Evlenmeyi düşünüyorum ama sizin de fikirlerinize ihtiyacımız var

Merhaba sevgili KK,
Daha önceleri de birçok konuda yazıp ufkumu genişlettiğim çeşitli tecrübelerle yazılan yorumlardan ders çıkartan biri olarak yine benim için çok önemli bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
31 yaşında bekarım, aynı kurumda çalışan bir talibim oldu, ikimiz de memuruz, yaklaşık 6-7 aydır ara ara kısa muhabbet ettiğim biriydi, aynı servisi kullanıyoruz çoğu zaman. Önceleri hiç düşünmesem de zaman geçtikçe hal ve hareketleriyle aklıma yatmaya başladı evlilik için. Kendisi şu an 40 yaşında. Aramızda 9 yaş var. Evlilik konusunda çok ciddi, ona kalsa yarın gelip isteyecek durumda. Aileler de uyumlu, aynı yörenin insanlarıyız. Fakat ben biraz yaşa takıldım kime yaşı 40 desem aa çokmuş diyor. Ben minyon olunca yanımda daha yaşlı görünüyor maalesef. Kanıma ısındı, yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Bugün ilk defa baş başa yemek yedik. Saatlerce muhabbet ettik yanında sıkılmadım da. O ailesine beni anlatmış göstermiş hepsi olumlu bana karşı. Ne zaman gelinimizi tanıştıracaksın diyorlarmış hatta ama merak ettiğim şu; illa ki aranızda yaş farkı ile evlenmiş olanlar vardır. Yıllar geçtikçe sorun yaşadınız mı acaba evlendikten sonra pişmanlık duyduğunuz oldu mu? 9 yaş sizce çok mu? Yeni tanıyoruz birbirimizi ve şu ana kadar konuştuğumuz her konuda uyum sağladık ve ben de artık evlilik yolunda bir adım atmak istiyorum. Haftaya ailem yanıma gelecek. Sizce geldiklerinde bu konuyu açayım mı? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim, onların da yaşı çok bulacağından eminim ama arada kaldım maalesef. Benim de evlilik yaşım geldi de geçiyor o yüzden çok beklemek istemiyorum açıkçası ama acele de etmek istemiyorum. En azından gizli gizli görüşmek istemiyorum ki rahat olalım rahat tanıyalım birbirimizi.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında, olur mu sizce? Zamanla uyum problemi yaşar mıyım?
Bence yaşın hiçbir önemi yok 9 yaş çok deyil benimde eşimle aramda 8 yaş var iyikide evlenmişim sen sorun etmedikten sonra 3. 4. Kişilerin önemi yok

çalıştığım ofiste 38 40 adamlar var bekar. hiç birisi için yaşlı göründüklerini düşünmüyorum. hani bekar olup evlenmeyi düşünsem yaşı önemsemem. eskidendi 40 yaşına gelince erkeklerin enişte gibi durması. şimdi bence yaş geçse de görünüm önem kazanıyor sanki daha iyiler şimdiki 40'lar. :) kafanız uyuyorsa bence vazgeçmeyin, insanları memnun edemezsiniz.

Back
X