evlenmelimiyim?

kendime gelmeliyim bir daha gittiğimde ağızlarının payını vericem davetiyemle ağızlarının paylarını alıcaklar bide ileri çocukları da toplar gidicem görürler onlar
Güzelim kimseye birşey göstermek zorunda değilsin.İlşkini kanıtlamak için davetiyeye gerek yok.Bu adam seni seviyor ki senle birlikte.H,ç kusura bakma,senin yanında eski sevgiliyi anlatacak cüreti cesareti gösteriyorlarsa,sen de bi sorun var.Ve nişanlından da çekinmiyorlarsa,bunu sana söylerken nişanlın duyduğunda tepkisinden korkmuyorlarsa,asıl sorun nişanlında.Benim eşim,nişanlım erkek arkadaşım bu cesareti veremez iş arkadaşlarına.Sen de bu insanlar bana bunu nasıl söyleme cüretini gösterirler diyeceğin yerine,eski kıza ağlıyorsun.Kusura bakma canım.Böyle evlilikte olmaz.Sen kendini kendin ezdiriyorsun.

İnsanların evlenmeye karar vermesinde etkili olan etmenler sence kariyer ve güzellik midir sadece? Kişilik, beklentiler, uyum sağlamak, aile yapıları, benzer şeylerden hoşlanmak, birlikte güzel zaman geçirmek, mutlu olmak, sevmek vb etmenler ne olacak acaba? Sırf daha az para kazanıyorsun ve daha az güzelsin diye bu kadar depresyona giriyorsan sende başka meziyet yok demektir, öyle mi?
hayır nişanlım bana sen çok temiz kalplisin çok tatlısın seninle çok huzurluyum seni çok seviyorum diyor :KK43: bende de bunlar var inatçı değilim ağırbaşlıyım dürüstüm popomu göğsüme açmam düzgün giyinirim herkesle konuşmam oturmama dikkat ederim

ben hiç düşünmüyorum aklıma bile gelmiyor hep nişanlımla ilgli hayaller kuruyorum hep onunla ilgili plan yapıyorum çünkü benim için bitmişse bitmiştir.
o zaman o niye düşünsün,sen eksik birisimisin ,kabiliyetlerin ,yeteneklerin yokmu,gözlerin mi çirkin,vucdunda kusurların mı var,daha da önemli kötü bir kalbin mi var,sevmeyi bilmiyormusun vs vs bir sürü şey üretilebilir.kendini niçin eksik ve ezik görüyorsun
senin yerinde olsam oraya bir daha giderim.süslenir ,püslenir ve güçlenir,benim özelliklerim var ve beni seçti dercesine :))))

Bence git saçın makyajını düşün, cidden bu konu üzerine düşünmene hiç gerek yok. Onun yerine koy kendini, düşün ki senin eski sevgilinle ilgili iş arkadaşların böyle dedi, senin ne suçun var bunda? Sen kararını vermişsin evleniyorsun işte.
düşünülcek o kadar çok şey var ki perdelerim bile hazır değil eşyalar tamam ben onları düşünceğime neler düşünüyorum üstüne iş yerinde de sinirim bozuldugu için oda arkadaşlarıma surat tuttum:KK43:

hayır nişanlım bana sen çok temiz kalplisin çok tatlısın seninle çok huzurluyum seni çok seviyorum diyor :KK43: bende de bunlar var inatçı değilim ağırbaşlıyım dürüstüm popomu göğsüme açmam düzgün giyinirim herkesle konuşmam oturmama dikkat ederim
Ee daha ne. Bu adam seni sevmiş, seninle elenecek işte. Evlilik kolay verilen bir karar değildir, demekki artıların bir önceki hatundan daha çok.

o zaman o niye düşünsün,sen eksik birisimisin ,kabiliyetlerin ,yeteneklerin yokmu,gözlerin mi çirkin,vucdunda kusurların mı var,daha da önemli kötü bir kalbin mi var,sevmeyi bilmiyormusun vs vs bir sürü şey üretilebilir.kendini niçin eksik ve ezik görüyorsun
senin yerinde olsam oraya bir daha giderim.süslenir ,püslenir ve güçlenir,benim özelliklerim var ve beni seçti dercesine :))))
benim yüzüm güzeldir fiziğimde şişmanda değilimdir giyimim de güzel makyajsız daha güzelim doğal güzel olduguma inanıyorum nişanlımda öyle diyor sen uykudan kalktıgında güzel olanlardansın diyor ayrıca vicdanlıyım merhamet duygularım çok yüksek iyi niyetliyim çocukları çok severim güzel yemek yaparım ev temiziliği harikadır

Ya o dedikoducu, kıskançlıktan kuduran, kadınların ağzına sen ne bakıyon be güzelim yaaa... belkide onların bile nişanlın da gözü vardır. Duyma onları. Sen güven eşine, kıskançlık ederek bogma onu...

Ee daha ne. Bu adam seni sevmiş, seninle elenecek işte. Evlilik kolay verilen bir karar değildir, demekki artıların bir önceki hatundan daha çok.
o hatunu duymak bile istemiyorum artık bundan sonra ben eşim ve inşallah çocuklarımla güzel bir aile kurup geçmişi düşünmek istemiyorum

belli ki güvenmiyosun herbi şeyi sende olduğuna göre

ama o kızı düşündüğünü sanmam neticede evlenmek için tek kriter güzellik değil

Ya o dedikoducu, kıskançlıktan kuduran, kadınların ağzına sen ne bakıyon be güzelim yaaa... belkide onların bile nişanlın da gözü vardır. Duyma onları. Sen güven eşine, kıskançlık ederek bogma onu...
yanlış yaptım tartıştım eşimle bir daha asla geçmişle alakalı bir şey için konu açmıcam asla açmıcam

benim yüzüm güzeldir fiziğimde şişmanda değilimdir giyimim de güzel makyajsız daha güzelim doğal güzel olduguma inanıyorum nişanlımda öyle diyor sen uykudan kalktıgında güzel olanlardansın diyor ayrıca vicdanlıyım merhamet duygularım çok yüksek iyi niyetliyim çocukları çok severim güzel yemek yaparım ev temiziliği harikadır
eeee o zaman :)))))))))))))))))))))))))))) kendini ne güzel tarif ediyorsun .adam da bunu görmüş evleniyor :))))) allah mesut etsin inşallah
bugün kalkar oraya giderim HAVAMI BASAR gelirim buraya yazarım :))))))))

Bunları sana anlatanlar, nişanlını sevmeyen ve üzülmesini isteye n kişiler olmalı. hiç bir aklı başında insan böyle anlatmaz hele sen sormadıysan eski kız arkadaşını. bu işin içinde bir iş var nişanlın dikkat etsin, iş yerinde yılanlar mevcut.

eeee o zaman :)))))))))))))))))))))))))))) kendini ne güzel tarif ediyorsun .adam da bunu görmüş evleniyor :))))) allah mesut etsin inşallah
bugün kalkar oraya giderim HAVAMI BASAR gelirim buraya yazarım :))))))))
evet evet ben şimdi güzel evimin perdelerini düşüniyimmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Bunları sana anlatanlar, nişanlını sevmeyen ve üzülmesini isteye n kişiler olmalı. hiç bir aklı başında insan böyle anlatmaz hele sen sormadıysan eski kız arkadaşını. bu işin içinde bir iş var nişanlın dikkat etsin, iş yerinde yılanlar mevcut.
hepsi tam bir yılan hepsi kimse mutluluklar demedi hepsi yenge ay senden önce bi kız vardı şöyleydi böyleydi diyip anlatıp durdular bana aklıma soktular eve gidince ağladım üstüne üstlük eşimi bu konularla boğdum:KK43:

Güzellik, zenginlik, kariyer yetmiyormus, onu degil beni secti evlenmek icin diyemediniz mi? ...:KK14:
diyemedim sadece sustum ufak bi gülümsedim alay edermiş gibi güldüm ama keşke içimdekileri de söyleseydim onların yüzünden benim kendime olan güvenim gitti ya

X