- 16 Mayıs 2020
- 584
- 635
- 23
- Konu Sahibi birzerdali
-
Gay ler kendi çocuklarını taciz etmiyorlar. Kendi çocuğunu taciz edenlerin hemen hepsi heteroseksüel erkekler.Herkese merhaba,
Çok kötü bir durumdayım. Konumu okuyup yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncellikle kendi hâlinde normal standartlarda bir aileyiz. Evlenmek üzere olan bir abim var. Evleneceği kızı çok seviyor ( en azından öyle görünüyor), el üstünde tutuyor, değer veriyor. İmrenilecek şekilde ince düşünüp, onun için tüm fedakarlıkları yapıyor. Nişanlilar.
Bu algim düne kadar böyleydi. Dün telefonu sarjdayken gayri ihtiyari bir mesaj gördüm. Kesinlikle kimsenin telefonuna bakmam, kurcalamam ama hani boş bulundum resmen. Mesajı görünce bakiverdim istemsiz. Mesaj içeriği sonucunda anladim ki abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Şok içindeyim. Bunu farklılık olsun diye yaşiyor, bundan eminim. Dünyam başıma yıkıldı.
Mesajı görünce tansiyonum çıktı ve sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım.
Annem korktu ve o şokla bunu anneme söyledim, belki yargilayacaksiniz ama şok içerisinde ne düşünüp ne yapacağımı bilemedim. Annem de şok oldu. Dağıldık.
Annem erkeklerin böyle iğrençlikler yapabildiğini vs söyleyip bu durumu düşünmekten kaçtı. Ben ise perişan olmuş durumdayım. Bu arada yıllardir abimle ayni evde yaşıyoruz herhangi bir sapkın durumuna hiç rastlamadım. Bize karşı, başkalarına karşı.
Nişanlısı uzaktan tanıdığımız, iç içe olduğumuz bir aile. Bu durum duyulduğu an bir felaket olur. Abim çevresi tarafından sevilen sayılan biridir. Bu durumu kaldıramaz ve intihar eder. Annem ile bunun korkusunu yaşıyoruz
Bir yandan kıza haksızlık ediyoruz. Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Bu durumu kıza anlatamayız, ayrıl desek birbirlerine çok bağlılar ayrılmazlar. Ancak böyle bir gerekçe ile kız ayrılır. Kıza seni aldatti desek abime ne diyeceğiz. Abim bu durumu bildiğimizi öğrendiği an intihar eder. Böyle bir durumu kabullenecek bir yapıda degil.
Çok cikmazdayim. Aklıma akıl almaz şeyler geliyor. Kendi çocuğu olsa taciz eder mi acaba diye düşünecek duruma geldim. Yıllardır tanıdığım abim değil sanki. Arkadaşlar ne yapayım ? Çok kötü bir durumdayım.
+1Gay ler kendi çocuklarını taciz etmiyorlar. Kendi çocuğunu taciz edenlerin hemen hepsi heteroseksüel erkekler.
Ayrıca abiniz evlenince bırakacaktır belki bu fantezilerini. Sizi ilgilendiren bir konu değil.
Evleneceğimiz kişiyi tanımak bizim görevimiz, sorumluluğumuz. Bunu da abinizin nişanlısı düşünsün bir zahmet. Belki onu o şekilde kabul edecek??? Belki kızın fantezisi de swinger ilişkiler, nerden bilebilirsiniz???
Kendinizle, kendi cinsel tercihlerinizle ilgilenmenizi tavsiye edeceğim. Başkalarıyla değil. Bu abiniz de olsa...
Bu durum çok uzun diye buradan anlatmadım. Emin olmadığım bir durum değil. Yalnızca bir mesajdan da çıkarmadım bu sonucu. Yani eminim, o kısma geçebilirsinizbir mesajdan nasil böyle bir sonuca vardiniz enteresan olmus.
Cinsel yönelimi bu şekilde değil, dediğim gibi hayatında değişiklik denemeye çalıştığı asikar. Mesajları da bu şekildeydi. Farklılık aramış ve bunu sürdürmüş. Paravan evlilik değil yani. Kıza gayet aşık, seviyor ve beğeniyor. Daha önce de kız arkadaşları oldu, aşk acıları cekti. Yani anlayacağınız mesaj içeriklerinde de belirtmiş. Değişiklik arıyorduyulması ile intihar edecek olsa sanırım mesajların ulu orta görülmesi ihtimalini düşünür ve önlem alırdı.
bu konuyu elbette abinizle konuşmak zorundasınız. cinsel yönelimi bu şekilde ise de eleştirme hakkınız yok. sonuçta kaç yaşında insan. doğru yanlış demiyorum ancak seçimi bu ise kimse karışamaz.
burada tek soru, evliliği yurdumdaki pek çok erkek gibi asıl cinsel kimliğini saklamak için paravan olarak mı kullanacak ?
eğer böyle bir niyeti varsa o zaman tabi ki nişanlısının bilme hakkı var.
çünkü asıl iğrenç olan kendi çıkarı için birini kullanmaktır.
Bu sonuca nasıl vardınız yani kadınları erkek ismiyle kaydeden çok erkek var belki de nişanlısını aldattığı kadındır. Tabi mesajın içeriğini bilmiyoruz.Herkese merhaba,
Çok kötü bir durumdayım. Konumu okuyup yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncellikle kendi hâlinde normal standartlarda bir aileyiz. Evlenmek üzere olan bir abim var. Evleneceği kızı çok seviyor ( en azından öyle görünüyor), el üstünde tutuyor, değer veriyor. İmrenilecek şekilde ince düşünüp, onun için tüm fedakarlıkları yapıyor. Nişanlilar.
Bu algim düne kadar böyleydi. Dün telefonu sarjdayken gayri ihtiyari bir mesaj gördüm. Kesinlikle kimsenin telefonuna bakmam, kurcalamam ama hani boş bulundum resmen. Mesajı görünce bakiverdim istemsiz. Mesaj içeriği sonucunda anladim ki abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Şok içindeyim. Bunu farklılık olsun diye yaşiyor, bundan eminim. Dünyam başıma yıkıldı.
Mesajı görünce tansiyonum çıktı ve sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım.
Annem korktu ve o şokla bunu anneme söyledim, belki yargilayacaksiniz ama şok içerisinde ne düşünüp ne yapacağımı bilemedim. Annem de şok oldu. Dağıldık.
Annem erkeklerin böyle iğrençlikler yapabildiğini vs söyleyip bu durumu düşünmekten kaçtı. Ben ise perişan olmuş durumdayım. Bu arada yıllardir abimle ayni evde yaşıyoruz herhangi bir sapkın durumuna hiç rastlamadım. Bize karşı, başkalarına karşı.
Nişanlısı uzaktan tanıdığımız, iç içe olduğumuz bir aile. Bu durum duyulduğu an bir felaket olur. Abim çevresi tarafından sevilen sayılan biridir. Bu durumu kaldıramaz ve intihar eder. Annem ile bunun korkusunu yaşıyoruz
Bir yandan kıza haksızlık ediyoruz. Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Bu durumu kıza anlatamayız, ayrıl desek birbirlerine çok bağlılar ayrılmazlar. Ancak böyle bir gerekçe ile kız ayrılır. Kıza seni aldatti desek abime ne diyeceğiz. Abim bu durumu bildiğimizi öğrendiği an intihar eder. Böyle bir durumu kabullenecek bir yapıda degil.
Çok cikmazdayim. Aklıma akıl almaz şeyler geliyor. Kendi çocuğu olsa taciz eder mi acaba diye düşünecek duruma geldim. Yıllardır tanıdığım abim değil sanki. Arkadaşlar ne yapayım ? Çok kötü bir durumdayım.
Ben eşcinsel yaşantisi olamaz demiyorum, konu farklı bir yöne akıyor. Elbette trans da olabilir gay de. Fakat durum böyle değil. Gayet farklılık arayan, bunu da yaşayayım diyen bir durum şuan yaşadığıHomofobik düşünceleriniz beni benden aldı. İnanın sandığınızdan daha çok eşcinsel ilişki yaşayan var bu ülkede, sadece sizin gibi adam bicaklamis tepkisi verenler yüzünden kendilerini gizliyor ve paravan evlilik yapıyorlar...
Ama konuya abi lehine cevap da yazamayacagim. Ne olursa olsun nişanlısını aldatmış.
Bunun homosu,heterosu olamaz. Siz kızın yerinde olsanız size nasıl davranılmasini isterseniz kendiniz de aynen öyle davranın. Abiniz de ölmez merak etmeyin, bu kadar kolay mı can vermek? Atar kendini Ali'nin Veli'nin kollarina, eve gelmez bir kaç gün, atlatır. Siz abiden önce kızı düşünün,ne yapilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?