hayır yanılıyorsunuz.
kadını et parçası olarak sadece erkekler görmez, erkeklerin "lugatını" kendi diline taşıyan kadın da kadını et parçası olarak görür.
evliliklerin/ilişkilerin normali, anormali olmaz. herkesin normali kendine.
bir kadının evlenene kadar cinsel ilişkiye girmeme hakkı olduğunu düşünüyorum bu arada, bu konuda bir yanlış anlama olmasın, kadının kendi bedeni kendi kararıdır.
nasıl ki evlilik öncesi cinsel ilişkiyi normal görüyorsam, aksini de görüyorum, biri medeni diğeri gayri medeni gibi bir düşüncem yok yani.
benim lafım, evlenene kadar beklemeyi uygun bulup da kendi doğrusunu diğerlerine dayatan gruba. bakire evlenmeyen/evlendiği adama bekaretini "hediye etmeyen"(!) kadın ahlaksızdır, zihniyetinden bahsediyorum.
yoksa benim doğrum bu herkesin hayatı kendini bağlar diyen birine ne diyebilirim ki ben ( bu kişiler zaten ilk yazıdaki ithamın dışındadırlar)
bu adamın niyetinin ne olduğunu bilmiyorum, açıkçası ilgilenmiyorum da. çünkü 2 ay sevişmek için değil ama evlilik düşünmek için erken bir süre bence.
aralarında çekim vardır, ilişki normal gidiyordur istiyorlarsa yaşları tutuyorsa sevişirler, bana ne de 2 ayda evlenmeye karar verip 3 ayda evlenip 4. ayda "ay kocam çok değişti" diye başlık açınca benim içim şişiyor vallaha.