- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- Konu Sahibi zibinli kiz
Esasında toplum baskısı olmasa, ne kadar geç o kadar iyi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenenmenin altında aşık olmakta yatıyor bence.Ben evlenmek istiyorum diyorum ama asıl tabi bu kararı verecek kadar aşık olma isteğidir.biraz kısaltma yapıyorum açıkçasıBir insan nasil oluyorda ortada asik olunan bir adam yokken evlenmek istiyor. Cok enteresan. Üzerinde arastirma yapilmasi gerek diye düsünüyorum. Bence siz önce bunu bir düsünün. Neden ortada adam bile yokken illa da evlenmek istiyorsunuz?
Her kadin cocuk sahibi olmak istemez, örnegi cok. Ayrica konu sahibi konuyu cocuk istiyorum diye de acmamis. Ortada belirli bir kisi yokken evlenmek istemek, canim sevismek istiyor demek diyorsunuz yani. Enteresan. Konu sahibimiz mademki 35 yasinda sevismek icin bir kagida imza atmasinin ne kadar sacma oldugununda farkindadir.Asil belli yastaki kadin evlenmek istemezse sorun vardir. Kadin dogasi geregi anne olmaya programli dogar. Bizim toplumda bekar anne kolay olunmadigi icin annelik esittir evlilik. Ayrica herkes yaratilis geregi sevmek sevilmek sex ister. Bizim toplumda bunun da yolu evlilik. Niye bu kadar abarti tepki veriyosunuz 35 yasinda konu sahibi 15 degil
Bu günlerinin tadını çıkar, bekar günlerini çok özlüyor insan.. Elbet bir gün biri çıkar karşına.
Acaba toplum baskisi mi yoksa gercekten asik olmak istemesi mi, eger gercekten aski ariyorsa bununda evlilikle birebir bir bagi yok. Tabi konusahibimiz öyle düsünüyorsa tartisilmaz. Aradigini en yakin zamanda bulur insallah diyelim.Evlenenmenin altında aşık olmakta yatıyor bence.Ben evlenmek istiyorum diyorum ama asıl tabi bu kararı verecek kadar aşık olma isteğidir.biraz kısaltma yapıyorum açıkçası
Evlenenmenin altında aşık olmakta yatıyor bence.Ben evlenmek istiyorum diyorum ama asıl tabi bu kararı verecek kadar aşık olma isteğidir.biraz kısaltma yapıyorum açıkçası
Ben sana yapistiririm tokati bi düzgün cevap verin yada susun .yuva kkurmak istiyosak her gelene evet mi diyelim
Toplumun belli degerleri var dogal olarak kisilerin de, bazi hormonal gudulerle belli yastan sonra evlenmeyi istemek absurt degil ve evet burasi avusturya degil canimm :dHer kadin cocuk sahibi olmak istemez, örnegi cok. Ayrica konu sahibi konuyu cocuk istiyorum diye de acmamis. Ortada belirli bir kisi yokken evlenmek istemek, canim sevismek istiyor demek diyorsunuz yani. Enteresan. Konu sahibimiz mademki 35 yasinda sevismek icin bir kagida imza atmasinin ne kadar sacma oldugununda farkindadir.
Bende Avusturyali degilim Istanbulluyum canim :)Toplumun belli degerleri var dogal olarak kisilerin de, bazi hormonal gudulerle belli yastan sonra evlenmeyi istemek absurt degil ve evet burasi avusturya degil canimm :d
bencede cumbaba
çok arar bugünlerini
boşuna dememişler bekarlık sultanlık diyee
aha bak ben şimdi ousu beklicem gelecek yemek verecem onaa
ooo ooo yorulacam ben yaa
Ben kendim için öyle olduğu için misal verdim.Çok aşık olup o aşkla evlenmek nir ömür yanımda olmasını istiyorum ama kısaca evlenmek istiyorum deyip geçiyorum :)Acaba toplum baskisi mi yoksa gercekten asik olmak istemesi mi, eger gercekten aski ariyorsa bununda evlilikle birebir bir bagi yok. Tabi konusahibimiz öyle düsünüyorsa tartisilmaz. Aradigini en yakin zamanda bulur insallah diyelim.
şömine keyfiDoğru boşuna dememişler. Dün akşam aklıma evlenmeden önce yaptığım keyifler geldi, ne çok özlemişim o günleri. Şimdi içimden kendim için hiç bir şey yapmak gelmiyor. Aldım bir odun onun keyfini yapıyorum.
Aynen normalde inşallah bulursun filan denir destek olunur milletin siniri tepesinde sanırımNiye böyle enteresan cevaplar veriliyor konuya ya anlamadım bir dovmediginiz kalmış.
Güzel hayaller bunlar, ayrica olma ihtimalide baya bir yüksek. En kisa zamanda kavusurunuz insallah :)Ben kendim için öyle olduğu için misal verdim.Çok aşık olup o aşkla evlenmek nir ömür yanımda olmasını istiyorum ama kısaca evlenmek istiyorum deyip geçiyorum :)