Evlenmeyi düşünmüyor mu:(

bu düşünce tarzı genellenmemesi gerekecek kadar kötü bir düşünce şekli
dediğim gibi biz de evlenmeden 2 yıl birlikte yaşadık.
o zaman asla evlenmememiz gerekiyordu.
ama gayet mutlu bir evliliğm var çok şükür.
ve birlikte yaşadığımız dönem evliliğimize zarar değil fayda getirdi.
uyku düzenimizi,tutumumuzu,sabah hallerimizi,dağınıklığımızı keşfettik.
ve evlenince şok olmadık bu nasıl bir insanmış diye.

E o zaman evlilik çok saçma bir ku
Burda ki fark ne biliyon musun kültür ve yaşayış farkı. Doğru ABD de öyle ama biz Türkîye de yaşıyoruz canım..
Bizde de aslında değişecek ama sizin gibi düşünenler maalesef bitmiyor

Şimdi siz istisnasiniz diyecek =D

benim çevremdede böyle yaşayıp evlenen arkadaşlarım var. yani bu kişinin çevresi ile ilgili. her erkek tek düşünceye sahip değil. şükürki değil

aaa olur mu??
burdaki bazı üyeler türkiye'yi kendi az gelişmiş ve cahil çevresinden ibaret sanıyor.
kendileri, bütün kadınları 2. sınıf görüyor diye herkes öyle sanıyorlar.

ama valla biz kenar mahallenin dedikoducu ortamında büyümedik, komşularımız onun bunun kızının kimlerle gezdiğinin dedikodusunu yapan ayşe teyzeler olmadı, bir erkekten daha aşağıda olduğumuzu hiç hissetmedik onlar gibi.

istiyorlar ki kendileri gibi ezik olalım.
zaten bu düzenin devam etmesinde en büyük pay, sağolsunlar kendilerinin.

"türkiye'de yaşıyorsunuz, ona göre" diyenler; kadınların değerinin bekaretle ölçülmesinin devamlılığını sağlayanlardır.
sayelerinde kadınlar et parçası gibi görülüyor ve özgecan'lar tecavüze uğruyor.
çünkü erkek egemenliğinin devamına destek oluyorlar.
kendilerine bu ülkeyi böyle yobaz bir hale getirdikleri için teşekkür ediyoruz.

Daha iki aylık sevgiline nasıl hemen güvendinde aynı evde yaşamaya başladında vs..vs.. diğer şeyleri yaşadın anlayamadım ne kadar hızlısnz.. Yani güvenmek bile 1-2 belki daha fazla süresini alıyor insanın .
Bence ciddi düşünen bir erkek pat diye hemen 2 ay da karşısındakine sahip oolmak istemez eğer ona gerçekten değer veriyorsa onunda gelecğeini düşünür ve buna saygı duyarak ilk onunla beraber olup olmayacağına bakar ona güvenip güvenemeyeceğine onu çok sevip sevemeyeceğine onnla ciddi düşünebilir mi düşünemez mi bakar hadi en fazla bu soruların cevabı olumluysa o zmn sahip olmk vs.. ister . Zaten ilk çıkmaya başladığı zaamanlar insan o kdr sevmez sevemezki sevgi paylaşımlarla artar anılarla anlarla çoğalır daha 2 ayda ne anınız oldu ne paylaşımınz olduda hemen seni sevdide yaşadınz her şeyi . garip doğrusu ben eşimle ilk çıkmaya başladığım iki ayda onu çok sevmiyordum sadece seviyordum ki o da öyle .
Yani kısacası daha ilişkiniz çok yeniyken hatalarla başlamışsınz '' bence '' öyle .
Konuya dönersek de evliliği ciddi başlarsn tmm hani kafanda başlarken ilişkiye kararlı başlarsın ya da baştan savma başlarsın aman nolursa olur gelişi güzel başlarsn ya da artk kararlıyım eğer karşmdaki bana göreyse özen gösterip yaşayacağım ilişkimi dersin . Tmm belki başta ciddi başlıycam demiştir kafada ama böyle diyerek başlasanda karşndakini daha tanımadan güvenmden evlilik kararı vermezsin ki . Aa ciddi başladım bu ilişkiye hadi evlenelim zaten olmaz .
O yüzden bence şuan ciddi ya da değil deese de evliliği düşüünüyorm ya da düşünmüyorm deese de sizin için önemli olmamalı anlamı yok .. Önemli olan size olan davranışları .
Beraber yaşamak evliliğe olan isteği % 80 90 azaltır benze geri kalan bi imza ooluyo ama diğer türlü zorluklar oluyo vs..vs..bişeyler oluyo yatağına yatıyosun bi hayalin oluyo onunla beraber .. Ama şmdi zaten beraber yaşıyosunz birbirnizi düşüncek zamanınız bile yok hep berabersnz hayaliniz bile en fazla ne kdr olacakki ..
Sevgililik dönemi hayall dönemi bence bi nevi sizde o kalmamış şimdiden

Dusuncelerinizi ifade ederken baskalarini karalamadan yazarsaniz daha iyi olur.

Sevdiği adamla birlikte olup evlenen kadinin alni kara mi? Kirmizi.kurdele takmiyor diye alni lekeli yüzü yerde mahsun mu???

Siz bu şekilde yaşayabilirsiniz ama baskalarinin yaşam secimi hakkinda o adam seni niye alsin ya da alnin ak değil yazamazsinz...Dünyada bu kadar şeref yoksunu insan varken sevdigiyle birlikte olan ve bunun arkasında duran kadinin alninin ak olup olmadigna siz karar veremezsiniz cunku.

Alin temizliği evlenmeden seks yapmamakla kazanilmaz insanlik vicdan ve şerefle kazanilir.

Ailesinin bilip bilmemesi de kendi ailevi sorunu bize laf düşmez

Son düzenleme:
Bugün geç kakltım foruma yeni giriyorum konuyu açtı kaçtıd ne demek herkes kendi düşüncesini paylaşıyor arkadşım ben niye kaos yaratayım GElelim benm konuya ben 22 arkadşım 27yasında ama askerliğini henuz yapmadı.KAtilmidir şöylemidir diyenler içinde kendisi çok iyi ve sahiplenici biri sürekli bi isteğim olup olmadığını sorar ilgilenr önüme koyar önmden kaldırır hatta..Biz konuyu konuştuk kendisininde tabiki ileride askerliğini yaptıktan sonra benmle bir aile olmak istediğini söyledi mevzu sadece yarın sağ çıkacağımız belli değil iki yıl sonrasının garantisini nasıl vereceğiydi.Herneyse biz kendimiz mevzuyu hallettk ilgilendiğindiğinz için hepinize ayrı ayrı teşşkkr ederm yorumlarınızıda dikkate alacağım

Şimdi Adam kızın kukusunu gördü diye mi bitmiş oldu tüm hayaller?

Ayrıca zaman kavramı farklıdır, bazısının 2 senede hissedemediğini bazısı 2 saatte bile hissedebilir. Çıkarsak mı şu at gözlüklerini artık.

sahip olmak? bu bile ilişkiye bakış açınızı gösteriyor. kadın sevişmez çünkü sahip olunur ve bu erkeğin insiyatifindedir.

sahip olmak? bu bile ilişkiye bakış açınızı gösteriyor. kadın sevişmez çünkü sahip olunur ve bu erkeğin insiyatifindedir.

Onu cinsellik ya da birliktelik diye yazmak istemediğim için bu şekilde belirttim yoksa sahip olmak diye düşündüğüm için değil .

Ne alakası var şimdi bilmem neresini görmekle ben onu kast etmemiştim .
Sevgiliyken beraber yaşamadığın için atıyorum mesela beraber uyumak istersin ya da nebilyim yannda olmak istersin özlediğin zamanlarda ama aynı evde yaşadığın zaman özleyecek zaman olmuyo zaten beraber de uyuyorsun bu yüzden aynı evde yaşadığın içinde hayaller pek kalmamş kısıtlanmş olur

buradaki pek çok kimsenin bilmediği bir şey yazayım. kırmızı kurdelenin bilinenin askine dinle, bekaretle namusla alakası yoktur. kırmızı kurdele takılması İslamiyeti kabul etmeden önceki Türk Geleneklerinin bir parçasıdır, ve kötü ruhların şerrinden korunmak, talih kısmet bereket için takılır, tıpkı nişan yüzüklerine ya da doğum yapan lohusanın başına kırmızı kurdele bağlanması gibi.
siz hiç gelinliğinin üzerine kırmızı kurdele bağlayan bir Arap Gelini gördünüz mü?
yani o kırmızı kurdele esasen beyaz çarşaftaki kırmızı lekeyi temsil eden sapıkça bir adet değildir.
yazınıza gelince şahane, şahane şahane

Son düzenleme:
hayır sadece o hayallerin yerini başka hayaller alıyor.
insan beyninin hayal kurma yetisi sınırsızdır efendim, zaman mekan dinlemez. sizin hayaliniz sarılıp beraber uyumakken, aynı evde yaşayan bir çiftin hayali, İtalya'da Büyük Kanala bakan bir evde sarılıp uyumaktır.
yeter ki birbirinize sarılıp uyumak isteyin, hayal kurmak parayla pulla değil.

Evlilik ümidiyle cinsellik yaşamayın, aynı evde de yaşamayın.
Böylelikle kendinizi küçük de düşürmemiş olursunuz.
Adam senden alacağını aldı neden evlensin ki diyenler olmuş. Demek ki kendi eşleri kendileriyle temizlik yapsın, yemek pişirsin, cinsel ihtiyaçlarını gidersin diye evlenmiş. Üzüldüm. Kadınların kendilerini kocalarının hizmetçisi olarak görmelerine daha da üzüldüm.

Şu yorumları okuyorum da Türkiyede evlilik ne kadar ayağa düşmüş. Sevgiyi, saygıyı, hayatta birbirine yoldaş olmayı herkes unutmuş. Herkes bir çıkar peşinde. Etrafta neden bu kadar mutsuz evlilik var belli oldu. Erkekler cinsellik, kadın da para ve güvenlik için evlenirse ortaya karısını bulduğu her fırsatta aldatan erkeklerle, para için her türlü ahlaksızlığı yapan kadınlar çıkar elbette. Burada bir altın bilezik için düğün arefesinde büyük aşk(!)ından vazgeçen kadınlar var ya, bir de baldızına bile yavşayan erkekler.... Bu anlayışın ürünü bunlar hep. Bir de çocuk yapar bu çiftimiz ''S.çtık bir de sıvayalım'' diyerekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…