- Konu Sahibi BosnakGuzeli
-
24 yaşındayım erkek arkadaşım 25 yaşında
hukuk fakültesinde okuyoruz daha doğrusu uzattık okulu ben 5. seneme o 6. senesine
bu sene benim okul biter(inşallah)onun da bitmesi gerekiyor ama biraz fazla dersi var..inşallah bu sene bitirir
sonra 1 yıl staj ondan sonra herhalde askerlik 1 yıl olur 1 yıl da askerlik
en az 3 yıl var..ben napayım mafoldumben yaşım 27 olacak
hatta bizimki biraz çalışıp birikim yapmadan evlenmek de istemiyo..bizim işimiz daha zor yani kızlar..üstelik yaşlar da belli bi noktaya geldi..
hadi beni de teselli edin mafoldumben
24 yaşındayım erkek arkadaşım 25 yaşında
hukuk fakültesinde okuyoruz daha doğrusu uzattık okulu ben 5. seneme o 6. senesine
bu sene benim okul biter(inşallah)onun da bitmesi gerekiyor ama biraz fazla dersi var..inşallah bu sene bitirir
sonra 1 yıl staj ondan sonra herhalde askerlik 1 yıl olur 1 yıl da askerlik
en az 3 yıl var..ben napayım mafoldumben yaşım 27 olacak
hatta bizimki biraz çalışıp birikim yapmadan evlenmek de istemiyo..bizim işimiz daha zor yani kızlar..üstelik yaşlar da belli bi noktaya geldi..
hadi beni de teselli edin mafoldumben
hadi seni teselli edeyim... olumunekankayizsmile
28 yaşındayım ve 2008 kasımında terkedildim... ancak kendime geldim... ama daha da seçici oldum... sevgili adayı bile yok ortada yani...
hadi bakalım şimdi de sen beni teselli et eyvahedigeldismile
ayy bu yeni smileyler çok hoş boshayallersmile
ayrı şehirlerde misiniz peki mügecim siz?
Biliyorum herkes kuralları biliyor ve uyuyor sadece bir hatırlatma...
Sohbetiniz bol olsun kızlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/17895-forum-manifestosu.html
yok canım burnumun dibinde 3 sokak ötede oturuyo kendisi ohaoldumsmile
siz başka şehirlerdemisiniz
hadi seni teselli edeyim... olumunekankayizsmile
28 yaşındayım ve 2008 kasımında terkedildim... ancak kendime geldim... ama daha da seçici oldum... sevgili adayı bile yok ortada yani...
hadi bakalım şimdi de sen beni teselli et eyvahedigeldismile
ayy bu yeni smileyler çok hoş boshayallersmile
hemen edeyim olumunekankayizsmile
aşk meşk olaylarının kısmet işi olduğunu düşünüyorum ve elbet birgün ummadığın bir anda karşına çıkıvereceğini düşünüyorum..ben kaderciyim biraz
o nedenle gönlüne göre birini bulacağına inanıyorum ben
aslında benim derdim uzak şehirlerde o kadar sene bu ilişkiyi yürütmeye çalışmak
yoksa aynı şehirde olsak bu 3 yıl koymaz bana bilmiyorumkismile
evet işte canım..o nedenle çok zor geliyo bu 3 yıl bana
mesela 5 aydır görüşmüyoruz ve cidden zorlandık
evlenene kadar nasıl dayanılcak bilmiyorum..ayrı şehirlerde olmak çok zor oluyo çünkü
en ufak bi kavga bile uzuyo yüz yüze görüşüp tatlıya bağlanamadığı için
böcükü teselli etmete geldim bende :kedi:
6 senelik ilişkimde evlenmemize kesin gözle bakarken herşey bitti akannehir
toparlanmam zor oldu ama şimdi hayatımdaki insan öyle güzel bi anda tamamen tesadüfen girdi hayatıma hiç beklemedğim bir anda çok mutlu oldum
bu evlilik ciddiyet işlernde hala bi adım beklesemde önceden yaşadıklarımda bana ders oldu:1closedeyes:
insanın kısmetinde biri varsa bende zamanı geldiğinde karşımıza çıkacağını düşünüyorum.
belkide şimdi beraber olduğum insan bile değildir ama Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kızlar... kaydirigubbakcemile5
evet işte canım..o nedenle çok zor geliyo bu 3 yıl bana
mesela 5 aydır görüşmüyoruz ve cidden zorlandık
evlenene kadar nasıl dayanılcak bilmiyorum..ayrı şehirlerde olmak çok zor oluyo çünkü
en ufak bi kavga bile uzuyo yüz yüze görüşüp tatlıya bağlanamadığı için
böcükü teselli etmete geldim bende :kedi:
6 senelik ilişkimde evlenmemize kesin gözle bakarken herşey bitti akannehir
toparlanmam zor oldu ama şimdi hayatımdaki insan öyle güzel bi anda tamamen tesadüfen girdi hayatıma hiç beklemedğim bir anda çok mutlu oldum
bu evlilik ciddiyet işlernde hala bi adım beklesemde önceden yaşadıklarımda bana ders oldu:1closedeyes:
insanın kısmetinde biri varsa bende zamanı geldiğinde karşımıza çıkacağını düşünüyorum.
belkide şimdi beraber olduğum insan bile değildir ama Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kızlar... kaydirigubbakcemile5
evet zor oluyor canım... ama ayrı şehirlerde ister istemez ayrı hayatlar yşayan ama birbirini seven iki insan olduğunuzu aklınızdan çıkarmazsanız daha kolay olur...
en büyük sorun aradığında konuşamamaktır genelde...ama müsait olmayabilir... bunu anlayabilmek gerek... elbette özlem bazı şeylere tahammülü zorlaştırıyor ama çabalamak gerek...
hele o uzun zaman sonra kavuşmalar yok mu ayy ne güzeldir opuyorumnanaktan
ayy senin için bişiler yazacakken göndere basıverdim...
çok haklısın herşey kısmet işi... o yüzden hakkında hayırlısı olsun... inşallah şu an hayatındaki insan doğru insandır ama opuyorumnanaktan
kısmetse 4 gün sonra o kavuşmayı yaşıcaz biz de canım :kedi:
ama ondan sonra yine aylar girecek..sonra okul tamamen bittiğinde daha da zor olacak görüşmek..böyle en azından sınavlara gidiyoruz
ama hayırlısı tabi ki..yazılıysa ne yapar eder evleniriz..değilse belki de başkaları girecek hayatımıza
hiçbirşey kesin değil şu hayatta..aslında bunun bilince olarak yaşasak daha rahat geçer günlerimiz
dediğim gibi kısmet herşey..4 yıllık bi ilişkim vardı benim de ama bu sevgilim girdi hayatıma hiç ummadığım anda..
ne hayırlısıysa o olsun hepimiz için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?