• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

BosnakGuzeli

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
930
1
296
İzmir
Selam KK'nın güzel genç kızları :enbuyukkk:,
Önce ben kendimden başlayım;
Aşkım şu an çalışıyor ve askerliği 2 yıl tecilli daha askere gidip gelcek sonra söz,nişan ve evlilik düşünüyoruz tabi bu arada benimde 4 yıl üniversitem var...
Yani bizim evlenmemize daha çookk var benim gibi olan arkadaşlarım varsa burada toplanalım a.s. :1hug:

canım okul bittiği halde mezaun olamadıgımz için hala sınavlara gidip geliyoruz bu sene okul bitse onun askerliği var daha söz nişan düğün hazırlıklar derken epey bi zaman geçicek:(

evet tatlım daha var ama aceleyede gerek yok ne demişler acele işe şeytan karışır:)

sevgili arkadaslar sevdigi adami 6 yil bekleyip hayirlisiyla 24 nisan 2010 da ona ebedi kavusacak biri olarak size selam vermeden gecemedim.
Yureginize,sevginize ve mustakbel kocalariniza sonuna kadar guvenin ve sabredin canlarim.Sabreden dervis muradina erermis tecrubeyle sabittir.
Hepinizin sevdiklerinize bir an once kavusmasi dilegiyle kendinize iyi bakin :)

selamm kızlarrrr bende 6 yıldır bekliyorum okul,askerlik,sıkıntılar,işsizlik,parasızlık ve biz sanırım sona yaklaştık ocak ayında nişan seneye düğün varr adaere katılıyorum kızlar zorlu bir yol ve sabır gerekiyor kızlar birbirinize güvenin ve her ne zorluk olursa olsun birbirinizin elini hiç bırakmayın canlarr
allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben de varım...
çok dertliyim...
biz de yeni mezun olduk bu yıl atanırsak en geç bir yıl içinde evleniriz gibi duruyo..
4 yıldır birlikteyiz bu arada...
ya artık en azından bi söz bişey istiyorum ama olmuyo malesef..
sırf bunun için çok yıprattım kendimi ve onu...

sevgili arkadaslar sevdigi adami 6 yil bekleyip hayirlisiyla 24 nisan 2010 da ona ebedi kavusacak biri olarak size selam vermeden gecemedim.
Yureginize,sevginize ve mustakbel kocalariniza sonuna kadar guvenin ve sabredin canlarim.Sabreden dervis muradina erermis tecrubeyle sabittir.
Hepinizin sevdiklerinize bir an once kavusmasi dilegiyle kendinize iyi bakin :)

Hayırlısı olsun canım benim inşallah Allah tamamına erdirsin :Saruboceq: Sağol güzel dileklerin için :1hug: Bekliyoruz bakalım inşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz kavuşuruz opuyorumnanaktan

2yılın üzerine,
nişan için 1.5 yıl okul,
düğün için 1sene tayin 1sene askerlik akannehir

ben de varım...
çok dertliyim...
biz de yeni mezun olduk bu yıl atanırsak en geç bir yıl içinde evleniriz gibi duruyo..
4 yıldır birlikteyiz bu arada...
ya artık en azından bi söz bişey istiyorum ama olmuyo malesef..
sırf bunun için çok yıprattım kendimi ve onu...

sana tavsiyem sakın böyle birşey yapma onu yıpratırsan sen daha çok yıpranırsın ilişkiniz daha ççok yıpranır herşeyin mutlaka zamanı var sabırlı ol benden sana nacizane dost tavsiyesi canımm
zeynebimm canımm sende erecen inşallah muradınaa

sana tavsiyem sakın böyle birşey yapma onu yıpratırsan sen daha çok yıpranırsın ilişkiniz daha ççok yıpranır herşeyin mutlaka zamanı var sabırlı ol benden sana nacizane dost tavsiyesi canımm
zeynebimm canımm sende erecen inşallah muradınaa
katılıyorumvereliniortak inşallah canım hayırlısıa.s.

selamm kızlarrrr bende 6 yıldır bekliyorum okul,askerlik,sıkıntılar,işsizlik,parasızlık ve biz sanırım sona yaklaştık ocak ayında nişan seneye düğün varr adaere katılıyorum kızlar zorlu bir yol ve sabır gerekiyor kızlar birbirinize güvenin ve her ne zorluk olursa olsun birbirinizin elini hiç bırakmayın canlarr
allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Amin inşallah canım Allah sizide mutlu etsin Aşk oldumu insan herşeyin üstesinden gelir Sende sağol güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

Back