- Konu Sahibi BosnakGuzeli
-
hemşerim topiğin hayırlı olsunnnn
allah tezzamanda sizleri sevdiğinize kavuştursun inş
sana tavsiyem sakın böyle birşey yapma onu yıpratırsan sen daha çok yıpranırsın ilişkiniz daha ççok yıpranır herşeyin mutlaka zamanı var sabırlı ol benden sana nacizane dost tavsiyesi canımm
zeynebimm canımm sende erecen inşallah muradınaa
epey çokmuşsunuz kızlarrrr ben bu konuda çok sıkıntı çektim elimöden geldiğince yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman burdayımm kıslarrrrrr bol şanslarrrr
sanırım arık o sıkıntıyı bende çekmeye başladım senağlama
epey çokmuşsunuz kızlarrrr ben bu konuda çok sıkıntı çektim elimöden geldiğince yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman burdayımm kıslarrrrrr bol şanslarrrr
çok sağol canım allah herşeyin sabrını veriyor kolay odu desme yalan olur karşındaki çok önemli tatlımcaponumm merak ettim bu bekleme sürecinde aynı şehirlerde miydiniz?
çünkü aynı şehirde olunca bir nebze daha kolay olur gibime geliyo..
bu arada sabrın için kutlarım seni...
Allah tamamına erdirsin...
sanırım arık o sıkıntıyı bende çekmeye başladım senağlama
çok sağol canım allah herşeyin sabrını veriyor kolay odu desme yalan olur karşındaki çok önemli tatlım
canım biz okulda tanıştık 2 yıl beraber okuduk sonra o ankaraya döndü ben konyada okula devam ettim ben ankaraya geldim okulu bitirdim o askere gitti allahtan kısa dönemdi :)
geldi parasızlık çok zor kuşum biz ankaradayız ama o ilçesinde oturuyor maddiyatsızlık biziçok ayırdı çok sık görüştüğümüz söylenemez canım ahh bu parasızlığın gözü kör olsun
bu mesajını yeni okudum canım bak inan bu bekleme döneminde sen sen olmaktan çıkıyorsun kendini tanıyamıyorsun ilişkin eski yolundan çıkıyor ama şuna inana bişiler olmuyorsa vakti vardır ve olmamasının bir hayrı vardır ben zora düşünce hep buna sığındım buda allahtan dedim bak nişanımız kurban bayramıydı ocağa sarktı bundada vardır bir hayırteşekkür ederim canım haklısın ne diyim...
bu arada bu konu sanırım benim için bir işaret..
çünkü daha bugün bu konu yüzünden çok kötü şeyler yaşadık:gitme:
ve bu konuyu gördüm...
sanırım mantıklı olmalıyım :gitme:
canım haklısın sen okulda laıştın tabi sürekli görmeye zor olacak ama inan üstesinden gelirsiniz teknolojiye baksana sen ne kadar ileri kameradan bile görüşüyorsun cep tel. var eskileri düşünsene ne kadar zormuş bunları düşünerek moral bulmalısın tatlım uzaktan her dediğini anlatamazsın sesin kötü gelse bişi oldu der düşünür durur o yüzden dik durmalısın insa oğlu ölüme alışıyor canım bnuna da alışacaksın azıcık dişini sıkacan tatlımmanladım canım benim...
olsun bak siz mutlu sona yaklaşmışsınız..
biz de 4 yıl birlikte okuduk şimdi ayrı şehirlerdeyiz..:gitme:
bu yüzden de bişeyleri gerçekleştirmek çok zor oluyo..
3,5 ayın üstüne 5 aralıkta görüştük mesela..bi güncük o da..
kimbilir bi daha ne zaman görürüm hiç bilmiyorum...
bu mesajını yeni okudum canım bak inan bu bekleme döneminde sen sen olmaktan çıkıyorsun kendini tanıyamıyorsun ilişkin eski yolundan çıkıyor ama şuna inana bişiler olmuyorsa vakti vardır ve olmamasının bir hayrı vardır ben zora düşünce hep buna sığındım buda allahtan dedim bak nişanımız kurban bayramıydı ocağa sarktı bundada vardır bir hayır
allah hepınızı sevdıgıne kavustrsun kızlar..topıgı gorunce bı ugrıyım dedım..
benım evlenmemede cok var..ortada bı sevgılı yok..once asık olmam laızm:)))))
..sevdıklerınızı uzmeyın kıymetlerını bılın...bugunu yasayın..
nesterin çok geçmiş olsun
en kısa zamanda iyileşir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?