evlenmek zor :((

evet bende onu farkettim bu siteye çok ısındım normalde pek takılmazdm böle sitelerde ama yalnız olmadığını bilmek güzel dışarda herkes nasısa olur boşwer moddunda onları dinleyince ben biyerde tıkanıyorum dinlemediğimde zaten kendi kendime sıyırıyorum.. nesee diye diye baya bişeyi hallettik.. mobilyaları ayırttık.. 2 ay dolaştım arkadaşlar 4500 liraya tüm mobilyaları çıkardım çokta içime sindi iyimi sizce..??

beyaz eşyalarla ıvır zıvır kaldı.. bakalım kısmet olcak gibi.. :))

valla 4500 çok iyi arkadaşım hayırlı olsun..nerden aldın?çok uygun gerçekten..peki bu ayırtma işlemi nası oluyor birkaç ay bekletebiliyorlarmı?:44:

cnm arçelikten 6500 tl fazla demişlerr 5000 tl hepsini alabilirsin gecenlerde arkadaşım için sormuştukk..salon takımı almassın güzel bi koltuk takımı ve yemek masası ile konsol alırsınnn..yatak odası aldınmı tamamdır:)sonrasındaaa borcunuz bittikten sonra eksikleirni giderirsin sıkıntıya sokmayın kendinizi evlenin aynı evi paylaşın yeter:)

valla 4500 çok iyi arkadaşım hayırlı olsun..nerden aldın?çok uygun gerçekten..peki bu ayırtma işlemi nası oluyor birkaç ay bekletebiliyorlarmı?

İzmirden aldım.. koltukar başka mobilyalar başka yerden denk getirdik işte.. evet cüzzi kaporalar bıraktık.. getircekler ödemeyide teslimatta yapcaz.. bu bi arkadaşımın tavsiyesiydi çünkü şey teşhir getiriyolarmış kırık falan oluyomuş parayı alıp sallamasınlar dediler bizde onu da yaptık bakalım hayırlısı..

canım bi ucundan başlayınca Allah yardım ediyo
bizim evlenebilmemiz de mucize gibi bişeydi ama inan herşey bi anda düzeliverdi
Allahıma çok şükür hiç tahmin edemeyeceğimiz şekilde işlerimz yoluna girdi
Allah yuva kurana yardım ediyo
yavaş yavaş başlayıp bütçenizi hesaplayın ona göre ihtiyaçlarınızı alın inş
ve para biriktirin, gereksz harcamalardan kaçının

evet bende onu farkettim bu siteye çok ısındım normalde pek takılmazdm böle sitelerde ama yalnız olmadığını bilmek güzel dışarda herkes nasısa olur boşwer moddunda onları dinleyince ben biyerde tıkanıyorum dinlemediğimde zaten kendi kendime sıyırıyorum.. nesee diye diye baya bişeyi hallettik.. mobilyaları ayırttık.. 2 ay dolaştım arkadaşlar 4500 liraya tüm mobilyaları çıkardım çokta içime sindi iyimi sizce..??

beyaz eşyalarla ıvır zıvır kaldı.. bakalım kısmet olcak gibi.. :))

4500 çok iyi ya cnm nerden aldınız merak ettim biz en uygununa baktık o bile 8000 bin tuttu:26:

ya cnm ben öyle çok karmaşayı sevmiyorum bi yaşam ünitesi+6 sandalyeli çok şık bi yemek masası+2 tane 3 lü 2 tane berjerli takım+yatak odası+işte orta sehpa falan.. 4500 tuttu.. haa bide oturma odama tek bi kanepe aldım çok beğendik o biraz tuzlu oldu..900 lira verdik ama çok knforlu ve irice koltuk.. mobilyalar gala mobilya.. koltuk takımı da karabağlarda bi mobilya firmasıydı kendi halinde.. çok içime sindi.. ama ben çok gezdim çalışmadığım için tek tek bütün mobilyacıları dolaştım ama kısmet meselesi biliyomusun.. o kadar dolaştım son biyerde buldum mobilyaları hiç ikiletmeden direk onları aldık..

ama şöle bişi var en zorou mobilya beğenmekmiş onu öğrendim nacizane bi tavsiye önce beğenmen önemli olan.. ben mesela mobilyalar için bi yerden fiyat aldım.. sonra aynı mobilya satan başka yerlerede sordum en uygun fiyatı veren yerden aldım.. ki şöle söliyim.. yaşam ünitemle masamın fiyatıyla ilgili 2 mobilyacı arasında nerdeyse 500 lira fark var.. yani bunu yapabilirsin tabi fabrikasyon bişi alacaksan..

ya cnm ben öyle çok karmaşayı sevmiyorum bi yaşam ünitesi+6 sandalyeli çok şık bi yemek masası+2 tane 3 lü 2 tane berjerli takım+yatak odası+işte orta sehpa falan.. 4500 tuttu.. haa bide oturma odama tek bi kanepe aldım çok beğendik o biraz tuzlu oldu..900 lira verdik ama çok knforlu ve irice koltuk.. mobilyalar gala mobilya.. koltuk takımı da karabağlarda bi mobilya firmasıydı kendi halinde.. çok içime sindi.. ama ben çok gezdim çalışmadığım için tek tek bütün mobilyacıları dolaştım ama kısmet meselesi biliyomusun.. o kadar dolaştım son biyerde buldum mobilyaları hiç ikiletmeden direk onları aldık..

ama şöle bişi var en zorou mobilya beğenmekmiş onu öğrendim nacizane bi tavsiye önce beğenmen önemli olan.. ben mesela mobilyalar için bi yerden fiyat aldım.. sonra aynı mobilya satan başka yerlerede sordum en uygun fiyatı veren yerden aldım.. ki şöle söliyim.. yaşam ünitemle masamın fiyatıyla ilgili 2 mobilyacı arasında nerdeyse 500 lira fark var.. yani bunu yapabilirsin tabi fabrikasyon bişi alacaksan..

tşkr ederm cnm bilgilendirdiğin inşallah bizde uygun bişeyler bıluruz darısı başımıza:64:

Gerçekten çok zoor...
Yazmaya başlasam hiç duramam en iyisi Allah yardımcısı olsun herkesin deyip susayım....

ne demek arkadaşım yardımcı olabilirsem ne mutlu.. bütçeyi düşünmek zorundaysan böle fikirler işe yarıyo bende öyle yapıyorum çünkü..

allah herkesin gönlüne göre versinn inş..

Konu icerik nedeniyle Sohbet Bölümü basligina alinmistir.
Bilginize..

Back