- 7 Ocak 2016
- 10.308
- 49.652
- 598
- Konu Sahibi birzerdali
-
Arkadaşlar sizde aynı şeyi söylediğiniz için sizi alıntıladım.kiz nasıl biliyor olabiliyor onu anlamadım.dunya nekadar da kirli bir yer olmuş.bu durumu bilip kız kabul edebilirmi varmı böyle insanlar merak ettim.neden resmi bir adım atıyorlar ozaman.bu aile olmak degilki..bunu bilip devam etmek evliliğin yapısına çok ters
Durum tam anlattigin gibi olacak. İşte bu yüzden açamıyorum konuyu. Babam bunu kaldıramaz. Abim ölsün ister, kardeşlerim ablam herkes gitsin hayatımızdan der. Abim bu durumla yaşayamaz ve intihara sürüklenir. Yani açık görüşlü bir ailem yok. Tam bir yıkım olur, bu durumdan dolayı onlardan birini kaybedersem ne yaparım bilmiyorum. Bu durumda kiza anlatamam. Abime kızdan ayrıl desem bile konuyu bilmem onun için yeterli. İntihara teşebbüs eder. Bu durum o kadar tabu ailedeCanım ablacım siz 'olgunlukla' karşılayabildiniz mi, düşüp bayıldık diyorsun. Anladığım kadarıyla ailen muhafazakar, keza kız ve tarafı da. kendini biraz kızın yerine koy, nişanlın adam eşcinsel olsa sen olgunlukla karşılar mısın, eyvallah o zaman ayrılalım der misin sessiz sakin? Sen kardeş olarak düşüp bayıldıysan kız kalp krizi geçirir herhaldeAilesi tabi ki gelip hesap sorar madem eşcinseldin bunca zaman kızı neden evlenicem diye oyaladın der hakları var, kızın da hakkı var.
Anne-cocuk daha yakın olur diye düşünmüştüm.Bence annenin bildiğini hiç söylemesin.. Konu başkalarına da gitmeden halledilebilir .. Sadece konusahibi öğrenmiş ve biliyor gibi davranılıp abi ve kardeş arasında bir konuşma olarak kaldığı düşünülebilir .. Nişanlısı öğrendikten sonra zahnetmiyorum böyle birşeyi duyuracağını. Anlaşamadık bazı durumlar oldu ayrldk der gibi geliyor bana..
Durum tam anlattigin gibi olacak. İşte bu yüzden açamıyorum konuyu. Babam bunu kaldıramaz. Abim ölsün ister, kardeşlerim ablam herkes gitsin hayatımızdan der. Abim bu durumla yaşayamaz ve intihara sürüklenir. Yani açık görüşlü bir ailem yok. Tam bir yıkım olur, bu durumdan dolayı onlardan birini kaybedersem ne yaparım bilmiyorum. Bu durumda kiza anlatamam. Abime kızdan ayrıl desem bile konuyu bilmem onun için yeterli. İntihara teşebbüs eder. Bu durum o kadar tabu ailede
buda cok abartı yahu abım ölsun ıster hayatımızdan cıksın ıstenır falan yok artıkDurum tam anlattigin gibi olacak. İşte bu yüzden açamıyorum konuyu. Babam bunu kaldıramaz. Abim ölsün ister, kardeşlerim ablam herkes gitsin hayatımızdan der. Abim bu durumla yaşayamaz ve intihara sürüklenir. Yani açık görüşlü bir ailem yok. Tam bir yıkım olur, bu durumdan dolayı onlardan birini kaybedersem ne yaparım bilmiyorum. Bu durumda kiza anlatamam. Abime kızdan ayrıl desem bile konuyu bilmem onun için yeterli. İntihara teşebbüs eder. Bu durum o kadar tabu ailede
Durum tam anlattigin gibi olacak. İşte bu yüzden açamıyorum konuyu. Babam bunu kaldıramaz. Abim ölsün ister, kardeşlerim ablam herkes gitsin hayatımızdan der. Abim bu durumla yaşayamaz ve intihara sürüklenir. Yani açık görüşlü bir ailem yok. Tam bir yıkım olur, bu durumdan dolayı onlardan birini kaybedersem ne yaparım bilmiyorum. Bu durumda kiza anlatamam. Abime kızdan ayrıl desem bile konuyu bilmem onun için yeterli. İntihara teşebbüs eder. Bu durum o kadar tabu ailede
nısanlı kızın sucu neya arkadaşım madem bu kadar sıkıntılı aileniz var neden bu konuyu unutmayı denemiyorsunuz?(farklı bir bakış açısı)
o zaman görmemiş gibi yapacaksın çünkü her söylenilene anti biseyler söylüyorsun bu durumda yapacak tek şey var o da susmak .abin evlenir zamanla sapkın ilişkilerini özler kız biraz uyanıksa yakalar zaten sen de duyarsın o zamanMaalesef kız bunu olgunluk ile karşılayacak biri değil. Şok içinde kalır benim gibi. Ailesine anlatır belki sinir krizi geçirir ve böylelikle hem kendi ailem hem de kızın ailesi dolaylı olarak bütün sülale bu durumu öğrenmiş olur. Bundan sonrası olacakları tahmin edebiliyorum. Abim bunu kaldıramaz. Kimsenin bilmediği karinlik bir tarafı bu. İntihar edeceğinden eminim. Kimsenin yüzüne bakamaz bunu gurur meselesi yapıp hayatına son verir. Bunu kaldıracağını bilsem konuşurum. Ayrıca babam bu durumu hiç kaldıramaz. Ölse daha iyi der evden kovar ve sağlık problemleri yaşar. Anlayacağınız bu durumun gün yüzüne çıkması inanılması güç sorunları beraberinde getirecek. Ben ne yapayım bilmiyorum. İnanılmaz kötü bir durumdayım
haklısınız ama ALLAH korusun işin ucu cinayete bile varabilir. bunu unutmamak lazım. namus meselesi bu artı aile sıkıntılıymış.nısanlı kızın sucu ne
burda kım ıster evlendıgı adamın daha once erkeklerle ılıskı yasamıs fantezıler kurmus olmasını mesela
Fikir almak için açmadiniz o zaman konuyu.Durum tam anlattigin gibi olacak. İşte bu yüzden açamıyorum konuyu. Babam bunu kaldıramaz. Abim ölsün ister, kardeşlerim ablam herkes gitsin hayatımızdan der. Abim bu durumla yaşayamaz ve intihara sürüklenir. Yani açık görüşlü bir ailem yok. Tam bir yıkım olur, bu durumdan dolayı onlardan birini kaybedersem ne yaparım bilmiyorum. Bu durumda kiza anlatamam. Abime kızdan ayrıl desem bile konuyu bilmem onun için yeterli. İntihara teşebbüs eder. Bu durum o kadar tabu ailede
gercekten ortası yok ya ınsanlar ya fazla rahatlar ya da asırı baskıcıhaklısınız ama ALLAH korusun işin ucu cinayete bile varabilir. bunu unutmamak lazım. namus meselesi bu artı aile sıkıntılıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?