- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
seninde dediğin gibi et parçası olarak gören erkekler. normal evliliklerde iş o aşamaya kadar geldiyse adamın niyeti ciddi demektir zaten. ki evlenmiş yuva kurmuş. şimdi bu olayda adamın niyeti ne sizce?"ooooooo evlenmeden yatarsan istediğini alır, neden evlesin ki"ciler de gelmiş bile.
tabii normalde evlilikler gerdek gecesinden sonra koca olan taraf "istediğini aldığı" için hanım olan tarafın kapıya konulmasıyla sona eriyor ya ondan bu kadar velvele. hayır bir de şöyle hayatında bir sürü erkek tanımış gibi erkekler hakkında atıp tutanlar yok mu
hem ne demek istediğini almak,bırakın şu bir kadını "et parçasından" ibaret gören erkeklerin ağzını? daha yeni bir kız onu "et parçası" olarak gören bir adam tarafından öldürüldü, eliniz de titremiyor yazarken, hayret!
sana gelinceSirine_fb 2 aylık ilişkide ne ciddi düşünmesi daha, bir dur bakalım ya, adam daha askerliğini yapmamış, bir şey yapmamış. destur be güzelim. bu kadar mı heveslisin evlenmeye? şu adamların bir tarafını bu kadar havaya kaldırmayın
Biz daha yeniyiz iki aylık.İki haftadır beraber yaşıyoruz mecburiyet yani ben iş için haber bekliyorum bir ay beraber kalıcağız yani.Geçen sabah ki konuşmamızdan bahsedeceğim.yatıyorduk evlilik muhabbeti geçti ben şakasına işin çook zor daha evlencende karına bakacaksında çocuklar olack bide çok zor sizin erkeklerin işi falan dedim.BU da demez mi ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten gelmişim bu yaşıma ne evlencem diye falan ben şok tabiçünkü ciddi başladık en baştan böyle deyince şaşırdım ne yani ciddi değilmyiz dedim ne alaka dedi illa evlenmek mi gerk falan dedi ben ses etmedim ama surat yaptım bütün gün buda anlamış akşam geldi şaka yaptım tabi ama ilerisinin garantsini kimse veremezki ddi askerliği falan var diye ama ben çok taktım bu konuya sizce evlenmyi düşünmyor mu benimle
hayır yanılıyorsunuz.seninde dediğin gibi et parçası olarak gören erkekler. normal evliliklerde iş o aşamaya kadar geldiyse adamın niyeti ciddi demektir zaten. ki evlenmiş yuva kurmuş. şimdi bu olayda adamın niyeti ne sizce?
Eşiniz size neden tekmeyi basmiyor peki? Alacagini almis nasilsa.Ben geri kafali dglim ama evlenmeden ayni evde yasayanlari anlamiyorum. Evliligin ne anlami kaliyorki bencede ben olsam sevgilinizin yerinde bende dusunmem alacagini almis sen ayrilsan ayrilamazsin.!! Daha yasiniz kucuk sanirim askere gitcek fln diyorsunuz.
Su erkeklere istediklerini vermeyin ya alacagini aliyor tekmeyi basiyor sonrada.olan kizlarimiza oluyor
neredeyse aynı şeyden bahsediyoruz aslında.hayır yanılıyorsunuz.
kadını et parçası olarak sadece erkekler görmez, erkeklerin "lugatını" kendi diline taşıyan kadın da kadını et parçası olarak görür.
evliliklerin/ilişkilerin normali, anormali olmaz. herkesin normali kendine.
bir kadının evlenene kadar cinsel ilişkiye girmeme hakkı olduğunu düşünüyorum bu arada, bu konuda bir yanlış anlama olmasın, kadının kendi bedeni kendi kararıdır.
nasıl ki evlilik öncesi cinsel ilişkiyi normal görüyorsam, aksini de görüyorum, biri medeni diğeri gayri medeni gibi bir düşüncem yok yani.
benim lafım, evlenene kadar beklemeyi uygun bulup da kendi doğrusunu diğerlerine dayatan gruba. bakire evlenmeyen/evlendiği adama bekaretini "hediye etmeyen"(!) kadın ahlaksızdır, zihniyetinden bahsediyorum.
yoksa benim doğrum bu herkesin hayatı kendini bağlar diyen birine ne diyebilirim ki ben ( bu kişiler zaten ilk yazıdaki ithamın dışındadırlar)
bu adamın niyetinin ne olduğunu bilmiyorum, açıkçası ilgilenmiyorum da. çünkü 2 ay sevişmek için değil ama evlilik düşünmek için erken bir süre bence.
aralarında çekim vardır, ilişki normal gidiyordur istiyorlarsa yaşları tutuyorsa sevişirler, bana ne de 2 ayda evlenmeye karar verip 3 ayda evlenip 4. ayda "ay kocam çok değişti" diye başlık açınca benim içim şişiyor vallaha.
Evet, kocası devletten onaylı olduğu için tekmeyi basmiyor galiba. Yoksa gerdek gecesi istediğini aldı, tekmeyi basması lazım bunların mantığına göre.Eşiniz size neden tekmeyi basmiyor peki? Alacagini almis nasilsa.
Devletten onaylı aldığı için ayrilinamiyor mu anlamadim? İnsanlar neden bosaniyor o zaman?
Siz bayagi yanlis anlamissiniz bu isleri.
kabulüm.neredeyse aynı şeyden bahsediyoruz aslında.
isteyen sevişir istemeyen sevişmez beni hiç ilgilendirmez. ama 2 ayda evlenip sonrasında burda "ay kocam" diye konu açanlar gibi 2 ayda sevişip sonra terkedilip "ay sevgilim, ay bekaretim, ay hayallerim..." konularıda gaaayet şişirici oluyor.
erkekler diyorum...daha doğrusu cinsiyet ayırmadan insanlar diyeyim.. niyetleri tam anlaşılamıyor. ve hayatta insan başına ne geleceğide hiç belli olmuyor. o yüzden önce tedbir sonra takdir demişler.
Aileniz birlikte yasadiginiz iiliskinizin durumunu biliyormu?Evet bende sizler gibi düşünüyordum ama ciddi bi ilişki istedği için bnmle başladğını söyledi ilişkimzde gayet güzel gidiyor bu kasımda askere gidecek yani yaklaşık bi senesi var bir senede askerlik etti iki sene yani demek istediği yarın ne olacağımız belli değil evlenmicez demedim sadece kimse garanti veremz ki dedi ama benm bayağı aklıma takıldı..