Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 29 oldum. ailemle yaşıyorum, maddi manevi bir sıkıntımız yok çok şükür, kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz ama içimde birşeylerin eksikliğini artık daha çok hisseder oldum. özellikle evli arkadaşlarımı gördükçe, onların kendi hallerinde huzurlu düzenleri, çocuklarıyla birlikte çekirdek hayatları, bunları gördükçe içimdeki boşluk daha da büyüyor. kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. benim de bir düzenim olsun istiyorum, benim de ömrümün sonuna dek seveceğim, omzunda ağlayacağım dağ gibi heybetli bir adam olsun. iki sene önce çeyizim için aldığım o iki kişilik kahvaltı tabaklarına sevdiğim adamla ikimize güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırlamak istiyorum. hayallerimi minik bir koliye doldurdum ve şimdi bakmak bile acı veriyor.. elbette herşeyin hayırlısı, ama işte..
canım bak şimdi gidiyorsun hemen bir kursa yazdırıyon kendini pazar gün bazen geziler oluyor onları katılıyorusun .
ayrıca her önüne gelenede eş olarak dikkate alma , önce bir arkadaş olarak gör sonra ileri seviyede düşün .
ben şimdi 5 aylık evliyim kolay mı ? hiçte kolay değil ve çok çok zor !!!!
ben eşimle kursta tanıştım
yani ondan gerçekten evde oturup ya evlenemicem ben diyip durma çık dışara aktivelere katıl sosyal ol biraz ) yeni insanlarla tanışmak hep güzeldir
canım ne kursu bu öyle pazar aktivitesi falan olan:)
Eşiminde bekar erkek akrabası var ne zaman bize gelse , dertleşir bir kız arkadaş bulamadın evlenecek der ,sürekli dert yanar ,bizde eşimle teselli ederiz üni mezunu ,acaip güzel işi var ama nerde ne konuşulacağını bilmediğinde eşimin ona bulduğu kızları kaçırdı,
artık onun evlenmesiyle buiursun diyoruz ama bulaşmıyoruz , ilk buluştuğu kıza sorduğu soruya bak ne sordu derseniz ,kız uçağa binmiş mi , belli markaları kullanıyormuş mu, bunu kız bize anlatınca eşimle ben dellendik
ve artık ilgilenmiyoruz ne hali varsa görsün ,etrafta adam gibi adam bulmak epey zor ,
Uzulme cnm ben 32 yasindayim senin gibiyim su an demekki senin gibi olan ckk insan var ben her yil biri ile gorusuyorum 1 hafta sonra bir yil kimse olmuyo kismet evt ama yetenek bence birini kendine asik etmekMerhaba herkese iyi pazarlar kızlar
O kadar üzülüyorum ki bir buçuk senedir dua ediyorum karşıma hayırlı sevebileceğim onun da beni sevebileceği biri çıksa diye bir buçuk yıldır dua ediyorum, eski sevgilimden ayrılalı bir buçuk Sene oldu çok üzüntüler çektirdi aldattı ondan sonra hayata küstüm tekrar yeniden başlamalıyım dedim okulumu bitirdim iş buldum, orada güzel dostluklar kurdum ama olmuyor yalnız hayat geçmiyor 26 yaşındayım.. Allah sabır versin 30 U geçen evlenmek isteyip te evlenmeyenlere.. Gerçekten çok zor bugün pazar evet ailemleyim ama insan artık kendi evi olsun kahvaltıyı kendi hazırlasın istiyor.. Annembana hiç bir iş yaptırmaz çok titiz hastalık boyutunda mutfağa girmemi istemez özellikle diğer işler i yapmamı ister ama .. Yemek yaptırmıyor ben kocama yemek yapmak istiyorum onunla sinemaya gitmek istiyorum ..gezmek istiyorum evet arkadaşlarım var ama evliler hep beni çağırıyorlar ama olmuyor işte hep yanlarında yakışı kalmıyor işten biri karşıma çıkması mümkün diil .. Çünkü hep evli ve nişanlı .. Diğerleri de zaten olmaz abi olarak görebileceğim kişiler.. Başka türlü göremem .. Bir de yengeç burcuyum , yalnızlık çok koyuyor sevmek sevilmek istiyorum ama yok.. Korkarım ki bu böyle gidecek gibi geliyor ..şimdi sıkıntı yapmak için belki erken ama ya böyle giderse bu hayatımla mutlu olabilir miyim? işterindekiler neden senin erkek arkadaşın yok diyor ailem olmasa naparsdım çok şükür varlar ama evliler anlarlar çok farklı değil mi kendi yuvanın olması işin garibi etrafımızda bir sürü insan var hiç biri de demiyor aracı olmuyor biz de diyemeyiz ki birini bulsunlar diye olmadı mı hiç bulan oluyor ama hiç olmayacak kişiler benim beğenmediğim bir yönü olan kişiler ya içki içen ya da meslek eğitim kültür olarak uymayan kişileri buluyorlar bu sefer daha da sinirleniyorum napmalıyım ben
Uzulme cnm ben 32 yasindayim senin gibiyim su an demekki senin gibi olan ckk insan var ben her yil biri ile gorusuyorum 1 hafta sonra bir yil kimse olmuyo kismet evt ama yetenek bence birini kendine asik etmek
farkında değilim hortlasın çokta umurumdaKonu neredeyse bir buçuk senelik. Konuyu açan arkadaş evlenmiş zaten. Çocuğu bile olmuştur belki şimdiye kadar. Hortlatmasaydınız iyiydi.
O kadar sene geçti tekrar tekrar konu açıp durmadığına göre bazı üyeler gibi evlenmiştir.Bu konuyu acan kisi evlendi mi acaba
:) neler var neler ... sizin arkadas da baya ilgincmiş.. ucaga bınmesıyle neden ılgılenıyorsa :)))
Merhaba herkese iyi pazarlar kızlar
O kadar üzülüyorum ki bir buçuk senedir dua ediyorum karşıma hayırlı sevebileceğim onun da beni sevebileceği biri çıksa diye bir buçuk yıldır dua ediyorum, eski sevgilimden ayrılalı bir buçuk Sene oldu çok üzüntüler çektirdi aldattı ondan sonra hayata küstüm tekrar yeniden başlamalıyım dedim okulumu bitirdim iş buldum, orada güzel dostluklar kurdum ama olmuyor yalnız hayat geçmiyor 26 yaşındayım.. Allah sabır versin 30 U geçen evlenmek isteyip te evlenmeyenlere.. Gerçekten çok zor bugün pazar evet ailemleyim ama insan artık kendi evi olsun kahvaltıyı kendi hazırlasın istiyor.. Annembana hiç bir iş yaptırmaz çok titiz hastalık boyutunda mutfağa girmemi istemez özellikle diğer işler i yapmamı ister ama .. Yemek yaptırmıyor ben kocama yemek yapmak istiyorum onunla sinemaya gitmek istiyorum ..gezmek istiyorum evet arkadaşlarım var ama evliler hep beni çağırıyorlar ama olmuyor işte hep yanlarında yakışı kalmıyor işten biri karşıma çıkması mümkün diil .. Çünkü hep evli ve nişanlı .. Diğerleri de zaten olmaz abi olarak görebileceğim kişiler.. Başka türlü göremem .. Bir de yengeç burcuyum , yalnızlık çok koyuyor sevmek sevilmek istiyorum ama yok.. Korkarım ki bu böyle gidecek gibi geliyor ..şimdi sıkıntı yapmak için belki erken ama ya böyle giderse bu hayatımla mutlu olabilir miyim? işterindekiler neden senin erkek arkadaşın yok diyor ailem olmasa naparsdım çok şükür varlar ama evliler anlarlar çok farklı değil mi kendi yuvanın olması işin garibi etrafımızda bir sürü insan var hiç biri de demiyor aracı olmuyor biz de diyemeyiz ki birini bulsunlar diye olmadı mı hiç bulan oluyor ama hiç olmayacak kişiler benim beğenmediğim bir yönü olan kişiler ya içki içen ya da meslek eğitim kültür olarak uymayan kişileri buluyorlar bu sefer daha da sinirleniyorum napmalıyım ben