- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
çok iyibenim onerim de hali hazirda evli veya partneri olanlara gelsin,
erkek cocuk dogurmayin
zira sirf erkek anasi babasi oldugunuz icin hakaretlerre maruz kalabilirsiniz.
o zaman;
let the linc begin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyibenim onerim de hali hazirda evli veya partneri olanlara gelsin,
erkek cocuk dogurmayin
zira sirf erkek anasi babasi oldugunuz icin hakaretlerre maruz kalabilirsiniz.
o zaman;
let the linc begin
valla biz aynı sokakta yanyana binalarda oturuyoruz hiç karışmazlar ama bazen ben bile sinir oluyorum.yoo diğer azınlıkta değilim aslında
Ablacim bunun ayni mahallede sokakta oturmakla alakasi yok. Onlara mecbur olmakla var. Senin esin baba yaninda calisiyor ona mecbur. En iyisi mi ozgur olmak.
Keşke bu konuyu bir on yıl önce okusaydim dedim ama ilk yazdığınız anne ve kardeşine nasıl davraniyorsa size de öyle davranır var ya hiç de öyle değil sırf dün bu konu yüzünden kavga ettik annesine kardesine hiç cikistigini kudretini sesini yükselttiğini gormedim eşim çok küfür eder nisanliyken hiç duymadım evlendik kufretmeye başladı kv kp abileri ve gorumcem hepsi aşırı küfürbaz maalesef nisaliyken çok bir araya gelmedigimiz için evlendikten sonra ayrıntılı huylarini gördüm ikinci cocuguma hamileyim ve evliligimde çok mutsuz olduğum dönemler oluyor bilmiyorum ve hala öğrenemedim ne yapmam gerekiyorBen bu konuyuacmakistiyordım. Çok isabeto olmuş.
bir kac tavsiye de benden.
annesine kızkardeşine davranışına bakın. Onların hastalıgınacsevkatle yaklasıyorsa sizin de canım cicim aylarınız bittiğinde hasta vb iseniz ya, da bie meseleye öylevyaklasacak.
annesini kızkardeşini degersiz görüyorsa onlatı azarlıyorsa küfrediyorsa size de bir gün edecek.
onları arayıp hal hatır soruyorsa sizi de evlenince ilgisiz birakmayacak.
sakın sakın canım cicim aylarında size yapılanlarla degerlendirmeyin. Onlar gecici.
_ailesi ile de evleniyorsunuz. Ne kadar okumuş görmüş gecirmis tahsilli vb ise de ozune donuyor.
_trafikte arac kullanmasina bakin. aceleci mi saygilu mi kufurbaz mi hemen kavgaya haxir mi hemen gozu donuyor mu? kavgalarinizda durumun o noktaya gelme ihtimali yuksek.
Haklı kadınBen 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
Ben 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
Ben 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
fazla gec evlenmekte iyi birşey değil... sonuca gec anne oluyorsun 50 yaşında ergen cocuklarla uğraşmakta kolay değil. En güzel ne cok erken nede cok gec tabiki herşey kısmet.Ve erken evlenmeyin 32 yaşında evlendim ne anneme ne kvdeme yakınım zaten esimde biliyordu aynı mahallede bile oturmam dedim tabi bunu küçük yaşlarda farkedemiyorsun veya sözün geçmiyor demem o ki erkenden evlenmeyin