- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 34
Ya eğer tum arkadaş çevren bir anda evlenmiş çocuk sahibi olmuş ve kuzenler de aynı şekilde evli çocuklu ise ...30 yaşına gelmiş arkadaşlarla bile konu dönüp dolaşıp evliliğe geliyor .benim sizin yaşlarda bir suru bekar arkadasım var ve bir cogunun sevgilisi de yok. fakat sizin kurdugunuz cumleleri hic onların agzından duymadım. sohbet sırasında evlilik konusu gecse bile "aman boyle iyiyim daha cok var" diyoruz hepimiz.
sizi mutlu eden işlere yonelin, cocuk yapmak dısında bence yapılacak son iş evlenmek olmalı.
Öyle mi ya.Mesala benim iki yıldır aynı yerde çalıştığım biri var. Son zamanlarda ilgisi olduğunu düşünuyurum. Bazıları iki yılda olsaydı olurdu fark ederdi diyenler var. Ama işte son zamanlar da bir yakınlaşma olabiliyor demekher şey kısmet, bazen insan tanıdığı biriyle bile yıllar sonra karşılaşıp bir beraberliğe başlayabiliyorumulmadık anlarda olur güzel şeyler
Ben de bir zamanlar bu kadar evlenme meraklisiydim. Saydığınız seyleri yaşamayı cok istiyordum. Evlendim. Bir sene ancak tahammül edebildim. Hayalini kurduğum şeylerin belki bir kısmını yaşadım. Ama huzurum hic olmadı. Bosandim 3 ay oldu. Korkuyorum bundan sonraki hayatım için. Ama acele etmemek lazım. Cok dikkat etmek lazım. Malesef ben bunu acı bir tecrübe ile anladım. Umarim siz istediğiniz gibi bir hayat arkadaşı bulursunuz.Merhaba herkese iyi pazarlar kızlar
O kadar üzülüyorum ki bir buçuk senedir dua ediyorum karşıma hayırlı sevebileceğim onun da beni sevebileceği biri çıksa diye bir buçuk yıldır dua ediyorum, eski sevgilimden ayrılalı bir buçuk Sene oldu çok üzüntüler çektirdi aldattı ondan sonra hayata küstüm tekrar yeniden başlamalıyım dedim okulumu bitirdim iş buldum, orada güzel dostluklar kurdum ama olmuyor yalnız hayat geçmiyor 26 yaşındayım.. Allah sabır versin 30 U geçen evlenmek isteyip te evlenmeyenlere.. Gerçekten çok zor bugün pazar evet ailemleyim ama insan artık kendi evi olsun kahvaltıyı kendi hazırlasın istiyor.. Annembana hiç bir iş yaptırmaz çok titiz hastalık boyutunda mutfağa girmemi istemez özellikle diğer işler i yapmamı ister ama .. Yemek yaptırmıyor ben kocama yemek yapmak istiyorum onunla sinemaya gitmek istiyorum ..gezmek istiyorum evet arkadaşlarım var ama evliler hep beni çağırıyorlar ama olmuyor işte hep yanlarında yakışı kalmıyorişten biri karşıma çıkması mümkün diil .. Çünkü hep evli ve nişanlı .. Diğerleri de zaten olmaz abi olarak görebileceğim kişiler.. Başka türlü göremem .. Bir de yengeç burcuyum , yalnızlık çok koyuyor sevmek sevilmek istiyorum ama yok.. Korkarım ki bu böyle gidecek gibi geliyor ..şimdi sıkıntı yapmak için belki erken ama ya böyle giderse bu hayatımla mutlu olabilir miyim? işterindekiler neden senin erkek arkadaşın yok diyor ailem olmasa naparsdım çok şükür varlar ama evliler anlarlar çok farklı değil mi kendi yuvanın olması işin garibi etrafımızda bir sürü insan var hiç biri de demiyor aracı olmuyor biz de diyemeyiz ki birini bulsunlar diye olmadı mı hiç bulan oluyor ama hiç olmayacak kişiler benim beğenmediğim bir yönü olan kişiler ya içki içen ya da meslek eğitim kültür olarak uymayan kişileri buluyorlar bu sefer daha da sinirleniyorum napmalıyım ben
Evlenip ne yapacaksın ki... Bir evin sorumluluğunu almak çok zor bir şey. Şimdiki aklım olsa bekar kalırdım. Bekarken ilişki çok heyecanlı oluyor. Kavga ediyorsun, ayrılıyorsun gezip tozuyorsun. Evlenince her sey monoton. Küsmek bile anlamsız. Sürekli ağlayan bir çocuk... Herkes her yere gidiyor,rahat rahat dolaşıyor, sen kucağında bir çocuk perperişan... Eşin yardımcı da olsa her şeye ister istemez bunalıyorsun. Sabah kahvaltıya ne yapacağım onu düşün akşama yemek düşün... İnsan bir müddet sonra bunalıyor. İsteyerek, severek evlenenlerinde, çocuğu isteyerek yapanların da çoğu bir müddet sonra böyle düşünüyor bir müddet sonra.Merhaba herkese iyi pazarlar kızlar
O kadar üzülüyorum ki bir buçuk senedir dua ediyorum karşıma hayırlı sevebileceğim onun da beni sevebileceği biri çıksa diye bir buçuk yıldır dua ediyorum, eski sevgilimden ayrılalı bir buçuk Sene oldu çok üzüntüler çektirdi aldattı ondan sonra hayata küstüm tekrar yeniden başlamalıyım dedim okulumu bitirdim iş buldum, orada güzel dostluklar kurdum ama olmuyor yalnız hayat geçmiyor 26 yaşındayım.. Allah sabır versin 30 U geçen evlenmek isteyip te evlenmeyenlere.. Gerçekten çok zor bugün pazar evet ailemleyim ama insan artık kendi evi olsun kahvaltıyı kendi hazırlasın istiyor.. Annembana hiç bir iş yaptırmaz çok titiz hastalık boyutunda mutfağa girmemi istemez özellikle diğer işler i yapmamı ister ama .. Yemek yaptırmıyor ben kocama yemek yapmak istiyorum onunla sinemaya gitmek istiyorum ..gezmek istiyorum evet arkadaşlarım var ama evliler hep beni çağırıyorlar ama olmuyor işte hep yanlarında yakışı kalmıyorişten biri karşıma çıkması mümkün diil .. Çünkü hep evli ve nişanlı .. Diğerleri de zaten olmaz abi olarak görebileceğim kişiler.. Başka türlü göremem .. Bir de yengeç burcuyum , yalnızlık çok koyuyor sevmek sevilmek istiyorum ama yok.. Korkarım ki bu böyle gidecek gibi geliyor ..şimdi sıkıntı yapmak için belki erken ama ya böyle giderse bu hayatımla mutlu olabilir miyim? işterindekiler neden senin erkek arkadaşın yok diyor ailem olmasa naparsdım çok şükür varlar ama evliler anlarlar çok farklı değil mi kendi yuvanın olması işin garibi etrafımızda bir sürü insan var hiç biri de demiyor aracı olmuyor biz de diyemeyiz ki birini bulsunlar diye olmadı mı hiç bulan oluyor ama hiç olmayacak kişiler benim beğenmediğim bir yönü olan kişiler ya içki içen ya da meslek eğitim kültür olarak uymayan kişileri buluyorlar bu sefer daha da sinirleniyorum napmalıyım ben
Ne kadarr ic acici bir msj .. yazmasan daha iyi bence ...Genelleme yapmayayim ama cevremde gordugum kadariyla hep evlenmeyecegim diyenler en once evleniyor evlenecek olanlar bekarben mesela evlenmek hic aklimda yoktu 22 yasindayim 21de evlendim kuzenimse aile kurup coluk cocuk yapmak evlenmek isterdi hep ama bekar esimde evlenmek istemiyormus herkesin sevgilisi nisanlisi varmis esimede habire sende niye kimse yok diyorlarmis ama o sevgili ve nisanli arkadaslarindan once evlendik onlar daha bekar
2 arkadasi daha var abi kardes bunlar biri evlenecek kiz ararken evlenmicem diyen kardesi evlenmis evlenmek isteyen hala bekar bu boyle uzar gider cok gordum yani
Aramayla olmuyor demekki bosuna uzulme
Konu sahibi evlenmiş ben hala....neyse
Ya çok tatlısınBide o kadar araniyormus ayni siteden biriyle evlenmis ayyy yarin bayram bende bizim apartmandan baslayayim tum sitenin elini opeyim bari valla dalga gecmiom cok mantikli suan ...
Sende yap
Konu sahibi evlenmiş ben hala....neyse
Kiz zengin adam iste Allahtan ne yemizligi haftada bir kadin alirsin eve utu camasir halleder hatta cok zengin olsunnn her gun al yemegi filanda yaparrr aminnnnnnnBende bazen can sıkıntısına evlenmek istiyorum yaa. Ama ben sıkıya-sıkıntıya gelemem. Nasıl olcak bilmiyorum ya. Saçımı falan süpürge edemem ben, deli divana ev temizleyip yemek yapmak istemiyorum hergün hergün üfff. Valla uğraşamam ya. Nnnolllcaaağıı benim sonum ula.
Uhhh cümlemizin başına innnnşşaaallaahhh aminnn şöle pamuklara sarsın, hiç zora sokmasın, evlenmeden önce hayatmıymış ulan yaşadığımızz diyelimmm amiiiinnnnnn, amiiinnnnnn beeeeKiz zengin adam iste Allahtan ne yemizligi haftada bir kadin alirsin eve utu camasir halleder hatta cok zengin olsunnn her gun al yemegi filanda yaparrr aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?