- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar mesaj okudum hep aynı şey sonuna gelemedim yani. Bence de 2 ayda çok fazla ilerlemişsiniz bunu doğru bulmuyorum ama sizin tercihiniz saygı duyuyorum. Benim takıldığım bir çok insanın istediğini almış niye sizinle evlensin ki demesi. Yahu bu nasıl çirkin bir yaklaşımdır. O zaman bunu söyleyenler bir erkeğin sadece " istediğini almak" için kendileriyle evlenmesini normal karşılayacaklardır. Ondan sonra da al sana mutsuz evlilikler, kocam artık benimle ilgilenmiyor, kocam başkalarıyla yazışıyor, yok kocam 18 yaş üstü sitelere giriyor mesajları. Sırf istediğini almak için sizinle evlenen kişi evlilik için de istediğini alınca sizden sıkılacaktır unutmayın.
Bu kadar mesaj okudum hep aynı şey sonuna gelemedim yani. Bence de 2 ayda çok fazla ilerlemişsiniz bunu doğru bulmuyorum ama sizin tercihiniz saygı duyuyorum. Benim takıldığım bir çok insanın istediğini almış niye sizinle evlensin ki demesi. Yahu bu nasıl çirkin bir yaklaşımdır. O zaman bunu söyleyenler bir erkeğin sadece " istediğini almak" için kendileriyle evlenmesini normal karşılayacaklardır. Ondan sonra da al sana mutsuz evlilikler, kocam artık benimle ilgilenmiyor, kocam başkalarıyla yazışıyor, yok kocam 18 yaş üstü sitelere giriyor mesajları. Sırf istediğini almak için sizinle evlenen kişi evlilik için de istediğini alınca sizden sıkılacaktır unutmayın.
Eşiniz size neden tekmeyi basmiyor peki? Alacagini almis nasilsa.
Devletten onaylı aldığı için ayrilinamiyor mu anlamadim? İnsanlar neden bosaniyor o zaman?
Siz bayagi yanlis anlamissiniz bu isleri.
Eşiniz size neden tekmeyi basmiyor peki? Alacagini almis nasilsa.
Devletten onaylı aldığı için ayrilinamiyor mu anlamadim? İnsanlar neden bosaniyor o zaman?
Siz bayagi yanlis anlamissiniz bu isleri.
Evlenmek isteyen adam hayatta bunları demez.ne yapar ne eder evlenir.belki zorla evlenir. Ama kendisinin istemesi mümkün değil adam açıkça demiş. Sence diye sormanın gereği bile kalmamış.Biz daha yeniyiz iki aylık.İki haftadır beraber yaşıyoruz mecburiyet yani ben iş için haber bekliyorum bir ay beraber kalıcağız yani.Geçen sabah ki konuşmamızdan bahsedeceğim.yatıyorduk evlilik muhabbeti geçti ben şakasına işin çook zor daha evlencende karına bakacaksında çocuklar olack bide çok zor sizin erkeklerin işi falan dedim.BU da demez mi ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten gelmişim bu yaşıma ne evlencem diye falan ben şok tabi çünkü ciddi başladık en baştan böyle deyince şaşırdım ne yani ciddi değilmyiz dedim ne alaka dedi illa evlenmek mi gerk falan dedi ben ses etmedim ama surat yaptım bütün gün buda anlamış akşam geldi şaka yaptım tabi ama ilerisinin garantsini kimse veremezki ddi askerliği falan var diye ama ben çok taktım bu konuya sizce evlenmyi düşünmyor mu benimle
Senin ne isin var kız burda cadiiiiBen bile iki yila yaklasmis erkek arkadasimla yasamiyorum sadece arada bir kaliyorum
Gidip kalmak ayri yaşamak ayri
Sen 2aylikkken nasil guveniyorsun ne kadar tanidin ki bu adami
Ben asla karsi degilim isteyen istedigini yasasin fakat 2ay cok az bir sure birini tanimak icin
ZeynebimmSenin ne isin var kız burda cadiiii
Bence sen yanlış anlamissin şöyle olabilir mi düşün bakalım,hic kimse cinsellik için evlenemez ama erkek kendini heyecanlandiran insanla evlenmek ister .evlenmeden önce yasarsan adam niye evlenmek istesin istiyorsa zaten burda benle kalıyorum drmicek mi EE bi müddet sonra hissettiği şeyin sevgi değil de hoslantidan ibaret olduğunu anlayınca da ayrılık kaçınılmaz olucak.ki bence bu adam daki de sevgi değil öyle olsa.beraber evini paylaştığı insana asla sırtını dönmez.ne olursa olsun evlenicem insan sensin derdiBu kadar mesaj okudum hep aynı şey sonuna gelemedim yani. Bence de 2 ayda çok fazla ilerlemişsiniz bunu doğru bulmuyorum ama sizin tercihiniz saygı duyuyorum. Benim takıldığım bir çok insanın istediğini almış niye sizinle evlensin ki demesi. Yahu bu nasıl çirkin bir yaklaşımdır. O zaman bunu söyleyenler bir erkeğin sadece " istediğini almak" için kendileriyle evlenmesini normal karşılayacaklardır. Ondan sonra da al sana mutsuz evlilikler, kocam artık benimle ilgilenmiyor, kocam başkalarıyla yazışıyor, yok kocam 18 yaş üstü sitelere giriyor mesajları. Sırf istediğini almak için sizinle evlenen kişi evlilik için de istediğini alınca sizden sıkılacaktır unutmayın.
ya yapmayın Allah aşkına.Bence sen yanlış anlamissin şöyle olabilir mi düşün bakalım,hic kimse cinsellik için evlenemez ama erkek kendini heyecanlandiran insanla evlenmek ister .evlenmeden önce yasarsan adam niye evlenmek istesin istiyorsa zaten burda benle kalıyorum drmicek mi EE bi müddet sonra hissettiği şeyin sevgi değil de hoslantidan ibaret olduğunu anlayınca da ayrılık kaçınılmaz olucak.ki bence bu adam daki de sevgi değil öyle olsa.beraber evini paylaştığı insana asla sırtını dönmez.ne olursa olsun evlenicem insan sensin derdi
Burda ki fark ne biliyon musun kültür ve yaşayış farkı. Doğru ABD de öyle ama biz Türkîye de yaşıyoruz canım..ya yapmayın Allah aşkına.
sizin dediğiniz mantık geçerli olsaydı ABD, Avrupa özellikle Slav ülkeleri gibi evlilik öncesi cinselliğin olağan olduğu ülkelerde kimse evlenmezdi.
sizin dediğinizin aksine erkekler 4-5 yıl birlikte yaşadığı kadınla ortada bir hamilelik olmamasına rağmen evleniyorlar ki bir kaç tanesi bizzat benim arkadaşım.
siz evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyi ya da aynı evde yaşamayı düşünmüyor, doğru bulmuyor olabilirsiniz.
yapmayın efendim, sizi kimse aksine zorlamıyor.
ama kendi çemberinizde etrafınıza bakınıp doğrusu budur demeyin, çünkü değil.
kaldı ki ben sizin fikrinizin tam aksine kadın ve erkeğin evlenmeden birkaç yıl aynı evde yaşaması gerektiğini düşünüyorum. aynı evde yaşamak kişilerin birbirlerinin alışkanlıklarını öğrenmesini ve yapılacak evliliğe uyum sağlanıp sağlanamayacağını, aynı evin içinde cicim ayları geçince birbirlerine tahammül edip edemeyeceklerini anlamalarını sağlar.
İşte buna katılıyorum. Evlenmeden önce insanlar bence birbirini tanımak adına beraber kalmalılar. Böyle evlilikler zannımca daha sağlam oluyor, fakat burda sorun 2 ay kadar kısa bir sürede kalması çünkü adamı kendide tanımıyor daha henüz. 2 ay çok kısa bir süre , birinin evine yerleşmek için. Ama yazınızı alkışlıyorumya yapmayın Allah aşkına.
sizin dediğiniz mantık geçerli olsaydı ABD, Avrupa özellikle Slav ülkeleri gibi evlilik öncesi cinselliğin olağan olduğu ülkelerde kimse evlenmezdi.
sizin dediğinizin aksine erkekler 4-5 yıl birlikte yaşadığı kadınla ortada bir hamilelik olmamasına rağmen evleniyorlar ki bir kaç tanesi bizzat benim arkadaşım.
siz evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyi ya da aynı evde yaşamayı düşünmüyor, doğru bulmuyor olabilirsiniz.
yapmayın efendim, sizi kimse aksine zorlamıyor.
ama kendi çemberinizde etrafınıza bakınıp doğrusu budur demeyin, çünkü değil.
kaldı ki ben sizin fikrinizin tam aksine kadın ve erkeğin evlenmeden birkaç yıl aynı evde yaşaması gerektiğini düşünüyorum. aynı evde yaşamak kişilerin birbirlerinin alışkanlıklarını öğrenmesini ve yapılacak evliliğe uyum sağlanıp sağlanamayacağını, aynı evin içinde cicim ayları geçince birbirlerine tahammül edip edemeyeceklerini anlamalarını sağlar.
ben de Türkiye'de yaşıyorum canım? ve verdiğim örnekler de Türkiye'den. yani Türkiye bile sizin çevrenizden ibaret değil. inanması güç biliyorum ama Türkiye'de de dediğim gibi düşünen, birlikte olmak için onunla evlenmesini şart koşma derdinde olmayan, böyle bir davranışı, ulvi, kutsi, ille de namuslu görmeyen kadınlarla evlenen erkekler de var.Burda ki fark ne biliyon musun kültür ve yaşayış farkı. Doğru ABD de öyle ama biz Türkîye de yaşıyoruz canım..
eğer bana soruyorsanız, 2 aydır birlikte olduğun biriyle aynı evde yaşar mısın diyeBurda sıkıntı birlikte yaşaması değil , sıkıntı 2 ayd
İşte buna katılıyorum. Evlenmeden önce insanlar bence birbirini tanımak adına beraber kalmalılar. Böyle evlilikler zannımca daha sağlam oluyor, fakat burda sorun 2 ay kadar kısa bir sürede kalması çünkü adamı kendide tanımıyor daha henüz. 2 ay çok kısa bir süre , birinin evine yerleşmek için. Ama yazınızı alkışlıyorum
Bence sen yanlış anlamissin şöyle olabilir mi düşün bakalım,hic kimse cinsellik için evlenemez ama erkek kendini heyecanlandiran insanla evlenmek ister .evlenmeden önce yasarsan adam niye evlenmek istesin istiyorsa zaten burda benle kalıyorum drmicek mi EE bi müddet sonra hissettiği şeyin sevgi değil de hoslantidan ibaret olduğunu anlayınca da ayrılık kaçınılmaz olucak.ki bence bu adam daki de sevgi değil öyle olsa.beraber evini paylaştığı insana asla sırtını dönmez.ne olursa olsun evlenicem insan sensin derdi