- 16 Eylül 2017
- 305
- 222
- 18
- 31
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Zaten ikimizde ailemizden farklı şehirde yaşamak istiyoruz . Ama annesi sürekli bizim olduğumuz ilde yaşa diyor özel sektörde zaten. Bir süre sonra sevgilim boyun eğer mı biliyorum çünkü ilk başta istemiyorum sevmiyorum ben bu şehri diyordu. Annesinden bıkmış olacak ki geçide de olsa o şehirde yaşayalım demeye başladı sonra temelli olur gibi geliyor.Anladığım kadarıyla erkek arkadasın iyi ama ailesi bize karışacak diyorsun peki aileden bağımsız baska bir sehırde dizen kurma imkanınız yok mu ?
Ailesine her konuda çok hak vermesi ve ilişkisine karıştırması ilerde çok sorun yaratır
Evlilikte cinsellikte su içmek kadar Önemlidir. Ama doktora gidilebilir bunun için
Tavsiyem sende bir ailenle tanıştır ve onların fikrini al
Sadece annenle ya da varsa kardeşinle tanıştırsan onların fikirleri sana Yön verebilirZaten ikimizde ailemizden farklı şehirde yaşamak istiyoruz . Ama annesi sürekli bizim olduğumuz ilde yaşa diyor özel sektörde zaten. Bir süre sonra sevgilim boyun eğer mı biliyorum çünkü ilk başta istemiyorum sevmiyorum ben bu şehri diyordu. Annesinden bıkmış olacak ki geçide de olsa o şehirde yaşayalım demeye başladı sonra temelli olur gibi geliyor.
Zaten abi ve ablası uzak şehirlerde yaşıyor ama karışmalarına çokta engel bir durum değil yani.
Ailemle tanıştırmak çok isterim ama içime tam sinmesini beklersem geç mi olur ki bu şartlar da tanışma uygun olur mu
Yok yaşım 24 derken zaten bizim evlenmemiz 27-28 i bulacak şuan erken de dört sene sonra aynı şeyi düşünürmüyüm bilmiyorum. Teşekkür ederim yorumun içinSadece annenle ya da varsa kardeşinle tanıştırsan onların fikirleri sana Yön verebilir
Annesi ne olursa olsun yönetmeyi seven biri kendisi de dinlemeyi seven biriyse işin gerçekten zor ama yasım geçiyor 24 demişsin ne olursa olsun bula bula bunu buldum Evliliği yapma
Annesi birşey buyurunca bizim planlar suya düşer konu her ne olursan olsun. Ama onun dışında kimseyi benden önce tutmaz. Ama annesi elden daha önemli hayatımızda hep olacak sonuçta.Hayır kesinlikle evlilik kaderim bu diye her şeye razı gelmek değil. Seçimi siz yapıyorsunuz sonuçta. Evlenmeden gördüğünüz, sizi endişelendiren şeyler var. Bile bile devam ederseniz kaderim bu diyemezsiniz. 24 yaş, bundan sonra istediğim gibi birini bulamam denilecek bir yaş değil. Annesiyle olan tartışmanın sebebi neydi? Durup dururken mi annesini kattı tartışmaya?
Cinsellik önemli bence. Tedavi olup o sorunu aşmassa mutsuz olursunuz.
Biraz daha tanımaya çalış ve ailenin de fikrini al derim benYok yaşım 24 derken zaten bizim evlenmemiz 27-28 i bulacak şuan erken de dört sene sonra aynı şeyi düşünürmüyüm bilmiyorum. Teşekkür ederim yorumun için
Bir kere denedik bitirmeyi ilerde mutsuz oluruz diye olmadı severken mantık ayrılığı yapmak çok zor çok acı veriyor. Kısa süre sonra birbirimize sarılı bulduk kendimizi hüngür hüngür ağladık ayrılırken. Çıkmaz bir durum ya çok zor karar vermekEvet herkesin kusuru var kimse mükemmel değil ama bu bahsettiğiniz iki mesele kk nın ana konuları.bunlari şimdi görebilmeniz çok iyi pek çok kadın bunları bilmeden evleniyor iki senemi verdim falan diye düşünmeyin belki iki sene evli kalsanız bu adamla omur boyu acı cekersiniz bence iş ciddiye binmeden bitirin abisinin ablasının yaşadıkları fragman kesin sizde de olur onlar hayır diyemiyosa sizin eşiniz de diyemez
Birkaç ufak problem olmuştu aramızda sevgilimle annesine birşey demeden gereksiz yere bi savunmaya o benim annem sen sonradan geldin mesajları verdi.
Iste bu cok sikintili bir durum. Bu sekilde konusmasina izin vermemelisin. Elbette anne önemli ancak anne ve sevgili/esin yeri cok farkli olmali. Onun annesi degilsin diye degersiz olmuyorsun.
Sanirim daha cok ciddi sorun yasamadin diye (ki aslinda bence bu üstteki yazilan olay bile basli basina cok ciddi) ayrilamiyorsun. Ancak nisanlandiktan sonra ayrilirsin gibime geliyor. Yani annesi felan sadece biraz dominant olsa neyse diyecegim, üstüne sevgilinde ana kuzusu. Ergenler bile özgürlük ararken, 25 yasindaki bir cocugun böyle ana kuzusu olmasi,..
Neyse, dedigim gibi bu iliskide önce baze seyleri yasadiktan sonra, bir dip noktaya geldikten sonra birakirsin. Ki keske simdi bile birakabilseydin daha büyük üzüntüleri yasamadan önce...
Baya mantıklı ama sorun çıkartıp soğukluk girmesin araya ondan da korkarım :)Ailesiyle biraz icli disli ol. Biraz sorun cikar bakalim tepkileri nasil olacak sevgilinin. Ona gore dusunursun..
Burda okumustum bunu bir uyeden. Evlenmeden once sorun cikarir esimin tepkilerini ölcerdim diye
Cok iyi fikir bence
Ana kuzusu ve adaleti dengeyi tutturamayan adamdan es olmaz.
Haklısınız başlı başına problem de işte üzerinden yıl geçti sevince geçti gitti diyor insan da gene de içinde bir şüphe kalmıyor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?