Evlenmeyi düşünmüyor mu:(

Bu kadar mesaj okudum hep aynı şey sonuna gelemedim yani. Bence de 2 ayda çok fazla ilerlemişsiniz bunu doğru bulmuyorum ama sizin tercihiniz saygı duyuyorum. Benim takıldığım bir çok insanın istediğini almış niye sizinle evlensin ki demesi. Yahu bu nasıl çirkin bir yaklaşımdır. O zaman bunu söyleyenler bir erkeğin sadece " istediğini almak" için kendileriyle evlenmesini normal karşılayacaklardır. Ondan sonra da al sana mutsuz evlilikler, kocam artık benimle ilgilenmiyor, kocam başkalarıyla yazışıyor, yok kocam 18 yaş üstü sitelere giriyor mesajları. Sırf istediğini almak için sizinle evlenen kişi evlilik için de istediğini alınca sizden sıkılacaktır unutmayın.

Bu kadar mesaj okudum hep aynı şey sonuna gelemedim yani. Bence de 2 ayda çok fazla ilerlemişsiniz bunu doğru bulmuyorum ama sizin tercihiniz saygı duyuyorum. Benim takıldığım bir çok insanın istediğini almış niye sizinle evlensin ki demesi. Yahu bu nasıl çirkin bir yaklaşımdır. O zaman bunu söyleyenler bir erkeğin sadece " istediğini almak" için kendileriyle evlenmesini normal karşılayacaklardır. Ondan sonra da al sana mutsuz evlilikler, kocam artık benimle ilgilenmiyor, kocam başkalarıyla yazışıyor, yok kocam 18 yaş üstü sitelere giriyor mesajları. Sırf istediğini almak için sizinle evlenen kişi evlilik için de istediğini alınca sizden sıkılacaktır unutmayın.

tamamen katılıyorum her kelimesine.

%100 katliyorum, evlilik cinsellikten, g.t memeden mi ibaret, erkekler bu kadar mi ac, bu kadar mi abaza ki?

Kendinize gelin kardeslerim, evlilik hayati paylasmaktir, evliligin amaci cinsellik degil birlikte yasayip yaslanmaktir.

Konu sahibesi, adam bu yasima gelmisim....... gibi bir cumle kurmus, merak ettim, yaslariniz nedir?

Eşiniz size neden tekmeyi basmiyor peki? Alacagini almis nasilsa.

Devletten onaylı aldığı için ayrilinamiyor mu anlamadim? İnsanlar neden bosaniyor o zaman?

Siz bayagi yanlis anlamissiniz bu isleri.

Evliykende olabilir bosanabilirsin. Ama evlenmeden boyle ozel seyleri yasiyorsan bi anlami heyecani kalmiyor bu bnm fikrim. Herkesin kendi dusuncesi. Ilk gece heyecanini yasamalisin dugunde kirmizi kurdeleni anlinin akiyla tasimalisin bu bnm dusuncem

tesekkurler

Eşiniz size neden tekmeyi basmiyor peki? Alacagini almis nasilsa.

Devletten onaylı aldığı için ayrilinamiyor mu anlamadim? İnsanlar neden bosaniyor o zaman?

Siz bayagi yanlis anlamissiniz bu isleri.

Vee suda var bu konuyu acan kizin ailesi biliyormu acaba duysa hosuna gidermi acaba bide anne babayi dusunmek lazim

Ben bile iki yila yaklasmis erkek arkadasimla yasamiyorum sadece arada bir kaliyorum
Gidip kalmak ayri yaşamak ayri

Sen 2aylikkken nasil guveniyorsun ne kadar tanidin ki bu adami
Ben asla karsi degilim isteyen istedigini yasasin fakat 2ay cok az bir sure birini tanimak icin

Biz daha yeniyiz iki aylık.İki haftadır beraber yaşıyoruz mecburiyet yani ben iş için haber bekliyorum bir ay beraber kalıcağız yani.Geçen sabah ki konuşmamızdan bahsedeceğim.yatıyorduk evlilik muhabbeti geçti ben şakasına işin çook zor daha evlencende karına bakacaksında çocuklar olack bide çok zor sizin erkeklerin işi falan dedim.BU da demez mi ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten gelmişim bu yaşıma ne evlencem diye falan ben şok tabi :KK57:çünkü ciddi başladık en baştan böyle deyince şaşırdım ne yani ciddi değilmyiz dedim ne alaka dedi illa evlenmek mi gerk falan dedi :KK61:ben ses etmedim ama surat yaptım bütün gün buda anlamış akşam geldi şaka yaptım tabi ama ilerisinin garantsini kimse veremezki ddi askerliği falan var diye ama ben çok taktım bu konuya sizce evlenmyi düşünmyor mu benimle:mad:
Evlenmek isteyen adam hayatta bunları demez.ne yapar ne eder evlenir.belki zorla evlenir. Ama kendisinin istemesi mümkün değil adam açıkça demiş. Sence diye sormanın gereği bile kalmamış.

Son düzenleme:
Ben bile iki yila yaklasmis erkek arkadasimla yasamiyorum sadece arada bir kaliyorum
Gidip kalmak ayri yaşamak ayri

Sen 2aylikkken nasil guveniyorsun ne kadar tanidin ki bu adami
Ben asla karsi degilim isteyen istedigini yasasin fakat 2ay cok az bir sure birini tanimak icin
Senin ne isin var kız burda cadiiii :KK66:

Bence sen yanlış anlamissin şöyle olabilir mi düşün bakalım,hic kimse cinsellik için evlenemez ama erkek kendini heyecanlandiran insanla evlenmek ister .evlenmeden önce yasarsan adam niye evlenmek istesin istiyorsa zaten burda benle kalıyorum drmicek mi EE bi müddet sonra hissettiği şeyin sevgi değil de hoslantidan ibaret olduğunu anlayınca da ayrılık kaçınılmaz olucak.ki bence bu adam daki de sevgi değil öyle olsa.beraber evini paylaştığı insana asla sırtını dönmez.ne olursa olsun evlenicem insan sensin derdi

Bence sen yanlış anlamissin şöyle olabilir mi düşün bakalım,hic kimse cinsellik için evlenemez ama erkek kendini heyecanlandiran insanla evlenmek ister .evlenmeden önce yasarsan adam niye evlenmek istesin istiyorsa zaten burda benle kalıyorum drmicek mi EE bi müddet sonra hissettiği şeyin sevgi değil de hoslantidan ibaret olduğunu anlayınca da ayrılık kaçınılmaz olucak.ki bence bu adam daki de sevgi değil öyle olsa.beraber evini paylaştığı insana asla sırtını dönmez.ne olursa olsun evlenicem insan sensin derdi
ya yapmayın Allah aşkına.
sizin dediğiniz mantık geçerli olsaydı ABD, Avrupa özellikle Slav ülkeleri gibi evlilik öncesi cinselliğin olağan olduğu ülkelerde kimse evlenmezdi.
sizin dediğinizin aksine erkekler 4-5 yıl birlikte yaşadığı kadınla ortada bir hamilelik olmamasına rağmen evleniyorlar ki bir kaç tanesi bizzat benim arkadaşım.
siz evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyi ya da aynı evde yaşamayı düşünmüyor, doğru bulmuyor olabilirsiniz.
yapmayın efendim, sizi kimse aksine zorlamıyor.
ama kendi çemberinizde etrafınıza bakınıp doğrusu budur demeyin, çünkü değil.
kaldı ki ben sizin fikrinizin tam aksine kadın ve erkeğin evlenmeden birkaç yıl aynı evde yaşaması gerektiğini düşünüyorum. aynı evde yaşamak kişilerin birbirlerinin alışkanlıklarını öğrenmesini ve yapılacak evliliğe uyum sağlanıp sağlanamayacağını, aynı evin içinde cicim ayları geçince birbirlerine tahammül edip edemeyeceklerini anlamalarını sağlar.

sizin dediğiniz mantık geçerli olsaydı ABD, Avrupa özellikle Slav ülkeleri gibi evlilik öncesi cinselliğin olağan olduğu ülkelerde kimse evlenmezdi.
sizin dediğinizin aksine erkekler 4-5 yıl birlikte yaşadığı kadınla ortada bir hamilelik olmamasına rağmen evleniyorlar ki bir kaç tanesi bizzat benim arkadaşım.
siz evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyi ya da aynı evde yaşamayı düşünmüyor, doğru bulmuyor olabilirsiniz.
kaldı ki ben sizin fikrinizin tam aksine kadın ve erkeğin evlenmeden birkaç yıl aynı evde yaşaması gerektiğini düşünüyorum. aynı evde yaşamak kişilerin birbirlerinin alışkanlıklarını öğrenmesini ve yapılacak evliliğe uyum sağlanıp sağlanamayacağını, aynı evin içinde cicim ayları geçince birbirlerine tahammül edip edemeyeceklerini anlamalarını sağlar.
Burda ki fark ne biliyon musun kültür ve yaşayış farkı. Doğru ABD de öyle ama biz Türkîye de yaşıyoruz canım..

Burda sıkıntı birlikte yaşaması değil , sıkıntı 2 ayd
İşte buna katılıyorum. Evlenmeden önce insanlar bence birbirini tanımak adına beraber kalmalılar. Böyle evlilikler zannımca daha sağlam oluyor, fakat burda sorun 2 ay kadar kısa bir sürede kalması çünkü adamı kendide tanımıyor daha henüz. 2 ay çok kısa bir süre , birinin evine yerleşmek için. Ama yazınızı alkışlıyorum:KK9:

Burda ki fark ne biliyon musun kültür ve yaşayış farkı. Doğru ABD de öyle ama biz Türkîye de yaşıyoruz canım..
ben de Türkiye'de yaşıyorum canım? ve verdiğim örnekler de Türkiye'den. yani Türkiye bile sizin çevrenizden ibaret değil. inanması güç biliyorum ama Türkiye'de de dediğim gibi düşünen, birlikte olmak için onunla evlenmesini şart koşma derdinde olmayan, böyle bir davranışı, ulvi, kutsi, ille de namuslu görmeyen kadınlarla evlenen erkekler de var.
tüm Türkiye sizin kocanızdan/sevgilinizden/eski sevgilinizden ibaret değil yani.

Son düzenleme:
Evlilik hayatı paylaşmak değil midir ? Ağladığında omuz olmak , aç kaldığında ekmeğini paylaşmak. Mutluluğu sevdiğinin gözlerinde bulmak. Sadece cinsellikten ibaret olmadığını düşünüyorum. Sizin için de söyleyebileceğim şey şu ki tanımadan , emin olmadan, evlenmiş olmak için evlenmeyin.

Burda sıkıntı birlikte yaşaması değil , sıkıntı 2 ayd

İşte buna katılıyorum. Evlenmeden önce insanlar bence birbirini tanımak adına beraber kalmalılar. Böyle evlilikler zannımca daha sağlam oluyor, fakat burda sorun 2 ay kadar kısa bir sürede kalması çünkü adamı kendide tanımıyor daha henüz. 2 ay çok kısa bir süre , birinin evine yerleşmek için. Ama yazınızı alkışlıyorum:KK9:
eğer bana soruyorsanız, 2 aydır birlikte olduğun biriyle aynı evde yaşar mısın diye
hayır, çünkü ben evlilik ve aynı evde yaşama arasında fark göz etmiyorum.
nasıl ki 2 ay tanıdığım biriyle evlenmezsem, aynı evde de yaşamam, şahsen özel alanına çok düşkün biri olarak bu kadar az tanıdığım insanı bu kadar içeri almayı doğru bulmam.
ama konu sahibinin erkek arkadaşıyla olan durumunu bilemediğim, koşulları bilemediğim için 2 ay konusuna yorum yapmamayı tercih etmiştim.
alkışınız için teşekkür ederim.

o kadar mantıksız şeyler yazıyorsunuz ki.
e sevişince sevgi değil hoşlantı olduğunu anlıyacaksa evlenmeden anlaması daha iyi değil mi? ya evlenince aa ben bunla sadece sevişmek istiyomuşum gördün mü dese napiciiz. ya bi adamın benle evlenmeye motivasyonu onu heyecanlandırmam olabilir mi? ergen mi bu adam?e bizim böyle cinsel açlık içinde ,duygularını seks yapmayla tanımlayan bi manyakla işimiz ne?

Sizin aynı evde yaşamanıza laf demek bize düşmez zaten. Bence tek sıkıntı yeterince tanıyor musunuz? Güvenebildiniz mi ? Çok ürkek bakıyorum bir kadın olarak çevreme. Şans eseri yaşıyoruz...

OTE="marilyn monroe, post: 39444253, member: 658148"]ben de Türkiye'de yaşıyorum canım? ve verdiğim örnekler de Türkiye'den. yani Türkiye bile sizin çevrenizden ibaret değil. inanması güç biliyorum ama Türkiye'de de dediğim gibi düşünen, birlikte olmak için onunla evlenmesini şart koşma derdinde olmayan, böyle bir davranışı, ulvi, kutsi, ille de namuslu görmeyen kadınlarla evlenen erkekler de var.
tüm Türkiye sizin kocanızdan/sevgilinizden/eski sevgilinizden ibaret değil yani.
[/QUOTE]
Aas

X