evlenmelimiyim?

Yahu ne densiz insanlar var.Yani nişanlınızın iş yerindekilerin ağzını burnunu kırmak geldi içimden o kadar.
Nişanlınızla ilgili bence bir sorun yok sorun tamamen çevresel parazitler.
evet çevresel parazitler bide bu yapılırmı şurda düğünümüz olucak herşey tamam benim aklıma böyle şeyler soktular :KK43: durup durup düşündüm senaryo kurdum kafamda hep

odasındaki çalışma arkadaşları anlattı ve şurda düğünümüze ramak kala bunlar denir mi bana bunlar söylenirmi :KK43:
odasında ki o densiz şahıslar eğer evlilik arefesindeki size bunları anlatabiliyorlarsa o adama bütün gün kim bilir neler söylüyorlardır.Adam unutmak istesede o odadakiler unutturmaz o kadını ben diyim.

Ya niye fesat insanların iki lafıyla kendinizi bu kadar hırpalıyorsunuz?

O kızı isteseydi onunla evlenirdi. Sizi seçmiş, ne güzelde bir ilişkiniz varmış. 3. kişilerin lafını bile etmeyin; özgüvensiz, adama bağımlı gözükmeyin.

Hem o kızın kariyeri varsa, siz de nişanlınızdan 10 yaş gençmişsiniz. İsterseniz sizin de bir kariyeriniz olur, ama ne nişanlınız ne ex kadın 10 yaş gençleşemez.

Sana bunu ballandıra ballandıra anlatan fesat insanlar amaçlarına ulaşmışlar demek ki .
ulaştılar durduk yere o kızın konusunu açtım o da bitmiş bir olay neden hala ısrar ediyorsun sen dedi hayır aklın ondamı yoksa senin dedim o da aklım onda olsaydı onla evlenirdim dedi onunla sadece çıktık ailemle bile tanıştırmadım dedi:KK43:

insanlar her şeyi söylerler torba değil ki ağızlarını büzesiniz.
zaten düğün arifesinde bunları dillendirmeleri art niyetin en açık göstergesi ancak siz niye bu kızı kafaya taktınız bu kadar.
güzel olabilir, kariyeri olabilir onun da kendine göre yeni tanıştığı insanlar, flört belki de ciddi giden bir ilişkisi vardır.
sizinle alakası yok ki bu kadının nişanlınızın eski hayatı bu.
ayrıca eksik gördüğünüz yanlarınız varsa da pek ala geliştirebilirsiniz kendinizi.

Ya niye fesat insanların iki lafıyla kendinizi bu kadar hırpalıyorsunuz?

O kızı isteseydi onunla evlenirdi. Sizi seçmiş, ne güzelde bir ilişkiniz varmış. 3. kişilerin lafını bile etmeyin; özgüvensiz, adama bağımlı gözükmeyin.

Hem o kızın kariyeri varsa, siz de nişanlınızdan 10 yaş gençmişsiniz. İsterseniz sizin de bir kariyeriniz olur, ama ne nişanlınız ne ex kadın 10 yaş gençleşemez.
şimdi bende onu düşündüm o kadın nişanlımla aynı yaştaymış ben se 10 yaş küçüğüm onlardan daha gencim daha avantajlıyım o yaşda kadın çok bulunur ama benim gibi genç bulunmaz kendimi bunla sakinleştirdim

ulaştılar durduk yere o kızın konusunu açtım o da bitmiş bir olay neden hala ısrar ediyorsun sen dedi hayır aklın ondamı yoksa senin dedim o da aklım onda olsaydı onla evlenirdim dedi onunla sadece çıktık ailemle bile tanıştırmadım dedi:KK43:

Çok yanlış yapmışsın daha da devam ettirme yanlışını .
Sana bunu anlatan aklına sokan insanlara da sen de nişanlın da mesafeli olun bence .

odasındaki çalışma arkadaşları anlattı ve şurda düğünümüze ramak kala bunlar denir mi bana bunlar söylenirmi :KK43:
Valla canım kusura bakma ama asıl sorun sende o zaman. Neden anlatmalarına fırsat veriyorsunki? gülerek onlarla alay eder bi şekilde bunları bana anlatmanıza gerek yok nişanlım anlattı maziye takılmam adi üstünde mazide kaldı beni ilgilendirmez diyip kesip atacaktın. Azıcık öz güvenli ol yahu nedir bu millete konuşma firsatları vermelerrr sabaha kadar ağlamalar. Sallanıver kendine gel!! Böyle şeylere kulak asarsanız iyice paranoyak olursunuz takma

Bunun sana anlatılması kötü niyet göstergesi. Bence takılma bitmiş gitmiş. Senden önce yaşananlar için yargilayamazsin ki. Bak nisanlanmissin evlenecekmissiniz. Yeni bi hayat bekliyor sizi. Nişanlısınin ne kadar iyi birisi olduğundan bahsetmissin. Bence adamin aklina düşürme eski sevgilisini. Sen üzerine gittikçe buyur olay. ortada birşey yokken (ki anlattiklarindan olmadığını anlıyorum )mesele çıkar bosu boşuna huzurun kaçar. Mutlu olmaya bak yasadiklarinin ve yasayacaklarinin tadını cikart. Sana bunları anlatan kisi kötü niyetli ara bozucu fesatin tekiymis. Takılıp öyle kendini bilmezlere pirim verme. Nişanlın seni sevmese neden evlenmek istesin. Kendini telkin et ve rahatla. Sinirlerin girilmiş senin bi kendini bilmez yüzünden. Yoksa aglanacak bir durum yok ortada. Hadi toparla kendini.

seni çekememişler kıskanmışlar ve terbiyesizlik yapmışlar nişanlın ağızlarının payını vermeli sen takılma :KK66:

ya arkadaşım ne güzel aşık olmuşsun adam da sana aşık evlilik günü almışsınız, başka işiniz gücünüz yok mu dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?
Senin şu an en büyük problemin gelinliğim balık etek mi olsun kabarık mı olsun olmalı. milletin ağzı torba değil ki büzesin her lafa takacaksan sen böyle işin zor güzelim. densizler o konuda lafım yok ama sen de bu yüzden nişanlınla bunu konu ettiysen senin de aşağı kalır yanın yok. durduk yere adamın aklına ne tür şeyler getiriyorsun. adama direkt özgüvenim sıfır desen daha iyi

nişanlım odada yoktu bir yere gitti 40 dk sonra filan geldi :KK43: ben çok bozuldum şunu dedim bitmiş bir olay nişanlımın benden öncesi beni ilgilendirmez dedim

Bakın sizin konunuzda ordaki arkadaşlara köpürülebilir, onların bu cesareti kimden aldıkları sorgulanabilir ama en son yapmanız gereken eski sevgilisini düşünüyor mu sorgusu. Sizi sevmiş sizinle evlenmeye karar vermiş bir insan var. Nişanlınızla orda söylenenleri konuştunuz mu? Arkadaşım dediği insanlar adına bir açıklama yaptı mı?

Canım bence hiç bunları nişanlına yansıtma, bir kere geçmişini senden saklamamış ve anlatmış bir gün bu durumla karşılaşırsan şaşırma diye nitekimde öyle olmuş zaten. Seni sevdiğini dile getiren ve seninle geleceği planlayan bir sevdiğin var bence herşeyden önce buna şükret. Hem herşey kariyer güzellik değil ki ? O seni, sen olduğun için seviyor demek ki. Hem insan kimin yanında huzurluysa onunla mutlu olur. Benimde konularıma bakarsan bende erkek arkadaşımla boy sorunu ve kendimi seninki gibi bastırılmış hatta bir hiç gibi sayıyordum ama sağolsun forumdakiler aklımı başıma getirdi. Erkek arkadaşımın 6 yıllık ilişkisi ve onun boyunda olan ailesi iyi eziyetsiz büyümüş bi kız arkadaşı vardı da ne oldu ? Yanında huzursuz ve mutsuzdu seviyordu ama olmuyordu gitmiyordu birşeyler. Sonra benimle tanıştı ve bana dediği tek şey sende HUZUR buluyorum oldu. Bence bunlarıı hiiiiç kafana takma kendine güven ve sonuna kadar SEV. Bunları söyleyenlere de diyeceğin tek cevap şu olsun "Madem o kız öyleydi de neden benimle evleniyor ? Sonuç belli." der keser atarsın. Emin ol çekemiyorlardır.

Bence abartmışsın cnm. bence suçu yok. Herkesin geçmişte bıraktığı biri vardır, önüne bakmış adam. Ağlama kıııııızzzz o cümleleri kuranların dillerini arılar soksun. Evlilik arefesinde olan birine bu denir mi. Çok saçmalamışlar. Bence hiç takma :)

Bunun sana anlatılması kötü niyet göstergesi. Bence takılma bitmiş gitmiş. Senden önce yaşananlar için yargilayamazsin ki. Bak nisanlanmissin evlenecekmissiniz. Yeni bi hayat bekliyor sizi. Nişanlısınin ne kadar iyi birisi olduğundan bahsetmissin. Bence adamin aklina düşürme eski sevgilisini. Sen üzerine gittikçe buyur olay. ortada birşey yokken (ki anlattiklarindan olmadığını anlıyorum )mesele çıkar bosu boşuna huzurun kaçar. Mutlu olmaya bak yasadiklarinin ve yasayacaklarinin tadını cikart. Sana bunları anlatan kisi kötü niyetli ara bozucu fesatin tekiymis. Takılıp öyle kendini bilmezlere pirim verme. Nişanlın seni sevmese neden evlenmek istesin. Kendini telkin et ve rahatla. Sinirlerin girilmiş senin bi kendini bilmez yüzünden. Yoksa aglanacak bir durum yok ortada. Hadi toparla kendini.
sağolun Allah sizden razı olsun namazdan sonra hepinize bana yardım ettiğiniz için dua edicem çünkü inanın çok kötüydüm kendimi çok kötü hissediyordum toparlanıcam kendime gelicem eğer geçmişi sürekli böyle paranoya edersem evliliğim de yürümez ççok mutsuz olurum çok teşekkür ederim

kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olur:KK43: gözlerim şişti ağlamaktan
Sen yanlış şeye takılmışsın.Ben evleneceğim birlikte olduğum insanın iş yerine gideceğim.Ordaki insanlar HANGİ CÜRETLE,HANGİ KASITLA beni eski kızla kıyaslayacaklar.Sen onlara bu yetkiyi nerden verdin.Oturup eski kıza ağlamak yerine,insanların haddini bildirseydin.Seni aşağılama hakkını kıyas yapma hakkını nerden buluyorlar.Ve sevgilin bu duruma sessiz kalıyorsa,ilişkini yendien gözden geçir derim.

kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olur:KK43: gözlerim şişti ağlamaktan
Ne kadar patavatsız insanlar mış boşverin kuruntu yapıpta en güzel zamanlarınızı mahvetmeyin

X