- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Nolduuben şok ben iptal ben koptu ben nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolduuben şok ben iptal ben koptu ben nasıl
Barışmışlar mı soracaktım da çekindim ben de.ben şok ben iptal ben koptu ben nasıl
Nolduu
Barışmışlar mı soracaktım da çekindim ben de.
Yok kizaynen barıştınız mı kuzum
Bak canım onlarında anlamı varmış
Kırmızı kuşak, geleneklerine sahip çıkmaktır. Kırmızı kuşak takan gelin, ataları gibi bir ev kadını olacağına söz vermiş demektir.
Siyah kuşağın anlamı, daha önce evlilik geçirmiş olmak anlamına gelir.
Mor kuşak, resmiyeti simgeler, bu yüzden saraylarda olan düğünlerde bu kuşak tercih edilir.
Gri kuşak, özgüveni simgeler. Kendi kararı ile evlendiğini ve kendine güvendiğini göstermek isteyen gelinlerin tercih ettiği bir renktir.
Pembe kuşak, romantizmi simgeler, aşkla bağlı olduğu kişiye sadakatini göstermek için seçilen bir renktir.
Aynen canım kimsenin anlıycağını zannetmiyorum ama sen kullan yine de benim favorim pembeteşekkürler, bunları bildiğim iyi oldu
tabi benim vermek istediğim mesajı kim alacak orası muamma ama yine de bir mesaj verici renk kullanayım ben
şimdi gelinlerde renkli kuşak modası çıktı
o renklerin de bir meali var mı acaba ?
bu koyu kırmızı, kesin bakire,
bunun ki pembeye çalıyor bir kere öptürdü
bunun ki turuncu, sürtündü,
bunun ki sarı, eyvahlar olsun !
var mı bir anlamı?
kısmetse 6 ay sonra düğünüm olacak, somon rengi hoşuma gidiyor kuşak için..
acaba arkamdan ne derler :) bileyim kiii sakata gelmeyeyim
buradaki pek çok kimsenin bilmediği bir şey yazayım. kırmızı kurdelenin bilinenin askine dinle, bekaretle namusla alakası yoktur. kırmızı kurdele takılması İslamiyeti kabul etmeden önceki Türk Geleneklerinin bir parçasıdır, ve kötü ruhların şerrinden korunmak, talih kısmet bereket için takılır, tıpkı nişan yüzüklerine ya da doğum yapan lohusanın başına kırmızı kurdele bağlanması gibi.
siz hiç gelinliğinin üzerine kırmızı kurdele bağlayan bir Arap Gelini gördünüz mü?e
Arkadaşlar ben konuyu cinsellğe vurmayın dedikçe üste üste çıkaranlar var kırıcı oluyor diyorum hala özellkle o kısmı vurgulayanlar var ben derdimi anlattım tavsiyede bulunan arkdşlarıma teşekkrlerimide ilettm konuyu erkek arkdşmla hallettk konuştuk yanlış anlamışım da dedim neden hala yazdığığımı cımbızlayarak kırıcı olmya devam ediyosunuz anlamıyorum yardımcı olmaya çalışan kızlar çok sağolun beni rahatlatanınız oldu gerçkten dertler paylştıkça azalrmış sağolun grçekten konuyu da halltk kırıcı yorumda bulunan arkdşlarda ltfen üstelemzsenz sevinrm konuyu kapattık çnkü arkadaşımla yorumda bulndğunuz ilgli oldğunuz içinde yeniden teşkrler
2 ay çok erken ama yine de bir düşün bunu bak..Arkadaşlar ben konuyu cinsellğe vurmayın dedikçe üste üste çıkaranlar var kırıcı oluyor diyorum hala özellkle o kısmı vurgulayanlar var ben derdimi anlattım tavsiyede bulunan arkdşlarıma teşekkrlerimide ilettm konuyu erkek arkdşmla hallettk konuştuk yanlış anlamışım da dedim neden hala yazdığığımı cımbızlayarak kırıcı olmya devam ediyosunuz anlamıyorum yardımcı olmaya çalışan kızlar çok sağolun beni rahatlatanınız oldu gerçkten dertler paylştıkça azalrmış sağolun grçekten konuyu da halltk kırıcı yorumda bulunan arkdşlarda ltfen üstelemzsenz sevinrm konuyu kapattık çnkü arkadaşımla yorumda bulndğunuz ilgli oldğunuz içinde yeniden teşkrler
Armut deyip gecmeyinn onun ilk hecesi cogu kimsede yoktur demis üstad...n fazil
Kimseye armut demedim cumleyi dogru okuyun..
Diknot: teker teker gelin
Necip Fazılda herkese kızarak cevap veriyo =D=D yeri gelmişken söylemek istedimaa kelime oyunlu cin fikirli ayar. çok tatlı hemi de necip.