ya cnm ben öyle çok karmaşayı sevmiyorum bi yaşam ünitesi+6 sandalyeli çok şık bi yemek masası+2 tane 3 lü 2 tane berjerli takım+yatak odası+işte orta sehpa falan.. 4500 tuttu.. haa bide oturma odama tek bi kanepe aldım çok beğendik o biraz tuzlu oldu..900 lira verdik ama çok knforlu ve irice koltuk.. mobilyalar gala mobilya.. koltuk takımı da karabağlarda bi mobilya firmasıydı kendi halinde.. çok içime sindi.. ama ben çok gezdim çalışmadığım için tek tek bütün mobilyacıları dolaştım ama kısmet meselesi biliyomusun.. o kadar dolaştım son biyerde buldum mobilyaları hiç ikiletmeden direk onları aldık..
ama şöle bişi var en zorou mobilya beğenmekmiş onu öğrendim nacizane bi tavsiye önce beğenmen önemli olan.. ben mesela mobilyalar için bi yerden fiyat aldım.. sonra aynı mobilya satan başka yerlerede sordum en uygun fiyatı veren yerden aldım.. ki şöle söliyim.. yaşam ünitemle masamın fiyatıyla ilgili 2 mobilyacı arasında nerdeyse 500 lira fark var.. yani bunu yapabilirsin tabi fabrikasyon bişi alacaksan..