Evlenmek istiyorum artiiiiiiik

[QUOTyou, post: 41678539, member: 264007"]Bende istiyorum ama hayırsızsa olmasın sabırla hayırlısını bekliyorum.Yaşım çok yok ama belli bir yaştan sonra hepsi aynı zaten.Rabbim bizi bir ömür mutlu edecek hayırlı eşle karşılaştırsın[/QUOTE]
Amin canim insallah

Ooff ben de 35 yaşında sandım seni böyle ağlak görünce.
27 nedir ki ya. Kuzenim 29unda evlendi bir hakimle. Onun da aşk hayatı çok kötüydü geçmişinde.
Hep hüsran yaşamıştı.
Bir başka akrabam da 30 yaşında sanırım ya da 31. O da zengin ve bir dediğini iki etmeyen bir adamla evleniyor ağustosta.
Ve bu kızın da aşk hayatı rezaletti. Sevdikleri buna darbe vurdu her zaman ama şu anda çok mutlu.
Takmayacaksın. Akışına bırakacaksın.
Ve evlenmiş olmak için evlenmeyeceksin.
Başını yakmayacaksın. Benim etrafımda çok büyük aşkla evlenen ve hala aynı aşkla yüzleri gözleri parlayarak gülümseyen insanlar var.
O yüzden deli divane aşık olacağın adamı bekle. Hayatının aşkını bulmak için dua et.
Her şeyden önce kendini sev.
Bir de kimseyi beğenmiyorsun ondan yalnız kalıyorsun diye boş boş konuşan olursa takma. Emin ol sabredersen, seçici olursan ve inanırsan sen de dilediğin gibi biriyle karşılaşırsın. Evlilik çok büyük bir sorumluluk. Çok sevmeden olmaz yani. Sürmez. Aşk ve mantık beraber olmalı.
Sakın kendine üzülme. Haline acıma.
Çok güzel sürprizleri var hayatın. Etrafına kulaklarını tıka. Güzel bak kendine ki güzellikleri çek. ^^

:KK15::KK51:
Bir insan nasil oluyorda ortada asik olunan bir adam yokken evlenmek istiyor. Cok enteresan. Üzerinde arastirma yapilmasi gerek diye düsünüyorum. Bence siz önce bunu bir düsünün. Neden ortada adam bile yokken illa da evlenmek istiyorsunuz?
Evlenenmenin altında aşık olmakta yatıyor bence.Ben evlenmek istiyorum diyorum ama asıl tabi bu kararı verecek kadar aşık olma isteğidir.biraz kısaltma yapıyorum açıkçası

Asil belli yastaki kadin evlenmek istemezse sorun vardir. Kadin dogasi geregi anne olmaya programli dogar. Bizim toplumda bekar anne kolay olunmadigi icin annelik esittir evlilik. Ayrica herkes yaratilis geregi sevmek sevilmek sex ister. Bizim toplumda bunun da yolu evlilik. Niye bu kadar abarti tepki veriyosunuz 35 yasinda konu sahibi 15 degil
Her kadin cocuk sahibi olmak istemez, örnegi cok. Ayrica konu sahibi konuyu cocuk istiyorum diye de acmamis. Ortada belirli bir kisi yokken evlenmek istemek, canim sevismek istiyor demek diyorsunuz yani. Enteresan. Konu sahibimiz mademki 35 yasinda sevismek icin bir kagida imza atmasinin ne kadar sacma oldugununda farkindadir.

Bu günlerinin tadını çıkar, bekar günlerini çok özlüyor insan.. Elbet bir gün biri çıkar karşına.

bencede cumbaba
çok arar bugünlerini
boşuna dememişler bekarlık sultanlık diyee

aha bak ben şimdi ousu beklicem gelecek yemek verecem onaa
ooo ooo yorulacam ben yaa

Evlenenmenin altında aşık olmakta yatıyor bence.Ben evlenmek istiyorum diyorum ama asıl tabi bu kararı verecek kadar aşık olma isteğidir.biraz kısaltma yapıyorum açıkçası:KK15::KK51:

Evlenenmenin altında aşık olmakta yatıyor bence.Ben evlenmek istiyorum diyorum ama asıl tabi bu kararı verecek kadar aşık olma isteğidir.biraz kısaltma yapıyorum açıkçası
Acaba toplum baskisi mi yoksa gercekten asik olmak istemesi mi, eger gercekten aski ariyorsa bununda evlilikle birebir bir bagi yok. Tabi konusahibimiz öyle düsünüyorsa tartisilmaz. Aradigini en yakin zamanda bulur insallah diyelim.

Her kadin cocuk sahibi olmak istemez, örnegi cok. Ayrica konu sahibi konuyu cocuk istiyorum diye de acmamis. Ortada belirli bir kisi yokken evlenmek istemek, canim sevismek istiyor demek diyorsunuz yani. Enteresan. Konu sahibimiz mademki 35 yasinda sevismek icin bir kagida imza atmasinin ne kadar sacma oldugununda farkindadir.
Toplumun belli degerleri var dogal olarak kisilerin de, bazi hormonal gudulerle belli yastan sonra evlenmeyi istemek absurt degil ve evet burasi avusturya degil canimm :d

bencede cumbaba
çok arar bugünlerini
boşuna dememişler bekarlık sultanlık diyee

aha bak ben şimdi ousu beklicem gelecek yemek verecem onaa
ooo ooo yorulacam ben yaa

Doğru boşuna dememişler. Dün akşam aklıma evlenmeden önce yaptığım keyifler geldi, ne çok özlemişim o günleri. Şimdi içimden kendim için hiç bir şey yapmak gelmiyor. Aldım bir odun onun keyfini yapıyorum.

Acaba toplum baskisi mi yoksa gercekten asik olmak istemesi mi, eger gercekten aski ariyorsa bununda evlilikle birebir bir bagi yok. Tabi konusahibimiz öyle düsünüyorsa tartisilmaz. Aradigini en yakin zamanda bulur insallah diyelim.
Ben kendim için öyle olduğu için misal verdim.Çok aşık olup o aşkla evlenmek nir ömür yanımda olmasını istiyorum ama kısaca evlenmek istiyorum deyip geçiyorum :)

Doğru boşuna dememişler. Dün akşam aklıma evlenmeden önce yaptığım keyifler geldi, ne çok özlemişim o günleri. Şimdi içimden kendim için hiç bir şey yapmak gelmiyor. Aldım bir odun onun keyfini yapıyorum.
şömine keyfi :KK53:

Ben kendim için öyle olduğu için misal verdim.Çok aşık olup o aşkla evlenmek nir ömür yanımda olmasını istiyorum ama kısaca evlenmek istiyorum deyip geçiyorum :)
Güzel hayaller bunlar, ayrica olma ihtimalide baya bir yüksek. En kisa zamanda kavusurunuz insallah :)

X