Evlenmek isteyip de bu kadar evlenemeyen var mı benim gibi

Hanımefendi bilemezsiniz kaderinizde ne varsa o belki bir ay belki bir yıl sonra.Ama bu düşünceden kurtulun.Evlenenlerin hepsi mutlu mu sabki?Bugünlerinizi ararsınız.Yani acele etmeyin.Evleneyim diye bir insanın kusurlarını kötü huylarını farkedemezsiniz sonra.Aslında evleneyim düşüncesi olmamalı ilk önce biri karşınıza çıkar sonra tanıdıkça evlensem yapabilir miyim diye düşünün.Evlenmek istiyorum diyip tanımaya çalışmaktansa,tanıdıktan sonra evlilik düşüncesi oluşması daha mantıklı.Kimin kimle evleneceği zaten kaderde yazılı değişmez.Acele etmeyin bulur sizi

Arkadaşlar konunun zamanına konuyu açan üyenin siteye en son giriş tarihine ya da açtığı son konuya hiçbir zaman bakmıyorsunuz!Kadın evlenmiş yav siz evlenemeyenlere bu güzel öğütlerinizi verin bence!

Ben de 25 yaşındayım ve bekarım yalnız değilsin:)) benim gibi sevdiğin varsa ve aileler yüzünden evlenemiyorsan o daha kötü ama bu durumu çevremde kime anlattiysam aklımla zorum oldugu söylendi bekarlık gibisi mi var evlenince zaten ömür boyu evli kalacaksın ne acele ediyorsun gez dolaş bekarlığın tadını çıkar şimdiki aklım olsaydı iki sene daha evlenmez bekar kalırdım diyor herkes ve ben şaşırıp kalıyorum. Bir tarafta evliliği sayısız sonsuz güzellik diyarı olarak gören bekarlar, diğer tarafta da kv kp eş ve benzeri herşeyden sıkılmış bekarlarin yerinde olmak isteyen evliler.. dünya gerçekten garip bir yer

Ya eğer tum arkadaş çevren bir anda evlenmiş çocuk sahibi olmuş ve kuzenler de aynı şekilde evli çocuklu ise ...30 yaşına gelmiş arkadaşlarla bile konu dönüp dolaşıp evliliğe geliyor .

her şey kısmet, bazen insan tanıdığı biriyle bile yıllar sonra karşılaşıp bir beraberliğe başlayabiliyor umulmadık anlarda olur güzel şeyler
Öyle mi ya.Mesala benim iki yıldır aynı yerde çalıştığım biri var. Son zamanlarda ilgisi olduğunu düşünuyurum. Bazıları iki yılda olsaydı olurdu fark ederdi diyenler var. Ama işte son zamanlar da bir yakınlaşma olabiliyor demek

Ben de bir zamanlar bu kadar evlenme meraklisiydim. Saydığınız seyleri yaşamayı cok istiyordum. Evlendim. Bir sene ancak tahammül edebildim. Hayalini kurduğum şeylerin belki bir kısmını yaşadım. Ama huzurum hic olmadı. Bosandim 3 ay oldu. Korkuyorum bundan sonraki hayatım için. Ama acele etmemek lazım. Cok dikkat etmek lazım. Malesef ben bunu acı bir tecrübe ile anladım. Umarim siz istediğiniz gibi bir hayat arkadaşı bulursunuz.

Evlenip ne yapacaksın ki... Bir evin sorumluluğunu almak çok zor bir şey. Şimdiki aklım olsa bekar kalırdım. Bekarken ilişki çok heyecanlı oluyor. Kavga ediyorsun, ayrılıyorsun gezip tozuyorsun. Evlenince her sey monoton. Küsmek bile anlamsız. Sürekli ağlayan bir çocuk... Herkes her yere gidiyor,rahat rahat dolaşıyor, sen kucağında bir çocuk perperişan... Eşin yardımcı da olsa her şeye ister istemez bunalıyorsun. Sabah kahvaltıya ne yapacağım onu düşün akşama yemek düşün... İnsan bir müddet sonra bunalıyor. İsteyerek, severek evlenenlerinde, çocuğu isteyerek yapanların da çoğu bir müddet sonra böyle düşünüyor bir müddet sonra.
Bence hayatı akışına bırak. Ben de senin gibi düşünmüştüm. Hayatımda her şey yolunda olmasına rağmen ben bile bunalıyorum. Yapma kendine bunu. Elbet kafana göre biri cıkar karşına. Taktıkça stres olursun. Acele etme.

26 yaşında evlenme meraki anlamıyorum gerçekten. Etrafimdaki herkes sizin gibi aman evleneyim evim olsun esyam olsun çok hiç sevmediğim muhabbetler. Neden boyle insanlar ya. Erkenden evlenip anne olunca başı göğe eriyor heralde

Bende evli değilim ama bence bu kadar takıntı haline getirmemelisin. Herşeyin bir zamanı vardır Rabbim bilir biz bilemeyiz. Benim çalışma ortamımda hiç erkek yoktu ve olan 1 2 kişide evli yada benden çok fazla büyük olan insanlardı ve bende herhalde kimse olmayacak gibi düşünüyordum (eski sevgilim beni aldattı) ama gerçekten sabrettim ve hep dua ettim hakkımda hayırlı olan biri çıksın karşıma diye diye çok şükür birisi çıktı umarımda hakkımda hayırlı olan birisidir ve son olur. Tabii yinede bilemiyo insan.

Ne kadarr ic acici bir msj .. yazmasan daha iyi bence ...

Bende bazen can sıkıntısına evlenmek istiyorum yaa. Ama ben sıkıya-sıkıntıya gelemem. Nasıl olcak bilmiyorum ya. Saçımı falan süpürge edemem ben, deli divana ev temizleyip yemek yapmak istemiyorum hergün hergün üfff. Valla uğraşamam ya. Nnnolllcaaağıı benim sonum ula.

Kiz zengin adam iste Allahtan ne yemizligi haftada bir kadin alirsin eve utu camasir halleder hatta cok zengin olsunnn her gun al yemegi filanda yaparrr aminnnnnnn

Kiz zengin adam iste Allahtan ne yemizligi haftada bir kadin alirsin eve utu camasir halleder hatta cok zengin olsunnn her gun al yemegi filanda yaparrr aminnnnnnn
Uhhh cümlemizin başına innnnşşaaallaahhh aminnn şöle pamuklara sarsın, hiç zora sokmasın, evlenmeden önce hayatmıymış ulan yaşadığımızz diyelimmm amiiiinnnnnn, amiiinnnnnn beeee
Aaallllaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…