Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

epey çokmuşsunuz kızlarrrr ben bu konuda çok sıkıntı çektim elimöden geldiğince yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman burdayımm kıslarrrrrr bol şanslarrrr

teşekkür ederim canım haklısın ne diyim...
bu arada bu konu sanırım benim için bir işaret..
çünkü daha bugün bu konu yüzünden çok kötü şeyler yaşadık:gitme:
ve bu konuyu gördüm...
sanırım mantıklı olmalıyım :gitme:

epey çokmuşsunuz kızlarrrr ben bu konuda çok sıkıntı çektim elimöden geldiğince yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman burdayımm kıslarrrrrr bol şanslarrrr

caponumm merak ettim bu bekleme sürecinde aynı şehirlerde miydiniz?
çünkü aynı şehirde olunca bir nebze daha kolay olur gibime geliyo..
bu arada sabrın için kutlarım seni...
Allah tamamına erdirsin...

caponumm merak ettim bu bekleme sürecinde aynı şehirlerde miydiniz?
çünkü aynı şehirde olunca bir nebze daha kolay olur gibime geliyo..
bu arada sabrın için kutlarım seni...
Allah tamamına erdirsin...
çok sağol canım allah herşeyin sabrını veriyor kolay odu desme yalan olur karşındaki çok önemli tatlım
canım biz okulda tanıştık 2 yıl beraber okuduk sonra o ankaraya döndü ben konyada okula devam ettim ben ankaraya geldim okulu bitirdim o askere gitti allahtan kısa dönemdi :)
geldi parasızlık çok zor kuşum biz ankaradayız ama o ilçesinde oturuyor maddiyatsızlık biziçok ayırdı çok sık görüştüğümüz söylenemez canım ahh bu parasızlığın gözü kör olsun

anladım canım benim...
olsun bak siz mutlu sona yaklaşmışsınız..
biz de 4 yıl birlikte okuduk şimdi ayrı şehirlerdeyiz..:gitme:
bu yüzden de bişeyleri gerçekleştirmek çok zor oluyo..
3,5 ayın üstüne 5 aralıkta görüştük mesela..bi güncük o da..
kimbilir bi daha ne zaman görürüm hiç bilmiyorum...

bu mesajını yeni okudum canım bak inan bu bekleme döneminde sen sen olmaktan çıkıyorsun kendini tanıyamıyorsun ilişkin eski yolundan çıkıyor ama şuna inana bişiler olmuyorsa vakti vardır ve olmamasının bir hayrı vardır ben zora düşünce hep buna sığındım buda allahtan dedim bak nişanımız kurban bayramıydı ocağa sarktı bundada vardır bir hayır

canım haklısın sen okulda laıştın tabi sürekli görmeye zor olacak ama inan üstesinden gelirsiniz teknolojiye baksana sen ne kadar ileri kameradan bile görüşüyorsun cep tel. var eskileri düşünsene ne kadar zormuş bunları düşünerek moral bulmalısın tatlım uzaktan her dediğini anlatamazsın sesin kötü gelse bişi oldu der düşünür durur o yüzden dik durmalısın insa oğlu ölüme alışıyor canım bnuna da alışacaksın azıcık dişini sıkacan tatlımm

allah hepınızı sevdıgıne kavustrsun kızlar..topıgı gorunce bı ugrıyım dedım..
benım evlenmemede cok var..ortada bı sevgılı yok..once asık olmam laızm:)))))
..sevdıklerınızı uzmeyın kıymetlerını bılın...bugunu yasayın..

çok çok haklısın canım..
insan doğru düşünemiyo sanki..
zaman zaman sakinleşiyorum,sabrediyim diyorum ediyorum da..
ama bi an geliyo yaptıklarıma inanasım gelmiyo..
böyle yapa yapa heveslerimi de tükettim sanki..
hatalıyım bu anlamda...
benim sevgilimin maddi problemleri var bana açık açık anlatıyo olsa bi dakika durmam diyo,,ayrıca annesi kanser tedavisi görüyo..bitmek üzere Allaha şükür..
onu bazen anlıyorum bazen anlamıyorum..
haksızlık ettim biliyorum...
neyse canım çok sağol..
çok uzattım ben...

bencede canım once bırının olması lazım evlenme fıkrının doğması ıcın kaydirigubbakcemile

nesterin sevdicegine bir an evvel kavusman dilegiyle canim rabbim herseyi guzel yuregine gore versin,kendini birakma,saglam dur,geciyor inan bana ben 2003 yilindan beridir beraberim dile kolay cok sukur allahin izniyle 24 nisan 2010 da kavusuyorum adamima.Merak etme,umudunu kaybetme,onuda cok yipratma gun gelecek sen de diyeceksin su kadar bekledim ama cok sukur dugun tarihim su zaman diye.Hadi bakalim iyi dusun iyi seyler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…