Evlenmekten Korkuyorum

şöyle düşün allah senın karşına mutlu olman için 2. kişiyi cıkardı... etrafındakıler boşanmış ise senın evlenmemenı gerektırmıyor kı.... sen senı seven ınsana kendını ver ve mutlu ol.. herkes mutlu olmak ıcın ufak bır ısık buldu mu sarılıyor. elindekini kaybetme bence.

peki deniyeceğim çok teşekkür ederim desteğin için,herhalde bu akşam erkek arkadaşım çok mutlu olacak gibi geliyor..:))

Öncelikle geçmişte yaşadığınız o evliliği beyninizde bitirmiş olmanız lazım korktuğunuza göre hala bitirememişsiniz bence ne güzeli psikojik destek almak kendinize ve karşıya güveninizi daha çabuk kazanacaksınız.

Biz kadınlar hep güçlüyüzdür yaa...aslında ne kadarda zayıf.hiç destek almadan yürüdüğüm içinde böyle karışıklık yaşadığımın farkındayım,ama hayat mücadelesinde tek kalmak o kadar yoruoy ki,ona bile vakit ayıramadım:KK43:

Biz kadınlar hep güçlüyüzdür yaa...aslında ne kadarda zayıf.hiç destek almadan yürüdüğüm içinde böyle karışıklık yaşadığımın farkındayım,ama hayat mücadelesinde tek kalmak o kadar yoruoy ki,ona bile vakit ayıramadım:KK43:

İşte yanlış yapıyoruz yıllarca annelerimiz her sıkıntıya sessiz kalıp içlerine atmışlar sonuç psilojik hastalıklar sinir hastası kas sıkışması hiç bi yerde kendini mutlu hissetmeme etrafta örnek çokkk

Elbette insan korkar "ya bu da öyle olursa"diye,fakat bu düşünceye kapılıp tekrar evlenip mutlu olma ihtimalini bir kenara atmak ölüm var diye hayatı yaşamamaya benzer.

Evlenmeden,aynı evin içine girmeden kimseyi tanıyamazsınız,bu 2 yıl da olsa aynı olur 20 yıl da..

İnşallah bu ilişkinizden yana yüzünüz güler :KK34:

Teşekkür ederim inşallah,işte risk ve cesarete artık güç yok,yorgunluk var artık,uğraşamaya ve emek vermeye bile derman kalmamış,bazen diyorum ki;özellikle kızım gittiğinden beri mutlu olunca ona ihanet ediyomuşum gibi.belki paronakça ama öle hissediyorum....

Ablacım ben 19 yaşındayım, benim tavsiyelerim seni bağlar mı bilmem ama, yerinde olsam hayatta 2. evlilik yapmam.. İyi düşünmen lazım karpuz değil ki kokladığında iyi olup olmadıgını anlayasın..

X