evliliklerini? akrabalar vs falan?

Daha önce nişan ya da evlilik yapmamış.
Neden bu zamana kadar evlenmediğini de sordum. Evlilik için o hissiyat oluşmadı dedi. İçim ısınmadı evlenme niyetiyle görüştüklerim de oldu ama devam ettirmedim dedi.

Daha önce nişan ya da evlilik yapmamış.
Neden bu zamana kadar evlenmediğini de sordum. Evlilik için o hissiyat oluşmadı dedi. İçim ısınmadı evlenme niyetiyle görüştüklerim de oldu ama devam ettirmedim dedi.
Yav he he deseydiniz, bunu gercekten yediniz mi?

Hangi kurumda çalıştığınızı bilmiyorum
ben de memurum. bizim kurumda daldaki yaprağa hallenenlerden tutun da kimseyle samimiyeti olmayıp efendi takılanina kadar bir çok erkek var. 25 26 yaştan başlar 40 i falan da geçer yaş skalasi.
bunlar grup grup yaklaşım içindeler. amaçları da grup grup

bi kısmı eğlenmek ve cinsllik ister
bi kısmı maaşı var iki memur maaşı iyi geçiniriz bu devirde böyle kısmet kaçmaz der
bi kısmı da ben bu hatunu manipule ederim istediğim gibi evlilik yaşarım ağa ben olurum kral da diye dolanır. kendinizi hem çalışır hem herseyin tüm sorumluluğunu almış olarak bulursunuz.

çok kolay yalan söylerler ikna edene kadar çok centilmen kibar ve tatlidirlar.
aileleri de biz adam edemedik inşallah evlenir de ev köy olur diye bekleyip sevinir genelde.

güvendiğiniz bi kaç kişiyle birebir tanistirmadan, ailenizin içine sinmeden evlenmeyin. acele etmeyin ben ne ağır baslilar gördüm hamile karısını servis tuttu da midesi bulandı kustu diye böğüren😒

Tez canlı davranıyorsunuz bence. Biraz zamana yaymalısınız. Yaş farkını şahsen sorun olarak görmüyorum. Ailesinin onayının olması sizi cezbetmiş bide yakinenen tanıyıp degerlendirmeni tavsiye ederim. Onun dışında ailene konuyu açmanda bi sıkıntı görmüyorum, sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa niyetiniz belli. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Merhaba sevgili KK,
Daha önceleri de birçok konuda yazıp ufkumu genişlettiğim çeşitli tecrübelerle yazılan yorumlardan ders çıkartan biri olarak yine benim için çok önemli bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
31 yaşında bekarım, aynı kurumda çalışan bir talibim oldu, ikimiz de memuruz, yaklaşık 6-7 aydır ara ara kısa muhabbet ettiğim biriydi, aynı servisi kullanıyoruz çoğu zaman. Önceleri hiç düşünmesem de zaman geçtikçe hal ve hareketleriyle aklıma yatmaya başladı evlilik için. Kendisi şu an 40 yaşında. Aramızda 9 yaş var. Evlilik konusunda çok ciddi, ona kalsa yarın gelip isteyecek durumda. Aileler de uyumlu, aynı yörenin insanlarıyız. Fakat ben biraz yaşa takıldım kime yaşı 40 desem aa çokmuş diyor. Ben minyon olunca yanımda daha yaşlı görünüyor maalesef. Kanıma ısındı, yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Bugün ilk defa baş başa yemek yedik. Saatlerce muhabbet ettik yanında sıkılmadım da. O ailesine beni anlatmış göstermiş hepsi olumlu bana karşı. Ne zaman gelinimizi tanıştıracaksın diyorlarmış hatta ama merak ettiğim şu; illa ki aranızda yaş farkı ile evlenmiş olanlar vardır. Yıllar geçtikçe sorun yaşadınız mı acaba evlendikten sonra pişmanlık duyduğunuz oldu mu? 9 yaş sizce çok mu? Yeni tanıyoruz birbirimizi ve şu ana kadar konuştuğumuz her konuda uyum sağladık ve ben de artık evlilik yolunda bir adım atmak istiyorum. Haftaya ailem yanıma gelecek. Sizce geldiklerinde bu konuyu açayım mı? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim, onların da yaşı çok bulacağından eminim ama arada kaldım maalesef. Benim de evlilik yaşım geldi de geçiyor o yüzden çok beklemek istemiyorum açıkçası ama acele de etmek istemiyorum. En azından gizli gizli görüşmek istemiyorum ki rahat olalım rahat tanıyalım birbirimizi.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında, olur mu sizce? Zamanla uyum problemi yaşar mıyım?
Kanınız ısındıysa görselliğe önem vermeyin derim cunki anlaşmak ortak konuşabilecek alanlar bulmak çok iyi birşey ananem hep şey derdi erkeğin çirkini olmaz akıllısı merhametlisi karakterlisi olur diye ama tabi içinizin atması lazım diyorsunuz zaten kanım ısındı diye bence şansı hak ediyorsunuz yeterince tanidıtan sonra neden olmasın

Geçen ilk defa başbaşa yemek yedik demişsin, nasıl yani? Evlilik muhabbetleri dönüyor, aileler işin içinde ama siz ilk kez mi başbaşa takıldınız?

Merhaba sevgili KK,
Daha önceleri de birçok konuda yazıp ufkumu genişlettiğim çeşitli tecrübelerle yazılan yorumlardan ders çıkartan biri olarak yine benim için çok önemli bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
31 yaşında bekarım, aynı kurumda çalışan bir talibim oldu, ikimiz de memuruz, yaklaşık 6-7 aydır ara ara kısa muhabbet ettiğim biriydi, aynı servisi kullanıyoruz çoğu zaman. Önceleri hiç düşünmesem de zaman geçtikçe hal ve hareketleriyle aklıma yatmaya başladı evlilik için. Kendisi şu an 40 yaşında. Aramızda 9 yaş var. Evlilik konusunda çok ciddi, ona kalsa yarın gelip isteyecek durumda. Aileler de uyumlu, aynı yörenin insanlarıyız. Fakat ben biraz yaşa takıldım kime yaşı 40 desem aa çokmuş diyor. Ben minyon olunca yanımda daha yaşlı görünüyor maalesef. Kanıma ısındı, yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Bugün ilk defa baş başa yemek yedik. Saatlerce muhabbet ettik yanında sıkılmadım da. O ailesine beni anlatmış göstermiş hepsi olumlu bana karşı. Ne zaman gelinimizi tanıştıracaksın diyorlarmış hatta ama merak ettiğim şu; illa ki aranızda yaş farkı ile evlenmiş olanlar vardır. Yıllar geçtikçe sorun yaşadınız mı acaba evlendikten sonra pişmanlık duyduğunuz oldu mu? 9 yaş sizce çok mu? Yeni tanıyoruz birbirimizi ve şu ana kadar konuştuğumuz her konuda uyum sağladık ve ben de artık evlilik yolunda bir adım atmak istiyorum. Haftaya ailem yanıma gelecek. Sizce geldiklerinde bu konuyu açayım mı? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim, onların da yaşı çok bulacağından eminim ama arada kaldım maalesef. Benim de evlilik yaşım geldi de geçiyor o yüzden çok beklemek istemiyorum açıkçası ama acele de etmek istemiyorum. En azından gizli gizli görüşmek istemiyorum ki rahat olalım rahat tanıyalım birbirimizi.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında, olur mu sizce? Zamanla uyum problemi yaşar mıyım?
9 yas sorun degil. Ama "bugun ilk defa basbasa yemek yedik" dediniz. Bence biraz daha zaman verin iliskiye. Acele etmeyin. Yasiniz gayet genc. 1 yil daha gec evlenseniz hicbir sey olmaz. Ama evleneceginiz adsmi iyi taniyin

Kanınız ısındıysa görselliğe önem vermeyin derim cunki anlaşmak ortak konuşabilecek alanlar bulmak çok iyi birşey ananem hep şey derdi erkeğin çirkini olmaz akıllısı merhametlisi karakterlisi olur diye ama tabi içinizin atması lazım diyorsunuz zaten kanım ısındı diye bence şansı hak ediyorsunuz yeterince tanidıtan sonra neden olmasın
Erkegin cirkini niye olmaz? Basbayagi olur. Her sabah adamin zebani suratina bakip uyanmak hic iyi fikir degil

Merhaba sevgili KK,
Enerjiniz uyuşuyorsa neden olmasın. Bazen yaşıt insanlar bile uyumlu olamayabiliyor.. Biri enerjik oluyor diğeri. Sürekli eve gelip yesin, uyusın, istiyor vs. Yani yaşına göre dinamik, hayat doluysa yaş problem olmaz. Mutlu bir hayat dilerim 🤗🌸

Yaş farkınız öyle sorun olacak kadar fazla değil ama birbirinizi hiç tanımıyorsunuz. Önce tanımaya çalışın ondan sonra karar verin. Çok erken şu an.

Biraz beraber zaman geçirin bu muhabbetler zaman içinde olsun.
Yaşlarınız itibariyle ikiniz de yetişkinsiniz olabilir ama neden 40 yaşına kadar yalnızmış ya da yalnız mıymış? Bunları öğrenin bence

Back
X