- 18 Şubat 2013
- 227
- 30
çok teşekkür ederim size ya nasıl mutluyum şu an nasıl:)iste bu kadar :))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim size ya nasıl mutluyum şu an nasıl:)iste bu kadar :))))))))))))))))))))
durumun anormalliğini kendin de görüyorsun bak. Bunların lafıyla üzülmene değer mi sence? Sen nişanlından herhangi bir davranışından sözünden şüphe duymadıysan o insanların amacına ulaşmasına yardımcı olma. Güzel güzel düğününe odaklan mutlu olhepsi tam bir yılan hepsi kimse mutluluklar demedi hepsi yenge ay senden önce bi kız vardı şöyleydi böyleydi diyip anlatıp durdular bana aklıma soktular eve gidince ağladım üstüne üstlük eşimi bu konularla boğdum
Bak tatlım bana kırılma ama,kendini bazı konularda biraz geliştirmelisin.İyi yemek yapmak,harika temizlik yapmak bir meziyet değildir.Öğrenilebilen,tamamlanabilen şeylerdir.Olmasa da çözümü vardır.Popyu göğsü açmamak meziyet değildir.İnsanlar dekolte seviyor,yaşantıları alışkanlıklarından ötürü dekolte giyiyorlarsa bu onları namussuz ve evlenmeyecek kadın yapmaz.benim yüzüm güzeldir fiziğimde şişmanda değilimdir giyimim de güzel makyajsız daha güzelim doğal güzel olduguma inanıyorum nişanlımda öyle diyor sen uykudan kalktıgında güzel olanlardansın diyor ayrıca vicdanlıyım merhamet duygularım çok yüksek iyi niyetliyim çocukları çok severim güzel yemek yaparım ev temiziliği harikadır
bırak yaa efsaneler efsanelerkız çok güzelmiş bir bakan bir daha bakarmış ailesi mükemmelmiş kız çok havalıymış kızın kariyeri çok yüksekmiş ... felan filan bende güzelim bende memurum benimde havam var o kim oluyor ya kim
güveniyorum ona ama kendimi o kız kadar güzel kariyerli bulmuyorum anlata anlata bitiremediler
hepsini anladım da bu yorum olmadı iste nekadar sığ düsünüyorsunuz cok gezdiği icin almamıs demeniz hos olmadı bence.hele de bir kadının bu yaklasımını görmek beni üzdü acıkcası kızlar sevgilisiyle cok gezince vakit gecirince biseyler paylasınca evlenilmeyecek kız mı oluyor yani?ozaman siz de gezmeyin bu adamla sizi de almaz sonra.iste sizin gibi düsünenler yüzünden gitgittce geriye gidiyoruz..demek ki kız onla bunla çok gezmiş ki benim nişanlım onu almamış öyle havayla olmuyor bu işler dicem
düşünülcek o kadar çok şey var ki perdelerim bile hazır değil eşyalar tamam ben onları düşünceğime neler düşünüyorum üstüne iş yerinde de sinirim bozuldugu için oda arkadaşlarıma surat tuttum
bu yorum icin tesekkür ederim ben kendi adıma bukadar güzel anlatılanazdı bir de konu sahibi diyor ki onla bunla cok gezmistir oyüzden almamıstır bunu diyor dekolte gymistir diyor,nekadar sığ bir yaklasım okadar yorum gelmis kimse de bu söylenene takılmıyor siz ve benden baska iste böyle düsünenler yüzünden gittikce geriye gidiyoruz benceBak tatlım bana kırılma ama,kendini bazı konularda biraz geliştirmelisin.İyi yemek yapmak,harika temizlik yapmak bir meziyet değildir.Öğrenilebilen,tamamlanabilen şeylerdir.Olmasa da çözümü vardır.Popyu göğsü açmamak meziyet değildir.İnsanlar dekolte seviyor,yaşantıları alışkanlıklarından ötürü dekolte giyiyorlarsa bu onları namussuz ve evlenmeyecek kadın yapmaz.
Bir evlilikte,sosyal hayatta dimdik durmak,kendini ezdirmemek,insanlarla araya mesafeyi iyi kurmak önemlidir.Bir ilişkide bir olayı birkonuyu tartışabilmek,farklı fikirlerde ortak nokta bulablmek,anlayış hoşgörü,tolere etmek,ve ilişkiye sahip çıkmak önemlidir.Sen 3-5 insanın lafına bakıp acaba evlenmelimiyim diye soruyorsan,oturup bu evliliği kendini tekrar gözden geçirmelisin
kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olur gözlerim şişti ağlamaktan
çok teşekkür ederim size ya nasıl mutluyum şu an nasıl:)
Bence bu yaşadığınız aşağılık kompleksi. adam kariyer sahibi falan ondan takmışsınız. bunu o problem yapsaydı nişanlanmazdı bence. boşuna kuruntu yapıyosunuz kendinize.kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olur gözlerim şişti ağlamaktan
Ve beklenen??Yaslariniz kac canim?