Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınla aldatmamis diye aldatma saymıyor galiba konu sahibi.

evet kabul edılmesı yonunde dayatma var sanane karısma gorunce basını cevır yorumları dayatma bırbırını seven ıkı asık yok ortada cunku
cıft cınsıyetle mı dogmus ?hormonları mı baskınmıs ? kurul boyle bır rapor mu cıkarmıs ? yooo ? tamamen sapkınlık sebebıyle aynı cınsle boyle mesajlasmalar ıcıne gırılmez en fazla google yazar arastırır bakar cıkar bırıyle oturup fantezı kurmaz ne ıstedıgını bılmemek sapkın hayallere gırmek saglıklı degıl . ve ben boyle dusunuyorum dıye benı dusman ılan edemezsınız bu kadar basıt .benım mıdemın bulanmasının kımseye zararı yok ama bu tarz sapkın ılıskılerın toplum ıcın zararı var

Ben "abinize saygı duyun" falan demiyorum ki size. Konuya yaklaşımınizin çok homofobik olduğunu söylüyorum. Baştan "abim böyle böyle bı insan, şimdi de bunu yapmaya başlamış" deseniz zaten böyle anlaşılmayacak, ama siz "eyvah abim gay galiba ((" diye bayilmissiniz gibi anlatıyorsunuz. He eğer gerçekten anlattığıniz gibi biriyse abinizin leş bı insan olduğunu da söylemem lazım. Allah bilir kendi yaptıklarını başkası yapınca hakaret küfür falan edip erkekligiyle de ovunuyodur

Kur'an da haddi aşmak olarak geçiyor zaten. Allah'ın çizdiği sınırı geçenlere Allah azgın ve sapkın diyor. Fakat bu mahluklar fantazi diyor.
Cinsellikten sogumaniza gerek yok. Akıl ve ruh sağlığı yerinde insanlarla karşılaştırsın Allah. Çok dua etmek gerek. Ahir zaman fitnelerinin hepsinden korunmak için.

Bende şu kısmı anlıyamıyorum . kız abim birisiyle nışanlısını aldatıyor diyor . Neden herkez cinsel terciji diye kıza tepkiler gösteriyor ? Kimse cinsel tercihini yargılamıyorki adam aldatıyor aldatıyor karşısındaki kadın olsun erkek olsun trans olsun . Evlenmeden aldatıyor . Yarın birgün o evlenecek kıza yazık değilmi ? Kullanılıyor belkide bişeylerin üstü örtülsün diye .

biz anlaşamıycaz seninle. çünkü düşman ilan etmek saldırmak fikir dayatmak yok benim tarafımdan
ama senin tarafından var ne yazık ki...
neyse, senin fikrin sana benimki bana.
iyi forumlar

Haklısın, artık insanların yaptıkları yüzünden hayvanların doğası da bozuldu.

Hayvanlar derken, bunun bilimseli ne acaba?
İki erkek köpeğin ilişkiye girdiğini falan mı izlediniz? Nette vs de böyle bişi izlediyseniz o hayvanların ne şartlarda o pozisyona geldiği tahmin etmek zor değil.

Allah aşkına isteyen istediğini yapsın demek zorunda değil kimse. Ve bu tarz ilişkilere de normal diyenleri kabul etmek zorunda değiliz.

Anormalliğin alası hatta.

Kimsenin homofobik olmak gibi bir özgürlüğü yok.Homofobi birçok ülkede suç kabul edilir.İnsan hek ve hürriyetine zarar veren bir ayrıncılıktır.Onun dışında eşcinsel ilişkiyi yanlış bulabilirsiniz tabi.Ama eşcinsellere karşı bir nefret tutamazsınız.Burada konu sahibine karşı çıkanlar onun ısrarla abisinin bu ilişkiyi farklılık olarak vurgulamasına karşı çıkıyor.Abisi pekala biseksüel olabilir ki bu çok normal bir yönelim.Burada abinin yaptığı tek iğrençlik hatta 'sapkınlık' nişanlısını aldatması.Bu yüzden hatalı.Konu sahibi kızla konuşup durumu anlatmalı.

Biz hayvan mıyız?
Onlar ulu orta sevişiyor, sıçıyor, doğuruyor.
Hepsini aynı yerden yapıyor yani kıçından.

İnsanlarda ise vajina ve penis var. Penis ne kaka ne çiş yaptığımız yere mecbur. Penis için özel yer olan vajina diye bir organ var.

Anal ilişki, kakanın çıktığı yere penisi sokmak, açık ifadeyle. Bu ilişki öncesi lavman vb ciddi temizlik yapmak gerekiyor penise dışkı bulaşmasın diye. Ayrıca bu ilişki yüzünden zaman geçtikçe dışkısını tutamayan nice kadın/erkek var.

Lütfen konumu toplumsal bir konuya çevirmeyin. Bu tarz ilişkiler normal mi degil mi tartışması değil bu , lütfen bunu başka yerde tartışın. Bana yol gösterecek insanlara ihtiyacım var
Abinizle ve kızla konuşmaktan başka yol yok.
Abinizden korksanız bile kızı gizli nodan arayarak, sahte hesaptan mail atarak vs bir şekilde haberdar etmelisiniz.

Lütfen konumu toplumsal bir konuya çevirmeyin. Bu tarz ilişkiler normal mi degil mi tartışması değil bu , lütfen bunu başka yerde tartışın. Bana yol gösterecek insanlara ihtiyacım var
Gösterilen yolları beğenmiyorsunuz hanım efendi. Yol belli kız gerçekleri öğrenmeli

Konu sahibi yapmanız gereken tek şey oturup düşünmek. “Benim nişanlım böyle şeyler yapsaydı bu şartlarda bana söylenmesini ister miydim?” diye. Annenizin tavrı çok yanlış. Çok kızdım şahsen. Sizin başınıza gelse böyle birşey yine de örtbas eder miydi acaba? Sizi de anlıyorum aileniz için endişe ediyorsunuz ama bence zamanla kabulleneceklerdir. Bu noktada en çok düşünmeniz gereken insan bence abinizin nişanlısı. Kızın yerinde ben olsam bana söylensin isterdim.

Ailem bu konuyu kaldıramaz diyorsunuz ama anneniz erkekler böyle şeyler yapar demiş öğrenince. Sandığınız kadar büyük şeyler olmayabilir.
Şuan değil ama abiniz evlendikten sonra eşi durumu farkeder ve durumu ortaya çıkarirsa aileniz için o zaman kötü olur asıl.

Zaten şuan babanızın bilmesine en gerek yok, abinizle konusun derdim ama topluma çok farklı yansıtıp, ahlak bekçiliği yapıp kendisi işine bu geldiği gibi yaşayan biri olduğu için konuşma ne derece yerini bulur bilemedim. Kıza sosyal medya üzerinden ulaşın farkli kimlikle, para karşılığı ilişki yaşadığını falan yazsanız ilk önce bu bile yeterli olabilir ayrılması için.

sosyal medyadan fake ısımle yazınca bu kez abısı bana ıftıra atılıyor oyle bırseyım olsa senınle evlenırmıydım hıc der

kızı ıkna eder abısı

Babanızın durumundan bahsetmişsiniz. Durumu ailevi bir konuya dönüştürmeyin. Anneniz durumu zaten ögrenmiş. Onunla sakince durumu değerleyin. Görmedik, bilmiyoruz diyerek durumu yok sağlamanızı rica edecegim. O mesajları yeniden görürseniz kendi telefonunuzla mümkünse abinizin mesajlarının görüntüsünü alın. Ondan kendinize bir gonderim yapmayın. Tek başınıza nişanlandığı hanımla gorusme yapmayın. Yanlış anlaşılabilirsiniz. Anneniz ve nisanlanan hanımın dialogu iyi ise sevgiyle yaklaşarak durumu kısmı olarak anlatabilirsiniz ve görseli gösterebilirsiniz. Gerçekten inançlı bir kimseyse, bunu ağabeyinizin ne yüzüne vurur ne de bu ilişkiyi kaldığı yerden devam ettirir. Ağabeyiniz ile konuşmayı sonraya bırakın bence. Zaman geçsin. Yalnız evlilik ilişkisi için doğru bir aday değil şu anda ağabeyiniz. Hem kendisi hem karşı taraf için. Cinsel bulaş toplumumuzda çok sıktır, sadece cinsel yasam ile bulas olacağı zannedilir. Eğer dil biliyorsanız yabancı akademik yayınları incelemenizi rica ederim. Aynı yasam alanını paylaşan kimseler olarak dikkatli olmanızı tıbbi bilgime dayanarak önermek isterim. Siz belki bunları da konu dışı bulacaksınız ama dış macunu, ortak banyo paylaşımı hususlarında bilhassa dikkatli olmanız gerekmektedir.

çok dert etmişsin bence abin eşcinsel dua et ki eş cinsel kadınlarada ilği duyabiliyor,bence bunu zevkinden yapıyordur evlenince değişirmi pek sanmyorum ama kıza bir şey demeyin lütfen

konu ile alakası yok ama bir düzeltme yapayım.
memeli hayvanların da cinsel organı var.
kedinin, köpeğin, ineğin yavrusu bagırsaklarında büyümüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…