evlenmek?

canım benim bende senin durumundayım ikimizde çalışıyoruz ailelerden destek yok ama başka çaremizde yok yakın çevremiz şimdiden acıyo bize ama umrumda değill okadar mutluyuz o kadar huzurluyuz ki parada pulda gözüm yok Allah yardımcımız olur işallah altından kalkarız herkesi utandırırız:KK71: biraz gözümüzü kulağımızı kapatcaz artık

canım bı arkadaş sevgilime mail attım demiş bişiler yazmış
çok kırıcı buldum eger yapacak gücü yoksa nasıl hissetmiştir kimbilir..
Bende evleneceğim , iki taraf ne yapacak bılmıyorum ama istediğim beyaz esyayı alamıuyorum olsun dıyorum gecım olsun uc bes kurus daha asa olsun ne olmus..
yeterkı sız bırlık olun bence gerısı hallolur

Evimin eksiği çoktu evlendiğimizde. Ama zamanla hemde aceleye gelmediği için yavaş yavaş özene bezene aldım eşyalarımı. Ucuza aldım herşeyimi ama herkes o kadar beğeniyor ki... Gelinliğim de istediğim gibi değildi, düğünümde. Evlendik gitti o zamanlar önemsediğim herşey şimdi boş geliyor. Evliliğim o kadar güzel ki düğünümü hatırlamıyorum bile.

maşallah canım :KK19:

canım bı arkadaş sevgilime mail attım demiş bişiler yazmış
çok kırıcı buldum eger yapacak gücü yoksa nasıl hissetmiştir kimbilir..
Bende evleneceğim , iki taraf ne yapacak bılmıyorum ama istediğim beyaz esyayı alamıuyorum olsun dıyorum gecım olsun uc bes kurus daha asa olsun ne olmus..
yeterkı sız bırlık olun bence gerısı hallolur

biz bugune kdar sevgilimle salonumuz şöyle olsun, mutlağımız şöyle olsun die hiç konuşmadık..
bugun biri evinin resmini koydugu bi topicle karşılaştım. büyzden sevgilime bunu yazma gereği duydum..
sizin düşündüğünüz gibi hiç düşünmedim. haklıda olabilirsiniz.. ama neden bilmiyorum daha çok haksız oldugunuz kanısındayım.
sanırım buda yaşadıklarımızla alakalı. biz zor şartlar altında beraberiz. üniyi bitirip bitirmez evlencez sanırım.askerlik şunu falan işte..(bnm ailemden dolayı)
sevgilimin bişey yapmasına para biriktirmesine bile fırsatı olmaycak belki.. ailesine yük olmak istemem..
he bilemem.. ailesi belki çok büyük destekte çıkar. bunuda konuşmadık.. ben sadece herşeye ragmen onun yanında oldugumu belli etmek istemiştim.

biz bugune kdar sevgilimle salonumuz şöyle olsun, mutlağımız şöyle olsun die hiç konuşmadık..
bugun biri evinin resmini koydugu bi topicle karşılaştım. büyzden sevgilime bunu yazma gereği duydum..
sizin düşündüğünüz gibi hiç düşünmedim. haklıda olabilirsiniz.. ama neden bilmiyorum daha çok haksız oldugunuz kanısındayım.
sanırım buda yaşadıklarımızla alakalı. biz zor şartlar altında beraberiz. üniyi bitirip bitirmez evlencez sanırım.askerlik şunu falan işte..(bnm ailemden dolayı)
sevgilimin bişey yapmasına para biriktirmesine bile fırsatı olmaycak belki.. ailesine yük olmak istemem..
he bilemem.. ailesi belki çok büyük destekte çıkar. bunuda konuşmadık.. ben sadece herşeye ragmen onun yanında oldugumu belli etmek istemiştim.

canım bişi değil sadece üzülmüş olabileceğini söyledim..
zor şartlar demişken benim 2.evliliğim olacak.. yani o konuya ben hiç girmiyeyim
biliyourm insan cok özeniyor
cok güzel gelinliğim oldu evim televizyondakiler gibi rengarenk pahalı esyalar ama mutluluk hiç olmadı o evi kahkahalarla inletemedik..
simdi o yzuden bıraz daha aarklı bakıyorum olaya..
esya onemlı degıl
senıde anlıyorum
sanmakı 2.olacak dıye heveslı degılım
daha bı tatlı el eleverıp bıseyler almak
benım aılem destek olur ama benım ıstemeye yuzum yok :KK50:
onun ailesi için bişey diyemeceğim..
o bekar..
öyle işte
cok ta maaş almıyoruz keşke alsak

Evimin eksiği çoktu evlendiğimizde. Ama zamanla hemde aceleye gelmediği için yavaş yavaş özene bezene aldım eşyalarımı. Ucuza aldım herşeyimi ama herkes o kadar beğeniyor ki... Gelinliğim de istediğim gibi değildi, düğünümde. Evlendik gitti o zamanlar önemsediğim herşey şimdi boş geliyor. Evliliğim o kadar güzel ki düğünümü hatırlamıyorum bile.

öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin demek istedim :KK61:
yazdıklarınız çok pozitif şeyler ve düğün öncesi maddi sıkıntı yaşayanlara örnek şeyler..
özellikle son cümleniz gerçekten çok hoşuma gitti..
gerçekten düğün dernek ne kadar güzel olursa olsun, ev eşyaları ne kadar pahalı olursa olsun, evlilikte huzur yoksa, onların hiçbir değeri kalmıyo,
o düğün günleri fln hepsi hatırlanmak istemeyen birer anıya dönüşüyo..

ben evlenene Allah yardım eder diye düşünüyorum, bi yerlerden bi kapı açar..
benimde aşağı yukarı benzer sıkıntılarım var ve ben böyle düşünerek rahatlıyorum..
Allah herkese huzurlu evlilikler nasip etsin :KK71:

canım bişi değil sadece üzülmüş olabileceğini söyledim..
zor şartlar demişken benim 2.evliliğim olacak.. yani o konuya ben hiç girmiyeyim
biliyourm insan cok özeniyor
cok güzel gelinliğim oldu evim televizyondakiler gibi rengarenk pahalı esyalar ama mutluluk hiç olmadı o evi kahkahalarla inletemedik..
simdi o yzuden bıraz daha aarklı bakıyorum olaya..
esya onemlı degıl
senıde anlıyorum
sanmakı 2.olacak dıye heveslı degılım
daha bı tatlı el eleverıp bıseyler almak
benım aılem destek olur ama benım ıstemeye yuzum yok :KK50:
onun ailesi için bişey diyemeceğim..
o bekar..
öyle işte
cok ta maaş almıyoruz keşke alsak

yazdıgımdada demişm "yetrki sevgimiz güçlü olsun dımı:" bn buna inanıyorum. buna inandıgım için böyle davrandım. tşk edrim. konuyu dagıtmayalımda bozulmasınlar:)

cnm bu konuları hiç kafana bile takma birbirnizi sevmeniz önemli olan. bizde eşimle aynı kurumdayız, ikimizinde ailesinden hiç desteğimiz olmadı. eşimin ailesi onların istediği kızla evlenmedi diye çekti kendisini benim ailemde eşimin ailesi hakaret etti diye çekti. biz kendi düğünümöüzü kendimiz yaptık evde verdikleri yemeği bile biz ödedik kuaför paramızı bile. gelin ayakkabımı çiçeğimi kendim aldım düşün artık. herşey oldu bittiii. ilk 1 sene borç ödedik sonra araba aldık onu ödedik. arabamızın borcu bitmeden evimizi aldık şükürler olsun 3 senedir ödüyoruz. hiç kimseden desteğimiz yok bu arada. biraz sabır ve sevgi saygı tamamdır. her sıkıntıyı aşıyor insan. para mal mülk hiçbirşey değildir önemli olan çiftlerin anlaşması.

Allah evlenenlere , evlenmek isteyenlere ailelerin destek olunamadıgı durumlara hepimize yardım etsin ve Rabbim agız tadıyla gecinmeyi nasip etsin..
:KK69:

Galiba herşeyin birarada olması mümkün olmuyor. ama şöyle bir şey de var borçlar yüzünden de birbirine girip huzuru kaçan bir çok çift var.
rahat olunduğu zama daha farklı dertler ortaya çıkıyor (aldatma, aile baskısı gibi)...

gercekten evlilik cok zor masraf olarak ama allah evlenene yardım ediyor o yüzden cok da takma kafana 4 4 lük olmasada hersey olur cnım :)

X